Dani Olmo spasava Španiju (Reuters)
Dani Olmo spasava Španiju (Reuters)

Pravi MVP! Vrednije od svakog gola i asistencije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.24. | 23:00

Kakav potez Danija Olma

Kakav je ovo turnir za Danija Olma! Kakva kruna karijere za sve što je prošao u životu!

Iako je krenuo prvenstvo kao rezervista, završio ga je kao jedan od najboljih strelaca turnira sa tri gola. Iako je cela planeta uživala u majstorijama Lamina Jamala i Nika Vilijamsa, Olmo je najbolji igrač Evropskog prvenstva. Tu više nema nikakve dileme!

Izabrane vesti

Na pet odigranih utkamica (protiv Italije odmarao), Katalonac je upisao tri gola i dve asistencije. Bio je junak četvrtfinalne pobede nad Francuskom sa golom i asistencijom, postigao pobedonosni gol protiv Francuske u polufinalu... Bio je i najzapaženiji pojedinac Španije u večerašnjem finalu iako nije dao gol. Sve se vrtelo oko njega.

Imao je šansu nakon vođstva za 2:0 ali je nije iskoristio, a onda je odigrao ključni pas pre pobedničkog gola Ojarzabala. Međutim, više od svakog gola, asistencije ili dodavanja, na kraju vredi njegova golmanska intervencija u 90. minutu.

Englezi su krenuli na sve ili ništa i videli loptu u golu nakon kornera... Rajsov šut je zaustavio golman Simon, ali se lopta odbila na glavu Guehiju koji ju poput martinele glavom sa dva metra vratio ka gol. Simon je već bio kapitulirao ali je na gol-liniji izronio Dani Olmo i spasao gol, pobredu i titulu Španije. Potez turnira!



tagovi

EHF EURO 2024Dani OlmoFudbalska reprezentacija Španije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara