Policija na mestu nemilog događaja (©Reuters)
Policija na mestu nemilog događaja (©Reuters)

Policija u Hamburgu upucala čoveka sa sekirom u rukama

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.06.24. | 14:42

Nemile scene pre prve utakmice dana

Pripadnici jakih policijskih snaga upucali su na ulicama Hamburga čoveka koji je nosio sekiru i Molotovljev koktel u blizini navijača Holandije.

Reakcija je usledila pošto je čovek pretio hladnim oružjem policiji. U celoj akciji osumnjičeni je teško povređen i odmah mu je ukazana lekarska pomoć.

Izabrane vesti

Medijski izveštaji sa lica mesta kažu da se sve dogodilo u blizini zone u kojoj su se okupljale holandske pristalice pred susret sa Poljskom od 15 časova.

Policijski zvaničnici su u saopštenju objasnili da se sve dogodilo oko 12.30, u glavnoj hamburškoj ulici, poznatoj po noćnom životu. Stadion je od tog mesta udaljenih nekih sedam-osam kilometara.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

Prema određenim procenama, u Hamburgu je trenutno oko 30.000 holandskih i sličan broj poljskih navijača. Osim pomenutog incidenta, sve prolazi u sportskom duhu i bez većih problema. Čak ni sam događaj, po izveštajima sa lica mesta, nije poremetio Holanđane da u dobroj atmosferi dočekaju utakmicu.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

Pošto je objavljen i snimak samog događaja, uzimajući u obzir osetljivost celog događaja i slika koje nisu prijatne, nećemo postavljati video. Ipak, ako baš želite da pogledate situaciju, možete to učiniti na društvenim mrežama.

Ipak, pogledajte snimak dobre atmosfere holandskih navijača u Hamburgu.



tagovi

EURO 2024reprezentacija Holandije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara