Komentari na vest

Hoću selfi sa Dušanom Vlahovićem tokom treninga… Može, nema problema (VIDEO)

m

milo123

pre 3 meseca

dobro bre vlahovicu, skontali smo da imas lepe, izdepilirane nogice. ne moras svaki put u 'gacama' pred kamere covece.
L

Lošmi PFK

pre 3 meseca

Eto, i Vlahović napokon dokazao da ima neke vajde od njega u reprezentaciji
s

sensei

pre 3 meseca

Da nije pricao sa Djokovicem, ne bi se slikao. Glumio bi mangupa. Nole mu usadio dzentlmenstvo i smiraj duha.
S

Sisoje

pre 3 meseca

Ovo je sevap - svi ti nasi ljudi u Nemackoj zive za neki ovakav trenutak. Tesko rade (bas teske poslove), stede, trude se da im se deca ne ponemce, i ovo malo paznje i postovanja sto su im reprezentativci ukazali stvarno im je melem za dusu.

Proficap

pre 3 meseca

Ponemcivanje je najveci problem u srba jos od Dusana Silnog. Sreca pa je sada u Nemackoj Vlahovic, pa ce decu odvratiti od ponemcivanja. Suze mi krenuse. Jos ako osvojimo barem bod u grupi, nemci i ponemcivanje nam ne mogu nista. PatriJotizam, i to sa velikim J ce pobediti evre, i deca ce se vratiti starostavnim srpskim obicajima. Necu vise nikada da pijem. Pisem gluposti po portalima, kada pijem.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Oplakah. Legendo. Pa ništa, ako neće da im se deca ponemce (ovo ću sad stalno da koristim) neka se vrate u Srbiju pa neka im deca rastu među svojima. Nemam ništa protiv da se svako bori za sebe i svoju porodicu, drugari su mi otišli od Austrije, preko Nemačke, Švajcarske, Amerike itd. Ali mani me onoga sagradite most bez kraja, most do moga zavijača. Iz istog si pobegao glavom bez obzira pa sad gorke suze prolivaš za zemljom. Ne možeš da se j da ti ne uđe. Na utakmici protiv Austrije čuli se zvižduci kad je bila himna domaćina. Doduše samo deo je zviždao. Da su Austrijanci pametni, snimili ko je, pa noga u dupe. Ne sviđa ti se zemlja koja te je primila, u kojoj zarađuješ koru hleba? Nazad odakle si došao.

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

Vlahovic, taj misli da je neki zato sto je najbolji napadac serije A i zato sto je ponikao u Partizanu? Ma nemas ti pojma, gledaj samo kako nase jolo mijatovic lepo simulira penale po americkim njivama! E to je napadac a ne ti - najbolji golgeter nekakve serije A!
?

??

pre 3 meseca

A ti mislis da si neki sto si stavio te rej banke na oci i laprdas gluposti
?

??

pre 3 meseca

Grlite, ljubite, delite bombone tim klincima, ovi vas obozavaju. To malo njima mnogo znaci. Za njih igrajte, vidite kako vas vole. Mi stariji ne verujemo da cete bod uzeti, al oni misle kako cete odrati engleze. Za njih ste heroji
B

Bleki Milenkovic

pre 3 meseca

Neko napisao na ig "probili nam odbranu" :)
J

JovanCZV

pre 3 meseca

Ne bi je probio niko da igraju Spajic Stojic Mijailovic a ne ova drva
K

Kleo

pre 3 meseca

Ni malo pristrasan komentar, u nadimku CZV, u komentaru 3 zvezdina igraca. Zbog takvih poput tebe nam je zemlja i propala.
B

Burek

pre 3 meseca

Jovane, ja sam takođe zvezdaš, ali gde nađe Mićka da pominješ u tom kontekstu, pa on nije ni za startera u Zvezdi (bar kad je LŠ/LE)

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

@ jovan czv, slazem se, jos bih dodao i Kola Nedeljkovica i Rodica na bekovima pa da odbrana bude granitna! Kao u ling longu!
G

Gostttt

pre 3 meseca

Bitno da je zavrnuo sorts
Z

Zokilii

pre 3 meseca

Ko je samo Vlahovicu predlozio ovu frizuru!
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Dule ispao gospodin 💪🇷🇸
С

СРБИН007

pre 3 meseca

Шмекерски
B

Burek

pre 3 meseca

A šta rekoše komentatori jutros - neće fudbaleri da se slikaju sa navijačima hahahahaha