Komentari na vest

SRBIJA – TIM ZA ENGLESKU: I Mitrović i Vlahović i SMS! Sva je prilika i novi golman

N

Ninaa

pre 5 dana

Nije bilo fer!!! Trebalo je Mitrovicu dati faul
N

Ninaa

pre 5 dana

Srbija 0 a engleska 1 osecaj
G

Gostivoje8

pre 5 dana

Malo nismo ni imali srece. Realno gol je pao dosta slucajnim centarsutom. Razocaravajuce je sto prvih pola sata nismo ni pokusali da igramo pas igru vec smo samo ispucavali loptu iz zadnje linije. Bas onako kukavicki. Ok Engelzi su dobri i brzi, ali se vidi kad ih dobro stisnes da znaju da pogrese. Iznenadio je Lukic, bas je bio dobar na sredini, jedino on je i pokusavao da igra, Sergej tuga.
S

Sekula 193

pre 5 dana

Ma nije valjda sva prilika?
S

Sedorf10

pre 5 dana

Rekoh ja da ce igrati i Vlahovic i Mitar. Takodje sam rekao i da ce sigurno igrati i Stojic i Rajkovic. I da ce Tadic poceti na klupi, jer je u godinama za tempo ozbiljne utakmice. Jedino sam promasio za Lukica, ja sam mislio da je bolje da igra Ilic. Tu sam pogresio. Menije delovalo da Ilic moze da poveze bolje od Lukica. Ali dobro. Super je pre svega sto je Piksi ukapirao da ne sme najkvalitetnije igrace da ostavi da trunu na klupi u najvaznijoj utakmici. To bi bilo samoubistvo. Neka Englezi misle kako ce se nositi sa Vlahovicem koji napada prostor ijak je kao zver, moze da izdrzi svakog stopera na ledjima i sa Mitrom koji je usudjujem se reci fizicki jos jaci od Vlahovica i ako mu neko nabaci loptu sa krila nijedan stoper ne moze da se nosi sa njim u vazduhu. Tako da neka Englezi misle kako ce i sta ce. Nama ce jedini problem biti da dobacimo loptu do nogu Vlahovicu, nekako mi je delovalo da bi to mogao bolje Ilic da uradi od Lukica. Lukic vise forsira lopte unazad. retko on daje zavrsni pas. Segej bi mogao da posalje dobru loptu iz dubine ako bude igrao povucenije. Bice jako zanimljivo. Nasi igraci sredine terena ce poumirati od trcanja ako misle da zatvore iza nasa 2 napadaca. Bice slicna utakmica kao protiv Svajcaraca. Drugo poluvreme ce nam igraci lipsati na terenu. Ali cemo biti jako opasni u napadu dok budemo imali snage.
D

Delija33

pre 5 dana

Vlahovic u spicu sa jovicem iza njih tadic ili samardzic bi za mene bila najbolja opcija
U

Uzice

pre 5 dana

Samo da se menadzeri dogovore,pa će se saznati sastav
N

Nikola44

pre 5 dana

Znaci vise utaicaja menadzeri imaju na klimu na Arktiku, nego na sastav naseg tima. Ni jedan menadzer ne sme Piskiju ni rec da kaze. U to budite sigurni. I vrapci na grani znaju da se sve oko tima pita iskuljucivo Piksi. Pa donedavno je Piksi vodio i savez dok nisu izabrali Nedimovica. Ali Piksi ne dozvoljava ni predsedniku saveza rac da kaze, a kamoli nekim menadzercicima.
M

Miliona

pre 5 dana

Opet kazem, ako budemo igrali sa 2 napadača daće nam 4 komada, ako igramo sa jednim mozemo da se borimo, treba Piksi deset puta da pogleda utakmicu sa Portugalom tamo i isto da ponovi svaku utakmicu, pa šta bude. Disciplinovano, sa Mitrovićem napred pa šta bude.
T

Tur

pre 5 dana

Tu je mitrovic usao sa klupe
G

Gostyyy

pre 5 dana

Sve zavisi kako mi budemo igrali. Ako i mi i oni igramo kako se ocekuje, bice 5:0 za njih, i bice to dobar rezultat za nas. Ako igramo disciplinovano i skupimo se u sesnaest, Rajkovic se razbrani, imamo sanse da ih zeznemo kao sto smo Svedjane. Sve je na nama.
N

Nada u kvotu

pre 5 dana

Meni jedino što uliva nadu je koeficijent na Engleze 1.50.Iz iskustva znam da je to najgora kvota za igranje na favorita a Mozzart ne verujem da je baš toliko široke ruke da nam stavlja pare u džep a realno je 3:0 za Engleze😀
G

Gostgost

pre 5 dana

Bukvalno to!
S

Shone Zr

pre 5 dana

Ubeđen sam da će početi Stojić(voli Piksi da iznenadi i da bude kao veliki stručnjak) i da ćemo igrati sa jednim napadačem od početka Mitrovićem.
E

Eeeeee

pre 5 dana

Upravo tako. To je taj mentalitet odakle Piksi dolazi..
S

Sehsuh

pre 5 dana

U 3 poteza VELJKOVIC , GUDELJ I KOSTIC!!!
L

Laker

pre 6 dana

Sergej sad ili nikad!
B

Bu2

pre 5 dana

Nikad.
H

Herakle

pre 6 dana

Mislim da je ovo najbolje sto imamo stim sto bih mozda cak umesto 2 napadaca igrao sa Samradzicem na CM a Sergejom na AMC. Na sledeci nacin. Rajkovic - Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic - Gudelj (DM) Lukic (DM), Samradzic (CM) - Sergej (AMC) Kostic (LW), Zivkovic (RW) - Vlahovic (CF) 3 stopera , Gudelj i lukic uvek da drze blok na 25 do 30m od gola. Samardzic box to box da se pridodaje iz drugog plana u napadu ova cetvorica napred da traze sansu da daju gol Polukontra i kontra uz presing na svojoj polovini odmah na centru. Za drugo poluvreme racunati na Tadica, Mitrovica, Birmancevica , Jovica, Stojica, Babica i to je to. To je tih 17 igraca za ovaj euro.
R

Rtnade

pre 5 dana

Hahahaha
H

Hasan Kurasi

pre 6 dana

Kao De Boske bez Centarfora, sto jaca sredina terena.
G

Gost49

pre 6 dana

Ovo je bukvalno najlaksa utakmica na prvenstvu za nas, ubedljivo najlaksa. Nemas sta da izgubis a mozes mnogo toga dobrog da dobijes. Poraz su nam svi zivi zalepili i kada gledas igrace, da, to je realno, ali (ima tu uvek jedno ali) fudbal nam je mnogo puta pokazao da su iznenadjenja moguca. Treba krenuti hrabro, bez pritiska, pa sta bude. Nama je svakako druga utakmica protiv Slovenije najbitnija i tu se treba pokazati kao favorit i dobiti tu utakmicu.
H

H2H

pre 6 dana

Nikako sa dva napadača, i Kostićem.
R

Rodman93

pre 6 dana

Da sam fudbaler bilo koje ekipe na Euru, i da treba da igram protiv nas, kad vidim ovaj sastav Srbije prosto nemaš čega da se plašiš. Nažalost.
B

Bl Vrbas

pre 6 dana

Drzava na cijem celu fudbalskog saveza je Nedimovic ne uasluzuje nikakav uspjeh. Narod koji se srodio sa kriminalom i korupcijom ne moze imati uspjeha u bilo cemu. A u fudbalu nam je korupcija kao i u svakom segmentu zivota. U kosarci se donekle drzimo jer je manje para pa nema toliko interesa.
@

@dokle više VMS

pre 6 dana

A Rajko je bio briljantan baš pogotovo protiv Škota kad je primio pacerski gol i ne zna nogom da odigra. Šta pričaš. Torino je slabiji tim jedino uz VMS su dobri 2 chalfa i Zapata u napadu. I kad Gazeta kaže tako onda je basta ili dosta divana
D

Dokle vise VMS na golu ?

pre 5 dana

A Majorka ima sve zvezde. Boze me sacuvaj ko sve ima pristup netu. Taj Rajkovic je inace rekorder po broju odbranjenih penala u top 5 ligama. A VMS-a puni ko stigne. Pogotovo velikani Serije B. Monza,Kaljari itd.
I

Ivus

pre 6 dana

Aj u sto maraka da neće istrčati Joksin sastav!!!
Z

Zukorlići

pre 6 dana

Da će dragi Allah i Bajram danas da dobijemo Engleze..
S

Smislov

pre 6 dana

Hrvati su sinoć poraženi kao rijetko kada, i već gledaju na srijedu, jer naravno da ništa nije gotovo. Ovo je turnir, možeš ići dalje sa jednom pobjedom, tako da ne moramo večeras da utakmicu gledamo kao pitanje života i smrti. Neka nam večeras daju i 5 komada, probaj na sljedeća 2 meča uzeti 4 boda i to je to. Ako ne možemo, pa što mi onda ovdje izmišljamo toplu vodu. Ne sviđa mi se igra sa 2 napadača protiv favorita jer je prevelik rizik, nismo brzi, igre nam ne ulijevaju optimizam, a to kako sinoć Italija trči bez lopte i brani svoj gol na 50 metara od njega, to je za nas viša matematika, ali šta je tu je.
V

Vrbas

pre 6 dana

Cinjenica da nemamo bekove, injenica da smo tu vec ,, provaljeni '' od svih, takodje cinjenica da skoro pa niko vise ne igra sa trojicom u zadnjoj linii, ali sta da se radi, neka igraju kako se mora, pa sta Bog da, fudbal je to i sve je moguce, strpljivo igrati i cekati neku kontru ili neki prekid ili tome slicno, dati gol na bilo koji nacin, uzeti bod nocas eventualno, ili cak i sva tri ako se bas ukaze neka prilika za to, ali verovatno bi svi prihvatii bod nocas. Svakako odlicna stvar sto su otisli bez euforije i visokih ocekivanja kao svaki put, ovako je mnogo bolje bez pritiska, neka daju maksimum pa sta Bog da
G

Gost...

pre 6 dana

VMS-Milenkovic-Babic-Pavlovic-Zivkovic-Lukic-Gudelj-Ilic-Kostic-Tadic-Vlahovic. Napuniti sredinu terena trkacima, i u odbranu staviti najmanje spore stopere. U drugom poluvremenu, ako jurimo rezultat, uvesti Sergeja, Mitra i ostale, ali mislim da je ovo jedina postava koja moze koliko toliko da zadrzi Engleze.
B

Bok

pre 6 dana

Gledam i zavidim sinoć Italiji i shvatim zašto oni jesu, a mi nismo sila. 4 igrača u sredini i 2 isturena neprestano trče u odbrani gola u širinu, a da svaki od njih sprintom istrčava na protivnika sa loptom ne dajući mu vremena ni komocije da organizuje napad. To treba prikazivati djeci u pjetlićima da shvate da je fudbal igra bez lopte jer je na terenu samo jedan i da su 3 minuta fudbaleri, a 87 minuta atletičari. Tada će i onima u zadnjoj liniji biti mnogo lakše, jer često ne vidimo da su oni izloženi pritisku i grešakama jer ovi ispred njih ne rade dobar posao. To što je protivnik Albanija, ništa ne znači, to Italija radi pola vijeka i svjetski je i evropski prvak.
V

Vrbas

pre 6 dana

Argentina je svetski sampion. Italije od 2006-te godine na svetskim nema ni na mapi
m

milutin 15

pre 6 dana

sve si lepo objasnio,Italija sila?, a dva SP nisi igrali u nizu,jedina istinska velesila je Brazil,učestvovao na svakom SP,i uvek je prošao grupu.
B

Bok

pre 5 dana

Vrbas, ne veličam ja Italiju, čak i ne volim kako igraju, ali ih cijenim i volio bi da se u segmentu igre bez lopte i odbrane ugledamo na njih. Ako tebi oni koji su aktuelni prvaci Europe i bivši svjetski prvaci, nisu primjer onda ne znam ko je.
I

IMA DA NAS

pre 6 dana

Napune gore od hrvata. Ako izgubimo i prodje tiket bas me briga onda, igro na engleze.
V

Viola

pre 6 dana

Baš te briga, bar si veliki igrač kladionice i poznavaoc fudbala. Znaš, očekujem i ja pobjedu Engleske, ali se nebi na njih kladio da je kvota 4,00.
h

humska pfc_pfc

pre 6 dana

Ovaj sastav sa dva spica nece izaci 1000000% igrace mo sa 3-5 -1-1 form.. i samo tako moze mo da se nadamo nesto.. Milinković-Savic ce se spustiti nize, zapravo u liniji sa Gudeljom i Lukicem, i to je najbolje mesto za njega, ima odlican pas, i moze da iznese loptu, ispred njih ce da igra Tadic, a u spicu Mitrovic.. ZIVKOVIC-LUKIC(ILIC) ,GUDELJ, M. SAVIC-KOSTIC.. SRBIJA -ENGLESKA 2-2
g

ghost 11

pre 6 dana

Neka nam je Bog u pomoc ako je ovo tacno
T

Tegusigalpa

pre 6 dana

Ako je ovo tacno do poluvremena ce biti 4:0 za Englesku. Do kraja ne smem ni da pomislim.
G

Gost7

pre 6 dana

Svi koji bi da se povuku, navijaju da izgubimo i slično, treba tretirati ko veleizdajnike i isterati iz Srbije! U napad Orlovi pa šta Bog da!
V

Vrbas

pre 6 dana

a dobro, mislim da ne treba nikako da srljaju nego strpljivo igrati i cekati svoju priliku iz kontre i iz prekida gde objektivno imamo neke sanse da ih ugrozimo
S

Srb in BiH

pre 6 dana

Ja kao Srbin Pravislavac iz BiH podrzavam Srbiju jer moja BiH ne igra na prvenstvu. SRECNO KOMSIJE
G

Gluposti

pre 6 dana

Nikakav srbin ti nisi kad navijaš za bajram za BiH
E

Eeeeeee

pre 6 dana

Zaboraviste Babica. 'Slatke muke' ko ce buti treci stoper. Aamo se nadam da nece neko od prve dvojice dobiti crveni. Ali to je mislim izvesnije nego pobeda Engleza...
n

nema bolje

pre 6 dana

Sa dva napadača Vlahović i Mitrović.Rajković pre VMS.Stojić pre Spajića i Veljkovića..Gudelj i Lukić nazad obavezno. 3-5-2 Rajković,Pavlović,Milenković,Stojić, Lukić,Gudelj.SMS,Tadić,Kostić, Vlahović,Mitrović. Mitrović
h

humaka pfc_pfc

pre 6 dana

Razumes se u fudbal ko moja baba
T

Ttt

pre 6 dana

Mi ne možemo da napadamo.Videlo se juče Hrvati čim su počeli da napadaju ide kontra i gol.Jednstavno tehnicki smo sporiji od Engleza.Drugo mi svoju šansu treba da tražimo u kontri.I pokušati iskoristiti hitrinu Kostića i Mladenovića prema Mitroviću.Stojić svakako pre Veljkovića i Spajića.
V

Vrbas

pre 6 dana

slazem se, vidim ljudi euforicno pisu napasti ih, a ne razmisljaju da englezi imaju u vezi fodena, saku, grilisa, palmera, belingema, .....dakle moras da budes jako, jako oprezan jer su daleko brzi i ako sevne neka kontra to je vec veliki problem. Cekati sansu iz kontri i prekida, ne igrati naravno isuvise defanzivno, ali moramo o meni nekako da se odbranimo u prvom poluvremenu, onda bi bilo sve moguce

ws10

pre 6 dana

@Vrbas druze zaboravio si seringemabi runija uz grilisa

ws10

pre 6 dana

Vrbas, druze a Runi i Seringem uz Grilisa?
С

Саббатх

pre 6 dana

Рајковић на гол или Петровић који брани у Енглеској.
а

а што

pre 6 dana

је Бобан Рајовић утрчао на терен ?????
S

Svtozarevo

pre 6 dana

Neka izbaci Milinkovica u Mitrovica,oni igraju Arapsku ligu tu nema ni kvaliteta ni forme. Otisli tamo zbog love, a umesto njih da stavi tri golmana.. Izgubicemo ,ali se necemo obrukati
V

VSVSVS

pre 6 dana

Eventualno mozemo u odbrani da se rvemo sa Kejnom i to vrlo upitno. Ali ko ce da juri Fodena, Saku, Belingema, Deklana Rajsa, Tripijea i Arnolda. To je 6 igraca koji mogu da udju u prostor ili posalju loptu u prostor gde mi mozemo samo da gledamo. Ako smo malo pametni, da probamo da ne prelazimo centar, odbrana da stoji u sesnaestercu, tzv autobus da parkiramo pa sta bude, mozda, ali, MOOOOOZDA bod tako. Sve ostale opcije su lose, ako stvarno ovako krenemo kao sto je najavljeno primamo 4 gola pre 20og minuta. Mitrovic je dosta trom, SMSa necu ni da komentarisem, Vlahovic decko glumi Zlatana samo nije taj kalibar, Kostic u ozbiljnom padu forme, ovi ostali tu su, za neku ekipu serije A od 12og do 16og mesta.
M

Ma

pre 6 dana

Treba Duća od starta iza cfora 19 a Sergej 8 centralni vezni da bude Gudelj Lukić defanzivni vezni a krila Žile i Mladenović 9 Mitrović ili Vlahović a odbrana Milenković Stojić Pavlović golman ipak VMS koji je proglašen u Gazet za najboljeg golmana Serije A jer na 18 mečeva nije primio gol i ponajviše doprineo da Torino bude deveti
D

Dokle vise VMS da brani ?

pre 6 dana

@Ma Hahahaha VMS hahahaha. Majorka na istom mestu kao Torino zavrsio sa 10 puta gorim timom. Ali jbg bolje da te pune Monza,Kaljari nego da ne primis gol od Valensije,Barselone,Reala itd.
A

Alo botino

pre 6 dana

Sve je pogrešno, al ti radiš za platu...

Goran Davinic

pre 6 dana

da
P

Pjer

pre 6 dana

Vlahovic cak i na treningu deluje iritantno i nadrkano,odvratan lik.
A

Ali je odradio

pre 6 dana

Mini val, gospode...

Vojvođanin

pre 6 dana

Piše u Piksijevom ugovoru između redova u kojem sastavu ćemo igrati na prvenstvu.
B

Bruka u najavi

pre 6 dana

Bice 5:0
T

Tegusigalpa

pre 6 dana

Bojim se da bi moglo i gore. Samo da ne bude neki rekord evropskih prvenstava tipa 7:0 - 8:0 Ili 9:1 ko orlici nedavno.
V

Vijaćemo Engleze

pre 6 dana

Po terenu ko curice u osnovnoj😄
N

Neksaaa

pre 6 dana

Nmg da verujem koliko negative u komentarima, umesto da podrzite svoje. Ja se nadam pobedi, sto nije nemoguće. Naduvane Engleske zvezde.
J

Je li?

pre 6 dana

Da te pitam nešto, jel si ti pratio naš tim zadnjih dvadeset, trideset godina? Vrv ne jer si takva pozitiva... Mi koji jesmo, smo svesni koliki foleri su naši fudbaleri. Neka poginu ove tri utakmice i neka ih izgube, biće poštovani. A oni prave penale i crvene u 5 minutu utakmice, džogiraju dok primamo golove, rade mini val i šilje brke...
g

grd

pre 6 dana

A zbog cega ne brani Petrovic, da li se zna?
G

Gost Djape

pre 6 dana

Zato sto je Rajkovic razvalio proslu utakmicu.
G

GostPa

pre 6 dana

Iako poštujem Kostićeve mogućnosti napred, moram da konstatujem da je velika rupa u defanzivnim zadacima. Videlo se to na mnogim utakmicama protiv jačih ekipa. Osim toga, Živković nema konstituciju da zaustavi bilo koga po boku. Žile ima odličnu ,,kiflu” prilikom centaršuta, ali nije postao novi Mesi kao što smo se nadali. Protiv Švedske je jedva dobio par duela (jednom je uspeo i gol da namesti), većinu je izgubio. Sergej mora da bude na isturenijoj poziciji ili od njega nećemo dobiti ništa. Pisaće u statistici da je pretrčao najviše, ali će nas taj podatak nervirati jer ga nećemo videti na terenu. Gudelj, ako ne kiksne biće ključni igrač, ali je pitanje koliko je realno da izdrži 90 minuta bez greške. Što se tiče štopera, najveće srce ima Pavlović, samo se nadam da se neće zaleteti sa svojim driblinzima, jer igra protiv Engleza koji neće praštati te izlete. Milenković bi mogao da bude dobar adut u borbi protiv Kejna. Iskusan je i snažan, a za Kejna mu nije potrebna naročita brzina, već dobro postavljanje. Stojić nikako, neiskusan je, Spajić možda, ali verovatno ipak Veljković. On je najiskusniji, iako retko savršen. Rišarlisonu je npr. ostavio suviše prostora, gotovo amaterski pozicioniran. Mitrović je momčina i boriće se kao lav. Vlahović igra smisleno fudbal, jednostavno mora da igra, iako mu procenat realizacije nije u poslednje vreme idealan. Lukić je najdisciplinovaniji igrač kog imamo. Tadić je naš najtalentovaniji fudbaler, ali su ga stigle godine i možda je i došlo vreme da počinje sa klupe. Rajković je odličan bio protiv Švedske, ima iskustvo osvajanja EP i SP u mlađim kategorijama i verujem da bi trebalo da bude prvi golman, ali mi je krivo i što Petrović nije imao više prilika za dokazivanje, osim one u Rusiji kada je ostavljen na milost i nemilost saigrača nakon crvenog kartona za Gajića. Da prokomentarišem i Engleze. Ključna snaga im leži u igračima kao što su Foden, Saka, Kejn, Belingem, Rajs i Voker. Oni su fantastični igrači, gotovo bez mane. Mislim da je ostalih 5 igrača njihov slabiji deo tima. To u prevodu znači da je moguće ugroziti ih. Ipak, imamo veliki problem u tome što oni igraju Premijer ligu (osim Belingema), punu tempa, presinga, a naši dolaze iz slabijih takmičenja. Da ne govorimo o tome da su naši igrači bili epizodisti u LŠ ove sezone, a njihovi glavni protagonisti. Svetla tačka našeg fudbala je pobeda nad Portugalijom u Lisabonu, ali tada smo mogli da igramo dominantno, jer Portugalci nisu bili toliko brzi (Ronaldo je već veteran). Protiv Engleza nas očekuje neverovatan tempo utakmice. Šveđani su protiv nas bili dominantni u polju. Imali su mnogo više uspešnih pasova i šuteva (skoro 3 puta), ali smo ipak uspeli da ih dobijemo. Možda je to recept, ali ga je mnogo teško primeniti protiv Engleza. U svakom slučaju, neka daju momci sve od sebe, pa kako bude. Glupo je zameriti im bilo šta ako se budu borili, jer će to biti trka dva automobila sa drastičnom razlikom u perfomansama motora. Sportski pozdrav!
M

Mile76

pre 6 dana

Brate,kako te nije mrzelo da potrošiš toliko slova?
м

м11

pre 6 dana

Појма немам шта си написао, али због дужине коментара минус...
S

Srle1

pre 6 dana

Tako je bre, 3 prava stopera i 2 spica, jedino nesto mozemo da uradimo! Srecno i samo pametno!
G

Gggfgg

pre 6 dana

Najlošija ekipa na Euru 🫤
A

Albertolopo

pre 6 dana

Samoubistvo u najavi! Rajkovic- Bleki, Pavlovic, Stojic/Spajic- Zivkovic, Mladenovic- Ilic, Lukic, Gudelj u trouglu, s tim da je Gudelj iza ove dvojice kao osigurac- Sms - Vlahovic, kasnije Mitar, Tadic, Kostic koga bi trazili u dubinu.. ovako ce nam sredina biti pregazene, mora nabiti troje u vezu, belingemu i fodenu koji ulazi stalno unutra da se pravi guzva, prvo poluvreme bez primljenog gola bi kod njih izazvalo paniku.. ali ocigledno selektor nije naucio nista u Katari
k

kaokakao

pre 6 dana

Bravo, svaku rec potpisujem. Jedini nacin.....
Н

НАЈВЕЋА ГРЕШКА ЈЕ ГОЛМАН

pre 6 dana

Момак брани у Енглеској, 1 голман Челсија,зна људе... ужас
d

dojava

pre 6 dana

igracemo nereseno 1-1 vlahovic i auto goal veljkovica
C

Cezar

pre 6 dana

Alea Iacta Est
G

GostPa

pre 6 dana

Kocka je bačena. Pretpostavljam da je smisao tvog komentara da se Piksi kocka, tj. da rizikuje. Ipak, ne kaže se ,,lacta” nego ,,acta”.

bez_EU4ije

pre 6 dana

@Cezar Stručnjače, IACTA, a ne LACTA.
I

IskoAlarkon

pre 5 dana

Mrzim ljude koji idu i ispravljaju a vas dvojica sto ste potrcali da se pravite pametni prvo nije acta nego iacta est,a ti drugi vidis da je decko svaku rec napisao velikim pocetnim slovom a veliko i izgleda ovako I . Strasno kakvih ljudi ima trce da truju da lece komplekse a ispadaju glupi pritom ovoliki plusevi govore koliko vas jos takvih ima
A

Auslenda

pre 6 dana

Veljkovic Kagastrofa ja bi ubacio Stojica tu u Vagru. Gudelj takodje + do skoro bio povredjen. Tu mora Ilic da pocne. Kostic oke ali Brate covek ne igra odbranu tako i Zivkovic. Ja bi tu Mladenovica i Gacinovica. Tadic mora od samog pocetka da bi hranio Mitra ! Dok Vlahovic je bolji ako pocne sa Kluoe nego od Pocetka. Sa Dvojicom ne mozemo.
M

Marko1105

pre 6 dana

Rajkovic Milenkovic, Spajic, Pavlovic Mladenovic, Mijailovic Gudelj, Ilic Sergej Tadic, Mitrovic
S

