Komentari na vest

Sećaš li se, Garete, dečaka plavih očiju? Poniženje i nameštena kičma u finalu za ispraćaj u penziju

S

SS Lazio

pre oko 2 meseca

I ja mislim da De la Fuentes nije trebao pozvati Navasa vec Pora ili Vaskeza iz Reala. Francuska je imala "penal" u utakmici protiv Spanije jer na toj strani Navas u tim godinama, nikako nije mogao da se nosi sa Mbapeom, medjutim francuzi nekako su uspeli neiskoristiti tu ogromnu prednost.
d

dzejkob

pre oko 2 meseca

Its coming home ajmo Garete vracas ga kuci veceras jes jes jes
U

Uh..

pre oko 2 meseca

Secam se u Bezanijskoj ulici u Zemunu, prvi put video patike marke Homa(Joma), i iznad rafa slika igraca Sevilje samo sa Dragutinovicem koji nije igrao ovo finale. Posle ih pratio kroz karijere, pokazalo se da su strasan tim imali iako se tada masovno pricalo samo o napadu s desna Alves-Navas pa centarsut na Fabijana ili Kanutea. Takodje Midlzbro, veoma jak ali Engleske sirovine tada jos nisu znali kako sa kontinentalcima..
r

rea

pre oko 2 meseca

Po kom osnovu je Hesus Navas dobio prednost na desnom beku u odnosu na Pedra Pora? Jedino bi mi smisla imalo da je Poro bio povređen u pripremnom periodu...
S

Saturn

pre oko 2 meseca

U Odnosu na to da imaju Carvahala , i plus Navas kao mentor koji je prosao sve ovo sa reprzentacijiom… Nije poveo ni Marcosa Lorentea koji je bolji igrac od Pora i moze da pokrije sve pozicije
S

Saturn

pre oko 2 meseca

Gipsy Legenda , onako grbav kad krene da sparta uz liniju ko muva...Tih i nenametljiv ... Cutljivi vodja kojeg igraci i treneri veoma postuju !