Komentari na vest

Čovek od koga najviše zavisimo: Danas smo svi pomalo Nemanja Gudelj

A

Auuuuu

pre 9 dana

Ako od njega zavisimo. Čekirajte karte za Beograd ali odmah 😂
s

srki13

pre 9 dana

Mi boljeg zadnjeg veznog ko kvari protivnicke akcije NEMAMO!
R

Realan skroz

pre 9 dana

Pa jel reeealno da se sve placa u ovoj zemlji...pa koliko kosta ovakav tekst...koliko kosta inace teksta pa da dignem kredit da i o meni nesto napisete...
V

Vladan7777

pre 9 dana

Ako od njega budemo zavisili, jadni mi....
D

Da l ste bre vi normalni

pre 9 dana

Voimje oca. Oprosti im Boze jer ne znaju sta pisu.
K

Kalabasas

pre 9 dana

Toliko loš na lopti bez rešenja,da ne mogu da verujem da je odrastao u holandiji, jedino sto je spreman,stavio bi ga na stopera...jer mi igraca na tom nivou spreme nemamo... Frka čim primi loptu,kao protiv portugala kada su nam dali gol jer se gradio na penalu, jako limitiran
R

Rhider

pre 9 dana

Ja sam stavio 100k (citava plata) na 1X, toliko sam uveren. Napred Srbija!!
B

Bluray

pre 9 dana

Traži od anastasije da ti refundira ali odmah.
R

Rhider

pre 9 dana

Javi se posle tekme!!!
v

vulex

pre 9 dana

ko je anastasija?
М

Мандиго

pre 9 dana

Баронишеш.
5

5.000.000,00 €

pre 9 dana

Јеси ли уср'о мотку?!
p

pilippppipinizzzz

pre 9 dana

jadni mi onda ako od njega zavisimo
G

GhostRider

pre 9 dana

Vidim svi se jučer digli na sve 4 jer su Hrvati zviždali na španjolsku himnu. Nitko ne piše kako danas nebeski srpski kulturni narod razbija grad i tuče se sa Englezima i Albancima. Nemoguće,baš su oni inače kulturni i miroljubivi 😁

GRKI GRK

pre 9 dana

#GHOSTRIDER Slušaj Hrvoje, kad čovek čiji su navijači poznati po ubistvima i vandalizmu u Evropi, brani navijače koji su mozda malo veći huligani (englezi) od njegovih (hrvatskih) onda makar se suzdrži od komentara. A pošto si Hrvat nije ni čudo što imaš pamćenje akvarijumske ribice.
Г

Гостгост

pre 9 dana

Пре би се рекло да хорде арнаута и енглеза нападоше Србе.И наравно добише по Пи....!

GRKI GRK

pre 9 dana

Ja se više od ove reprezentacije NIČEM NE NADAM. Onaj poraz u Kataru od Švajcaraca ONA BRUKA , zatim ona utakmica sa Kamerunom, a na EP ne bi otisli da nismo imali ONAKVU LAKU GRUPU a i tu smo izgubili od Madjara. JEDNOSTAVNO VECERAS SE NICEM NE NADAM.
V

Vullex

pre 9 dana

A ti druže večeras od 21h nađi nešto pametnije da radiš.

GRKI GRK

pre 9 dana

Ja sam mislio da ste Vi ozbiljan portal a ne "žuta štampa".
R

RSS

pre 9 dana

Joksiću,svaki komentar ti je pogrešan,svaki tekst ti nema veze sa mozgom... Dokazano milion puta...Šta si sve pisao za partizan,ništa pogodio nisi...
T

Tarzan

pre 9 dana

Ako zavisimo od njega onda nam je sve jasno.
T

Trile225

pre 9 dana

Kakvi su ovo komentari danas?Pa covjece kao da nasi igraju na Islandu fudbal…pre dvije godine smo ih dizali u nebesa tvrdeci da cemo u polufinale a bili smo ispovredjivani a sada kada smo kompletni govorimo kao da ne znaju nista.Pa da li je stvarno Danska i Slovenija bolje od nas?Podrsska reprezentaciji i vjerujem u siguran prolazak grupe prvi put od 2000.godine.
S