Sekula 9999

pre 6 dana

Bravo selektore
B

Branko8

pre 6 dana

I pride Rodić i Gobeljić.
S

Sabago

pre 6 dana

Ti si covece operisan od fudbala i verovatno nemas bise od 20 godina.
Z

Zabrinut

pre 6 dana

Ako nista Vlahovic ce da nas osveti preko njihovih zena,ima da im pokosi livade.
G

Gambinovic

pre 6 dana

Treba poceti isto kao protiv Portugala u gostima. Sa Vlahovicem u spicu i Tadicem iza… To nam je svakako najbolje odigrana utakmica od kako je piksi selektor
P

Pedja108

pre 6 dana

Ako Piksi odluci da stvarno napadne Engleze, ima da nas napune za poluvreme. Ti sa dva napadaca da igras i da ti podrska budu Zivkovic i Kostic, to je ravno samoubistvu. Njih dvojica zajedno ne trce kao jedan igrac. A jos gore je sto nemaju upotrebljivih centasuteva.
V

VeseliBojler

pre 6 dana

Neka neko objasni kako cemo parirati Englezima fizički ??? Oni trci svih 90 minuta a ovi nasi do 45 gotovi .
S

SRAMOTA STA RADIMO

pre 6 dana

HOCEMO 33 %I PLAVE BOJE. TO JE NAS DRES. OVAKO !?
N

Ndms

pre 6 dana

Još mi tražimo reprezentaciju,.igrače,.sektora ali pa i dres sa kojima bi se identifikovali, nešto što bi osećali da je naše... A imamo toliko toga, eto krst i ocila 4S niko nema na svetu i oni to ne mogu da ubace,.da iznesu da budemo prepoznatljivi, kad vidiš da znaš da je to Srbija. Pa uzmi po celom dresu stavi kao što smo imali krst nekada, ili stavi ocila 4S na rukave sa strane kao što Kapa radi ili Adidas. Ma strašno tol'ko godina i nema ništa što bi nas povezivalo sa reprezentacijom.
B

Boki089999

pre 6 dana

Ja sam naso svoju drescode :) Plavi dres i shorts od pume Duks J.S.O. spreman za Sloveniju. Krv Vera Slava i Srbija nas Povezuje nema nista jace.
K

KO DA SMO MONTENEGRO

pre 6 dana

VI IZ FSS ! GDE NAM JE PLAVA BOJA NA DRESU. TRECINA. KOJA BRE CRVENA. KOME SMETA TRI BOJE BOJE NADE ZASTAVE. OVO SU NEKI ZVEZDASI.
S

Struka

pre 6 dana

Sredina mora da igra fudbal ostali da pomazu, ko caruje sredinom caruje igrom! Amin’
g

gmmmmmmm

pre 6 dana

aj djete spusti taj sorc jes ometen, stat je
0

015

pre 6 dana

Ako Rajkovic bude branio a ne budu igrali Lukic pa i Gudelj mozda i budemo imali neke sanse za dobar rezultat.
Z

Zavatoni

pre 6 dana

A, šta ćemo mi sutra, gosn Božo!?
D

Drndo

pre 6 dana

Kada vidim odbranu Pavlovic Milenkovic muka me neka uhvati.
l

laker

pre 6 dana

Nemamo boljih
U

Ujka Zitko

pre 6 dana

Ocekuje se sutra rosavi sa sendvic brigadom na tribini sa majicama "nema predaje"😂😂😂😂
G

Gost Djape

pre 6 dana

Ako ti smetaju nasi navijaci I drzava idi navijaj za svoje ujo shitko.
T

Tutinko

pre 6 dana

I "mali" Dača tatin koji će sasvim slučajno da se nađe tamo sa braćom Hofman i ekipom zubonja
Z

Zavatoni

pre 6 dana

A, šta ćemo mi sutra,gosn Božo?!

MIlos Marinkovic

pre 6 dana

ко у Србији мисли да Вељковић треба да почне??? Јел сте ви нормални??
0

015

pre 6 dana

Ako Rajkovic bude branio a ne bude igrao Lukic pa i Gudelj mozda i budemo imali neke sanse.
B

Buldozer

pre 6 dana

Rts pod hitno mora da skloni Acu Stojanovića jer je baksuz,a da komentator bude sutra sjajni Nemanja Matić,i dobijamo sigurno.
T

Tegusigalpa

pre 6 dana

U tom slucaju dobijamo jedino neverovatnu kolicinu lupetanja.
R

Repac Plandište

pre 6 dana

I još nesto. Svakako Cu svim srcem navijati za Srbiju. Oni koji prate ovaj portal i komentare znaju koliki sam Zvezdas. Ono sto sam zeleo da kažem da je moje veliko poštovanje iako je grobar zavredeo i Milenković. Jednako kao i Vanja Marinković a nadam se bilo da ste navijači Zvezde ili Partizana znate zašto. Sa ovim su se složili...
1

12345ss

pre 6 dana

Koliko mržnje u komentarima prema sopstvenoj reprezentaciji i svojoj zemlji od strane navijača malog kluba JSD.
B

Brundo

pre 6 dana

U Gelzenkirhenu smo 2006. izgubili 6-0 od Argentine.Bice veselo sutra.
B

Boko08999

pre 6 dana

Bio sam preziveo 2006 u Gelsenkirchenu nemam drugu Repku podrska njima. Samo da budu ko nasi pradjedovi sve ce biti ok.

Kalčopolista®

pre 6 dana

Vanja, Bleki, Kalaba, Veljkovic, Lukic, Sergej, Kostic, Zivkovic, Tadic, Vlahovic, Mitrovic i to je to! Sa ovom postavom dobijamo lagano sutra!

rising999phoenix@gmail.com

pre 6 dana

Naravno sad svi imaju neke svoje teorije i neke svoje vizije. U stvarnosti samo Tadić i Mitrović su i više nego dovoljni ako se baš misli na realizaciju tih nekih kontri i polukontri. Ključno je kako će se pozadi igrači snaći a na kraju i kako će ta lopta da se probija po bokovima do ove dvojice. Ja eto mislim da su Kostić i Živković najbolje što po krilima imamo ( po spisku Stojkovića) za ovakve utakmice. Sve ostalo treba da bude u funkciji odbrane i kreiranje same mogućnosti da se te kontre i polukontre dese. Ali tu dolazimo do ključnog problema u Piksijevoj glavi,zbog čega imamo tako katastrofalno malo dobrih defanzivaca. Jasno je da ćemo igrati sa trojicom štopera i hajde da kažemo da će to biti pristojno. Ali igrači ispred njih koji treba da najviše da pritiskaju i kvare igru protivnika,i na kraju proslede loptu krilima ili direktno u dubinu napadačima? Maksimović? Ajde kako tako,ostaviće sve na terenu, ali ko još ? Taj Lukić? Koji crni Gudelj defanzivac? ...a tek očekivati od SMS da glumi nekog pitbula..to su smešne stvari. Zato mislim da nam šanse nisu prevelike,osim ukoliko se Englezi baš ne ispromašuju,a nama "svaka udje". Doduše,to se u fudbalu i ne dešava baš tako retko. Jedna Grčka je na taj način osvojila ne tako davno celo prvenstvo...Tako da...bolje da ne očekujemo previše i jednostavno vidimo kako će biti.
P

Pesimista

pre 6 dana

Pregaziće nas,kao plitak potok!!! Rodjeni gubitnici,ostaju gubitnici!!!
n

neshha

pre 6 dana

Tadic umesto Vlahovica i Mladenovic umesto Kostica.
s

sterling

pre 6 dana

Karaće nas dok nam ne dođe tetka iz Bosanske Krupe
M

Manijak7

pre 6 dana

Ikono, vristim na komentar
?

??

pre 6 dana

Milinkovic savic je jedan igrac
B

Borky10

pre 6 dana

Zadnjih 30god. nismo imali ne kvalitetniju rep. Svaki pokusaj pametovanja bas onako nema nikakvog smisla. Zasto losi ne igra umjesto loseg. Ljudi moramo prihvatiti da smo svake godine sve losiji i da se ocajno radi sa igracima. Struka u klubovima nam je ocajna i zastarila,uslovi za razvoj igraca je ostao u 90 godinama proslog vjeka i nista se ne napreduje.
K

Koji god

pre 6 dana

sastav izadje na teren,ako pruzi maksimum i pogine na terenu rezultat nece izostati .....Ako su bolji,pruzis ruku i ide se dalje ......
d

dardis

pre 6 dana

razneće nam otvore ispod donjih leđa samo tako
M

Marinjo1

pre 6 dana

Stojic umesto Veljkovica i Ilic umesto Lukica. Rotirati SMS i Tadica, jedan od njih na klupu.
D

Deluks

pre 6 dana

Dobar sastav iskreno. Jedino možda umesto Veljkovića Stojić.
Z

Zoran 91

pre 6 dana

Ljudi ne Spalte se na novinarsku maštu sigurno ovaj sastav ne počinje sutra.
V

Veljko9

pre 6 dana

Ovo je najrealniji sastav sutra
M

Milos@

pre 6 dana

Ako slucajno prodjemo grupu da se ustinemo od srece, kakav vezni red, Lukic da hapsi njihove igrace?? Pa dobro deco dal ste vi normalni, sve ispod 4:0 za engleze super.
o

one direction

pre 6 dana

Pojedite nas sutra incestoidni Englezi da ne znamo za sebe
E

Eseks

pre 6 dana

Ja kad vredjam pirgave engleze ne objave mi komentar,nije fer!!
m

mogli

pre 6 dana

Lukić i gudelj u startnih 11 a tadić na klupi? Zlo i naopako...
B

Brundo

pre 6 dana

Znaci pisi propalo.Tri u odbrani sa Mitrovicem i Vlahovicem u napadu.Sve u svemu jedno veliko nista.Ali na to smo i navikli od njih.U dve utakmice nisu uspeli da pobede Bugarsku.Oba meca izgubili od Madjarske.Ponizeni u Rusiji.
X

Xjxnznz

pre 6 dana

Kolko god da smo dobri napred duplo smo losiji pozadi, nemamo taj balans u timu i to je problem.

Vojvođanin

pre 6 dana

Abrovi,abrovi i samo abrovi
S

Srbija nade

pre 6 dana

Verujemo u precednika i Piksija. mismo Srbija nade! ova repstacija je prava! ziveo precednik!
Z

Zabrinut

pre 6 dana

Ovaj Kiksi je stvarno neverovatna neznalica,sredina terena i napad nema igraca koji ce da trci za loptom,svi ce da cekaju da neko drugi oduzme i da im doda. Zamoliti da se igra sa nekoliko lopti.......
J

Jovanczv

pre 6 dana

Spajic pre Veljkovica
R

Repac Plandište

pre 6 dana

Ima tu dobrih igraca koji igraju u velikim klubovima najacih liga za velike pare. Povecao se je broj učesnika na svetskim i evropskim prvenstvima, olakšao put do tamo. Inače ovo tele iz Pasi Poljanu ne zna nista, ali nista , iste bi rezultate ako ne i bolje postigli i Duljaj, Alfred Nadj ili Limeni a kostali bi dvadeset puta manje. Ajde neka mi neko objasni sta je konkretno trener unapredio reprezentaciju kao tim, kao sistem, kao celinu. Vidi li se pecat trenera, fizionomija , ideja ili je to jednostavno stavis njih jedanaest po mestima na kojima nastupaju u svojim klubovima i teraj. Kazem isti bi takav trener mogao biti i onaj kosarkaski sto ih je ispratio u avionu. Sa ovim su se složili...
M

Milos92@

pre 6 dana

Iskreno se nadam da se sprdas samo?? Ko to igra od nasih u velikom klubu osim Jovica, Kostica, Vlahovica?? Sve prosek ekipe ili se bore za opstanak ili za evropu.
R

Repac Plandište

pre 6 dana

Ne kažem ja da smo evropski ili svetski vrh,ali ima xy reprezentacija sa manje zvučnim imenima pa su opet cvrsti i homogeni. Evo na primer Madjari i Svajcarci posebno nas timare gde stignu a nije bas da sve prsti od zvezda. Sa ovim su se složili...