Sekzlav191

pre 9 dana

To je bilo prije dvije godine kosto velis
S

Sprajt

pre 9 dana

Daj ne zamlacujte ovaj narod
K

KIMI 85

pre 9 dana

Ovaj otkako je postao cecin zet, pisete tekstove o njemu kao da je u najmanju ruku Redondo.
H

Hahahha

pre 9 dana

Para vrti gde burgija nece prijatelju... smesan fudbaler
v

vullex

pre 9 dana

Čitam komentare i ne verujem šta pišete. Sve "Kapelo do Kapela, Anćeloti do Anćelotija". Momci koji istrče večeras na teren nek daju sve od sebe i ostave srce na terenu. Meni je to dovoljno. Kakvi su da su, naši su. Mi smo kao reprezentacija apsolutno nepredvidivi. Može svako da nam napravi ozbiljne probleme, ali i mi možemo svima. Nadam se najboljem i verujem u ove momke jer predstavljaju zemlju koju svi volimo najvise na svetu 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
h

halo

pre 9 dana

Nek ostave srce na terenu ko što su ostavljali protiv Bugarske, Mađarske, Škotske, Kameruna, Švajcarske, toliko oni vole svoju zemlju.
S

Sekula 193

pre 9 dana

Ako ti je dovoljno, cuti onda i ne citaj komentare.
V

Vullex

pre 9 dana

@Sekula 193 Imaš toliko reprezemtacija da izabereš. Izaberi jedno 4,5 i navijaj ua njih a pusti nas ostale koji želimo da verujemo u ove momke da verujemo. Pobede i porazi su sastavni deo sporta a i života. Sudeći po tvom komentaru ti nikad nisi doživeo poraz u životu i od srca ti želim da tako i ostane. Zaobiđi moje komentare i frustracije leči na drugom mestu. Nađi neku curu ili dečka u zavisnosti šta voliš i uživaj večeras. Nemoj samo gledati fudbal jer vidim da utiče na tebe 😉
m

mrsh

pre 9 dana

Ja nisam niti ću ikada biti! Nimalo!
S

Sascha 2010S

pre 9 dana

Svi zelimo pobedu naravno, Ali....spori smo ,tesko
K

Klasični fudbal

pre 9 dana

Nema potrebe da ga uzdižete na silu. Niko normalan nema poštovanje za njega jer ni on sam nije baš zdrav u glavi. To je lako moglo da se pretpostavi na osnovu ponašanja, izgleda, govora tela, ali kad sam video da se sa rođenom sestrom i članovima porodice ljubi u usta, sve mi je bilo jasnije. Cela ta porodica normalna. Da bar na terenu igra dobro i koristi ekipi, ali ni tu nije od pomoći. Previše šminkera, pozera, arogantnih, tetoviranih u ekipi imamo. Radije bi igrao samo sa igračima iz naše superlige ili čak prve lige srbije ali barem da su momci normalni jer ionako nikakav rezultata nećemo da napravimo.
z

zasu

pre 9 dana

Au sta pise ovaj covek. Sve gore od goreg.
B

BojanV

pre 9 dana

Decko nema pojma i ne znam stvarno ko ga gura. Nista od fudbalskog znanja nema. Igra kao na vise pozicija a na svakoj ispod proseka i samo popunjava broj igraca na terenu.
M

Ma luzer

pre 9 dana

To isto misle i ovi iz Sevilje što nikad ništa nisu osvajali!
D

Deda11

pre 9 dana

Ako od ovog zavisimo, nije dobro..
I

IVAN 82

pre 9 dana

Nikad on nije bio za stooera,gde su ga gurali mnogi treneri kao i sam Piksi. Njegova pozicija je zadnji vezni i on to mora igrati u reprezentaciji. Ali ukoliko svi nocaa ne budu trcali i borili,tesko mozemo do dobrog rezultata. Srecno Momci!!!
K

Kenemfis

pre 9 dana

Bledi ork iz Gundabada
Š

Škrabotina

pre 9 dana

Kao veliki Zvezdaš: ne mogu da verujem da Zdjelar i Belić ne samo da nisu pozvani, nego bi barem jedan od njih morao biti starter. Gudelj je sitan i spor. Mi bez jednog ozbiljnog mesara/legolomca nemamo molitvu protiv jakih ekipa.
N

NN3

pre 9 dana

Joksiću, jesi to malo svratio do komšijske Holandije pa konzumirao supstance?
P

Podvrni šorc

pre 9 dana

Kad ste vec potkrepili cinjenicama potkrepite i adekvatnom slikom..ne moze na tekst o Kataru slika sa novom kosom.
C

Czbg992

pre 9 dana

Da ste napisali da smo svi pomalo Mitar, pa da vas razumem. Zar ne vidite bar po komentarima da tog Gudelja niko osim porodice Ražnatović ne voli, nemojte na silu da ga dižete ovakvim naslovima.. Meni vredja inteligenciju kada pišete ovakve stvari o njemu.. To kako on igra u Sevilji me ne zanima, pričam isključivo o reprezentaciji..
J

Jaaaa

pre 9 dana

ja ga volim
9

985

pre 9 dana

Ako od njega zavisimo...
B

Bg

pre 10 dana

Novi trener partizana kaze da oni takvih imaju koliko hoces
M

Mikac678

pre 10 dana

Ako ne budemo igrali 3 5 1 1 neće nam pomoći ni 5 Gudelja, samo ćemo Englezima da ti da se svakih 5-10 minuta ušetaju slobodno ispred gola.
P

Pley

pre 10 dana

Primamo 5 lagano samo da nebude vise iskreno Ne nisam pesimista spori smo narode to treba da se popravi a nece na ovom turniru sigurno.
S

Samo realnoo

pre 10 dana

Srbija ima dobrog golmana Vanju Milinković Savića i napred Mitrovića, Tadić je ok ali mator. Znači, 2 igrača 2 i po od 11, ostali su suvi prosek neki i ispod toga za nivo takmičenja EP ili SP. Tako da ljudi, smanjite očekivanja, od kada smo samostalni mi pojma nemamo u fudbalu, ali zato smo još uvek odlični u košarci, ženska odbojka nam je jaka, vaterpolo nekad bio više nije, Đoković je najbolji teniser svih vremena...Ne može sve.
z

zgemba82

pre 10 dana

Ja nisam ni danas ni sutra Nemanja Gudelj
M

Miko92

pre 9 dana

Mi ne volimo sami sebe ,mi volimo samo pobjede, kad lose ide vidi se karakter naroda,sta je djokovic sve osvojio ,pa kad izgubi 2 puta kakvi komentari budu
B

Brundo

pre 10 dana

Opet tri u odbrani sa Mitrovicem i Vlahovicem u napadu koji ne mogu da igraju zajedno.Kad li ce Pikseta da shvati?Mozda veceras kad primi 3 gola za poluvreme.Na poluvremenu 0-0.Konacan rezultat 3-0 za Englesku.
L

Laki92

pre 10 dana

To kakav je realna kvalitet nase reprezentacije pokazaje to sto Gudelj, igrač koji je pre 2-3 godine bio igrač rotacije u nacionalnom timu, igrao je ili nije igrao, a danas kao takav je(uz Vlahovića) igrač koji od svih naših reprezentativaca igra u najozbiljnijem klubu sa najozbiljnijom ulogom...Dešavala su se u fudbalu i mnogo veca iznenadjenja nego sto bi bilo kada bi ostali veceras neporaženi, ali objektivno nemamo kvalitet, niti tehnički, niti takticki, niti motoricki, niti u vidu selektora na klupi...
b

b200

pre 10 dana

ovaj je naš najgori igrač, Ceca ga povredila.
L

Laker

pre 10 dana

Nakon ove vesti cu se zadovoljiti i bodom protiv Slovenije
G

GETAFIX

pre 10 dana

E, sve je rečeno u naslovu.

Bojank91

pre 10 dana

Susjedi primili 3 komada sa Modricem na terenu, a kad je izasao nisu nijedan. Zakljucak je da su zbog njega izgubili
U

Ujka Zitko

pre 10 dana

Ovaj presadjeni cini "kicmu" tima? Pa dobro,nije ni cudo sto smo autsajderi u grupi.
4

40+

pre 10 dana

KAKO BIH VOLEO DA NAS OVI PIRGAVI NAKANTAJU ZBOG JEDNOG COVEKA ,ALI OPET SA DRUGE STRANE POBEDITE OVE BOLESNIKE AKO JE IKAKO MOGUCE,,,IPAK VISE VOLIM SRBIJU NEGO STO MRZIM TOG JEDNOG COVEKA,,NAPRED SRBIJA,,SRBIJA DO TOKIJA,,
p

pećinskinarod

pre 9 dana

A koje to bolesnike? Pa to si isto čuo i naučio od tog, kome kao nećeš da pomeneš ime. Nisi ništa bolji od njega. A Engleze nisi video verovatno ni na filmu.
M

Maestro

pre 10 dana

Ono sto je u kolima motor to je u ekipi zadnji vezni,a ako mi tu imamo uz duzno postovanje Gudelja nije realno da se nadamo bilo cemu ozbiljnom!
m

molim?

pre 10 dana

Realno, romb na sredini, sa Gudeljom ispred odbrane, SMS i Lukić ispred njega a iza napadača Tadić. Mladenović levo, Birmančević desno, Mitrović napred, pozadi Pavlović, Spajić i Milenković. Rajković na golu. Što duže budemo u utakmici, kod njih će biti veće nervoza.
M

MNM

pre 10 dana

brate ako od Gudelja zavisimo onda stvarno...
N

NA KORAK DO USPEHA

pre 10 dana

Večeras se poluvreme završava s 3-2 za nas, uz het trik Gudelja. Kreće drugo poluvreme, daje Gudelj i 4. gol za naših 4-2, i u tom trenutku sudija se hvata za slušku, prekida meč, odlazi do aut linije za dalje konsultacije, i prekida susret jer su navijači Srbije izvan stadiona prebili jednog pirgavog navijača negde u okolini Gelzenkirhena i utakmica se prekida zbog srpskog genocida i registruje s 3-0 za Englesku.
M

Marko M.

pre 10 dana

Ako od ovoga zavisimo bolje da ne igramo.
P

Preža

pre 10 dana

E kada smo spali na mučenog Gudelja i Tadića sa 35 godina?
u

urbanizam

pre 10 dana

Bolje i 35 nego da imaju po 45 godina.
J

Jova 82

pre 10 dana

Tadic je klasa! Dok za Gudelja mislim da je najgori nas reprezentativac ali svako ima pravo na svoje misljenje!
M

Muki86

pre 10 dana

Потпуно се слажем коментарима о еуфорији. Еуфорија је на 1%. Била је на 10% али новинари са сиљењем еуфорије су нас бацили у бедак. Пустите нас на миру да гледамо утакмицу, ничему се не надамо, можда нам је тако лакше да гледамо утакмицу. Да нам омладинци не одлетеше онако високо 2015 можда би нам ових година било лакше...полака та генерација посустаје, игра по клубовима источно од ФУДБАЛА. У нади да нас опет ЕГО играча не удави, НАПРЕД СРБИЈА!!!
В

Владан

pre 10 dana

Гледао сам неколко мечева Севиље, Гудељ одличан.... само му дати место, као у Севиљи.. што игра.. а да ли ће шоп паприкар то да схвати.? ...
D

Don Vito Corleone'

pre 10 dana

Ehhhhh ako zavisimo od priZetka, onda za bolje i nismo.
D

Drug Neša

pre 10 dana

Don Vito,kako je teta Veca?
D

Don Vito Corleone'

pre 9 dana

@Drug Neša. Čuo sam da ti umesto da sedneš u kola, ti sedneš na metlu 🧹 pa se voziš.
Č

Čika Neša

pre 9 dana

Vaaaaauuuu kakva fora,bravooooo...ja sam čuo da ti umesto metle voliš da sedneš na tuki i pravac Železnik?
V

Veljko9

pre 10 dana

Dobro odigrao protiv Svedske ali danas Belingem, Trent i Rajs. Srećno njemu i vrv Lukiću.
G

Gost018

pre 10 dana

Zamisli reprezentacija ti zavisi od Gudelja hahahah
B

Bu2

pre 10 dana

Crna rupa tima.
H

Hskshskagk

pre 10 dana

Dobar je Gudelj, ali na sredini. Na stoperu je krvav igrac, prosto ne moze to da igra. Ako bude igrao na sredini, bice on ok.
K

Kaze

pre 10 dana

Ako zavisimo od zeta pevaljke Svetlane Ražnatović, bolje da se kolektivno svi ubijemo. Dečko je rekonvalescent koji mesecima nije igrao i može da odigra poluvreme, pritom se više bavio nadogradnjom kose i uklapanjem (ne treba njemu mnogo da se uklopi) u estradni-džibeski milje nego fudbalom.
a

ako ti je

pre 10 dana

bitnije to sto je covek necini zet ili to sto je standardan u ekipi iz liga petice neka bude da si u pravu
J

Jana iz Saraorca

pre 10 dana

Ijaaoo, Nemanja Gudelj ♥️
h

halo

pre 10 dana

I zato što od ovakvih "igrača" zavisimo, zato i reprezentacija jeste svedena na sprdačinu koje se ne plaše više ni Bugari.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Da se mi onda razilazimo. Poslednjih dana vaše novinarstvo pada sve niže.
K

Kokaniđa

pre 10 dana

A do sad je kao bilo nešto visoko!?
G

Gost1212

pre 10 dana

To ste vi možda Gudelj, ja ne bih ni sekund bio on
1

131200

pre 10 dana

jadna Cecina ćera ako smo svi mi pomalo on.
E

E

pre 10 dana

Nxeka udje duh Arkana u njega
n

normanbates

pre 10 dana

Kada sam video na mrežama da se svi u porodici Gudelj ljube u usta kada se pozdravljaju, shvatio sam koliko sam ja normalniji od njih bez obzira što imam bipolar, a oni milione. Jezivo
a

annou

pre 10 dana

Ovaj Gudelj mi je uvek bio misterija od igraca. Igrao je sa Seviljom par evropskih finala, uzimao trofeje itd a u reprezentaciji sa loptom i bez lopte izgleda kao totalni amater. Setite se onih gresaka u Lisabonu i u Kataru protiv Brazila gde gubi loptu na ivici 16.
D

Dule1994

pre 10 dana

Kakav smo to narod. Ništa nam i niko ne valja. Kad je dobro - uh kako smo sjajni, kad gubimo - balerine, manekeni, da Bog da 5 primili itd. Niko ne može da nam zabrani da verujemo i nadamo se, jednu zemlju imamo, jednu reprezentaciju! Pa Hrvatska je juče izgubila od Španije, a sigurno su verovali da će biti egal ili čak pobeda. Tako da verujemo, uživajmo! Zato prvenstvo i služi!
h

halo

pre 10 dana

Hrvati veruju zato što njima njihova reprezentacija donosi finale i polufinale Svetskog prvenstva, Hrvati veruju zato što njihovu reprezentaciju vode kompetentni ljudi, a ne drugari vrhovnog vođe, Hrvati veruju pošto oni nisu morali da čekaju 20 godina i najlakšu grupu u istoriji kvalifikacija da bi se opet na jedvite jade uopšte plasirali na prvenstvo.
O

Object

pre 10 dana

Malo je onih cija je igra nebitnija u REPREZENTACIJI (u Sevilji ili ranijim klubovima kida, tu je faktor X, kakav ste recimo u ovom tekstu opisali). Pa molim nekog strucnijeg od mene da mi objasni ovu pojavu? Sumnjam da je u pitanju unutrasnji nedostatak patriotizma, ali prekjuce mladi nemacki fudbaler izjavljuje da bi propljuvao krv za drzavni dres ako treba, a nasi momci vise ginu za neke strane klubove nego za rodjenu zemlju. O cemu se radi?
D

Dusan Silni 4C

pre 10 dana

Pa kad ih pljujemo i omalazavamo od U17 pa na gore. Kad se vi delite na Delije u Grobare, umesto da smo prvenstveno Srbi, pogledaj tribine Albanaca pa danas Srba....mozde ces svatiti! Dokle vise braco?
R

Rubikova kocka

pre 10 dana

Šta pljujete, napisi ko je u ovom momentu na toj poziciji bolji od Nemanje Gudelja?????? 7ub
R

Rubikova kocka

pre 10 dana

Šta pljujete, napisi ko je u ovom momentu na toj poziciji bolji od Nemanje Gudelja??????
g

gost1234

pre 10 dana

ako mislite da odrzimo i ovo malo euforije pred utakmicu, kulturno bih vas zamolio da do pocetka utakmice vise ne objavite nijedan tekst jer nam ubijate i ovo malo zelje sto nam je preostalo
N

Nba

pre 10 dana

Imali neko koj je toliko lud da je procitao sve tekstove i analize za Euro ovde na Mozzartu taj nije sav svoj.!!!
T

Tatinho

pre 10 dana

Jadni smo mi kad od njega zavisimo