GRKI GRK

pre 6 dana

Боже правде ти што спасе од пропасти до сад нас. Чуј и одсад наше гласе и СУТРА нам буди спас........ Мој коментар на састав тима.
t

trifa98

pre 6 dana

Boze sacuvaj
1

111d

pre 6 dana

Nadam se da naši Manekeni i nabeđeni egoisti rutinski gube sa 4 razlike
Д

Дугоушко

pre 6 dana

Буразеру твоји су већ играли данас са Италијом, ти Србин ниси
P

Ptica Vudstok

pre 6 dana

Lukić? Jedan od igrača zbog kojih mi se ne gledaju utakmice reprezentacije. On je personifikacija svega onoga što naš tim predstavlja. Bezidejnost, uplašenost, neodgovornost, kukavičluk... A opet kao takav ima veću minutažu čak i od naših glavnih igrača i počinje svaki meč. Verovatno ćemo sutra izgubiti ko kod da bude igrao,ali daj bar da se ne obrukamo stavljajući kojekakve u tim
L

Lubs

pre 6 dana

AKO IGRAMO SA OVOM POSTAVOM NEKA NAM JE DRAGI BOG NA POMOĆI.
F

Farmas

pre 6 dana

Ceca,gudelj,jovana jeremic,zadruga,farma,ami g,sofija milo......i na kraju 4 mesto najverovatnije u grupi.
s

sadsdd

pre 6 dana

Ako bude igrao onaj bangavi Saša Lukić ima da se samozapalim ispred opštine grada Valjeva
M

Milos92@

pre 6 dana

Igrace sto posto, lik nicemu ne doprinosi i ovde nije bino gde je igrao kod nas, lik ne zna, u Fulamu greje klupu a igra u reprezentaciji, to samo kod nas ima.

m.lazovic1987@gmail.com

pre 6 dana

Birča zadnjih 30 min da leti
S

Sisoje

pre 6 dana

Rajkovic - Milenkovic, (XY, zasto ne Stojic?!), Pavlovic - Gudelj, Ilic, Sergej - Zivkovic, Mladenovic - Vlahovic, Mitrovic
Z

Zauvek zvezdaš

pre 6 dana

Slažem se sa tobom, taj treći štoper i treba da bude Stojić. Ovo je tim koji koliko toliko može da igra takmičarski fudbal i ovaj tim je pobedio Švedsku sa 3:0 ne primivši gol. Isto kao protiv Švedske sa klupe u toku utakmice neka ulaze Lukić, Kostić, Tadić, Samardžić i Jović. Tako je bilo protiv Švedske pa ono što je donelo rezultat po meni ne treba menjati već forsirati.
S

Sisoje

pre 6 dana

Da li je ovo nagadjanje, ili je Pixeta nesto nagovestio? Po onome sto smo videli protiv Svedske, igra i igraci iz 2. poluvremena su jedina realisticna kombinacija. Ako zameni i golmana - pa, hm, trebalo bi ga poslati kod psihijatra. Siguran golman je blago za ovakav mec, a Rajkovic je protiv Sveda bio vise nego bez greske. Takodje i Ilic, on mora da igra.
G

Gost111

pre 6 dana

Rajković???
D

Dokle vise VMS da brani ?

pre 5 dana

@Gost111 Ne VMS ce brani. Pa da ga napune sa 9 komada pa da vidis kakva je prevara VMS.
s

sdsssss

pre 6 dana

Otkad ovaj Grobar srpskog fudbala izveštava sa reprezentacije, pa on bolje da izveštava sa kupa Arilja za žene do 17 godina u bacanju kladiva samo ako je u tome partizan osvojio kup
k

komedijasi

pre 6 dana

Sta bre lupetas? Sve neki moj do mojega na ovim komentarima.
Д

Дугоушко

pre 6 dana

Наша репрезентација може да буде као европски Уругвај по сличности играча (пре свега мислим што су снажнији а не толико брзи) , само што у нашој репрезентацији једино голман зна коју позицију игра.. надам се сутра да их добијамо , живела Србија!
G

Gosttt

pre 6 dana

Sto je najgore, ovaj tim ce i da pocne sutra. Rajkovic ce da bude na veteometini jer se ne zna ko je gori od ove trojice pozadi, a i ostatak ekipe nije bas navikao da igra odbranu. Onda ce da krene prica kako je los, i vratice VMSa koji je 5x gori golman od njega. Nadam se da gresim...
X

Xxxaja

pre 6 dana

Daj boze da grešim ali mislim da ce da bude 50. setite se mi smo jedva prešli Bugare,a oni nema sta nisu osvojili.
G

Gost99

pre 6 dana

Kakav bre Kostic.Lik kad ode u napad treba mu 2 minuta da se vrati u odbranu.Jos ga svi citaju jer ima samo jedan potez a to je centarsut levom.Bolji Mladenovic 5 puta
И

И

pre 6 dana

I Mladenović ima isti taj jedan potez, centaršut levom. Koju drugu raznovrsnost, osim što je malo disciplinovaniji jer je svestan sebe? Protiv srednjih i slabijih reprezentacija Mladenović je bolji izbor, ali protiv ovih nema teorije, da čuva Saku koji je 5 puta brži od njega. Čovek zbog tih limita igra u Poljskoj. Kostić nije idealan ali je dogurao dalje. Da je Mladenović 5 puta bolji od Kostića igrao bi u Realu.
V

Veljko9

pre 6 dana

Igra na staru slavu, najgori igrac u kvalifikacijama.
D

Dadada123

pre 6 dana

E pa to je nas problem...sto nas selektor gleda da ugodi igracima i zbog toga na mlade i rastrčane Engleze idemo sa Mitrovicem i Tadicem koji nikako ne trce.Sve to stoji da Mitar daje golove i da je Tadic majstor ali nama to moze biti od koristi zadnjih 20-30 minuta.Ovako ne bi smeli pocinjati ali eto mora im ugoditi.

Vojvođanin

pre 6 dana

Branko Kockica - Paja Čutura,Jarić Živadin,Ilija Čvorović - Kum Đura,Her Žika,Crni Gruja,Flojd,Radovan Treći - Mile sa Čubure,Đoša Špic
B

Boleero

pre 6 dana

I trener scepan scekic
I

Induktt

pre 6 dana

pa Brando golman valjda?
I

IQ

pre 6 dana

.... Gudelj ??????????
l

lol12

pre 6 dana

Jel mi to imamo boljeg veznog a da ja to ne znam ili neko ne gleda utakmice reprezentacije?
K

Komentar

pre 6 dana

Deluje mi da je Živković malo u padu forme možda bi bolje rešenje bio Birmančević, pokazao je ogromnu želju u pripremnim utakmicama.
L

Laker

pre 6 dana

I napravio cist penal kad je Isak presisao Stojica ali sudija nije video
D

DidierDrogba11

pre 6 dana

Kapiten igra, sastav pojma nema. Čuj sa sva špica protiv Engleza i to oba spora, alal vam pita i tepsija. AJMO SRBIJA!!!
P

Partymaker

pre 6 dana

Nikada niste pogodili tim ali nikada
k

kkk

pre 6 dana

Kakav Lukić on nema sta da traži u ozbiljnim utakmicama. Gudelj i Ilić moraju biti tandem na sredini.
z

za idiota

pre 6 dana

nema nema🤣🤣🤣 a jedini igra premijer ligu...ako ti napisem da si idiot nece mi pustiti komentar
G

Gosttt

pre 6 dana

Sto je najgore, ovaj tim ce i da pocne sutra. Rajkovic ce da bude na veteometini jer se ne zna ko je gori od ove trojice pozadi, a i ostatak ekipe nije bas navikao da igra odbranu. Onda ce da krene prica kako je los, i vratice VMSa koji je 5x gori golman od njega. Nadam se da gresim...
B

Bujke

pre 6 dana

3511 Rajkovic Babic Spajic Stojic Mladenovic Maksimovic Gudelj Ilic Mijailovic Sergej Jović
M

Marko1105

pre 6 dana

Ovo je jedan od najboljih komentara utakmice koji sam procitao. Jedino si ti primetio da nam treba 5 defanzivaca i da levo i desno moraju da igraju igraci koji su bar nekada igrali bekove. dakle, stopeti Babic, Stojic i Spajic, a bekovi Mladenovic i Mijailovic. Mi nemamo sta da trazimo protiv Engleske u ofanzivi. Posed necemo imati. Zato, 5 u odbrani, 2 defanzivna vezna....pa ako se desi neka kontra radovacemo se! Ozbiljan sam. Samo dupli blok protiv njih. I da. Bet Sergeja i Tadica. Trebaju nam brzi igraci
l

lol12

pre 6 dana

Mitrovic i Vlahovic nikad nisu dobro odigrali kao tandem utakmicu.Cak ni protiv Luksemburga.Nikad se necemo nauciti na greskama
M

Mutommbo

pre 6 dana

Nikako Veljković i Lukić da počnu. Mnogo bolja rešenja bili bi Stojić i Maksimović.
B

Boxy

pre 6 dana

Idemo momci, hrabro I ako moze, ne glupo
I

IVAN 82

pre 6 dana

Moraju Gudelj i Lukic kao zadnji vezni,cak mislim da je defanzivnije sigurnije da igra Mladenovic mesto Zivkovica ili Kostica. Srecno momci!!!!
-

--:::

pre 6 dana

Uh Lukic i Gudelj zajedno pa to je uzas. Veljkovic nikako covek je u onako losoj odbrani najslabija karika i to treba znati.
A

AvangardZ

pre 6 dana

Neka nam je Bog u pomoc sa ovom odbranom. Srecno sutra!
D

Delija NBGD

pre 6 dana

Realno ovo + Tadic sa klupe najbolje sto imamo. Sto neko rece dole hrabro pa sta bude.
G

Gostyyy

pre 6 dana

Ne, nije. Imamo mi i bolje, ali ili su na klupi ili nisu pozvani. To sto Piksi nema pojma je posebna prica, zato i izgledamo kao amateri
C

Cekaj

pre 6 dana

A sta je sa onim malim sto brani celu godinu u Celziju? Zar nije logicnije da on brani protiv Engleza?
P

PSIHA IGRA VELIKU ULOGU

pre 6 dana

Izgleda da, sudeći po Piksijevim izjavama tipa nadobudnim, sa ekipom nije pošao trener motivator specijalista za dominantnog protivnika - Stevan trener Karadžić, i da naše padajuće momke neće imati ko da psihički vraća u igru ako 100ka engleska bude krenula da nas nabija 30 razlike.
L

LazzzArr

pre 6 dana

Mladenovic ispred Kostica

Meduza Stil

pre 6 dana

Hrabro pa šta bude. Ovde ionako niko više ništa i ne očekuje.
S

Sekula 1122

pre 6 dana

A sta ti mislis sta ce biti? Ima da se pokoce kad vide Vlahovica i jos neke nase zvezde za koje ni culi nisu.
N

No.1

pre 6 dana

Sekula baš tako kao što Gvardiol nije čuo za nekog španskog igrača pa je saznao na bolniji način.
j

jagodinac

pre 6 dana

Gudelj i Lukic ne mogu zajedno nikako.. Gudelj Ilic najbolji moguci tandem Treceg stopera moze da igra bilo ko od navedene trojice , bitnije je kako ce ova dva " sigurna " da odigraju

ZetaReticuli

pre 6 dana

Koja ironija što su ti "sigurni" možda i najnesigurniji.
V

Volim fucu

pre 6 dana

Mitar i Jovic su bolji tandem. Sva panja u napadu je mnogo.
S

SvakoSvoje

pre 6 dana

Tadic ne treba da pocne, spor je, petlja i ne pomaze defanzivno i on ne moze sa Englezima od pocetka. Lukic ce biti rupa, ali ni Maksimovic ne bi bio nista bolji. Vlahovic i Mitar zajedno mislim da ovde mogu, Mitar ih zna i on pomaze odbrani, dobar je za skok (ofanzivno/defanzivno), Vlahovic bar ima brzinu ali njega ce Voker cuvati tako da nece imati puno prostora. Realnost je da sve sem lagane pobede Engleza bude iznenadjenje, posto jos nijedno nismo videli, mozda ga jednom i nasi prirede.
s

serbia

pre 6 dana

Mali Ilic kad bude imao status i postovanje u Torinu i Seriji A kao Lukic onda mozes tako da pricas...Sigurno je preko veze Lukic jedini( uz golmana Petrovica) u najjacoj ligi na sveta i verovatno su mocni menadzeri iz Srbije naterali gazde Fulama da mu daju 10 miliona...Malo postovanja za sve momke, a svakako za Sasu Lukic koji nas jedini tamo reprezentuje👍
D

Djoma

pre 6 dana

Kako ce Vlahovica cuvati Voker, kad je isti bek?
@

@odgovor

pre 6 dana

Tako sto ce prilikom nasih napada Voker biti kao 3. stoper i juriti Vlahovica jer je najbrzi, a druga dvojica gledati Mitra zbog centarsuta i deul igre, a s obzirom na to da verovatno TAA igra on ce paziti na nase krilo. Nije tesko, malo porazmislis.
S

Stefan69

pre 6 dana

Znaci lagano sa desetoricom na engleze, koja smo mi sila!!! :))
b

bajinoo

pre 6 dana

hahahaa... gde ti 11. igrac???? hahahah.... igramo sa igracem manje. Hendikep😀
a

au

pre 6 dana

Utakmica se ne moze zavrsiti pozitivnim rezultatom za nas ako u njoj bude ucestvovao Veljkovic
D

Dre

pre 6 dana

5:1
j

jaooooo

pre 6 dana

samo ne veljković u startnih 11, neeeeeee
r

rea

pre 6 dana

BUKAKO Saka.
V

Vl@dimir

pre 6 dana

Научи прво како се зове а друго врати се у кухињу
g

gost1978

pre 6 dana

jel igramo sa 12 igraca il ste namerno ispustili tadica
M

Mhm

pre 6 dana

Evo vas Gudelj