Duel Julijana Branta i Miroslava Bogosavca na meču Nemačke i Srbije 2019. godine (©Reuters)
Duel Julijana Branta i Miroslava Bogosavca na meču Nemačke i Srbije 2019. godine (©Reuters)

Bogosavac: Neuspeh i katastrofa ako Srbija ne prođe u osminu finala

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.06.24. | 14:26

Fudbaler Ahmata nije zadovoljan igrom Orlova na prve dve utakmice u Nemačkoj

Posle prve dve utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj utisak je više negativan nego pozitivan. Mnogi ljudi iz fudbala se slažu sa tom ocenom, među njima i fudbaler ruskog prvoligaša Ahmata Miroslav Bogosavac.

Nekadašnji bek Partizana i Čukaričkog, koji je 2019. godine odigrao jedan meč za Orlove protiv Nemačke, u intervjuu za ruski Metarejting je istakao da su izabranici Dragana Stojkovića mogli da ostvare bolji rezultat i protiv Engleske u 1. kolu, samo da su malo bolje otvorili meč.

Izabrane vesti

Uz svo dužno poštovanje prema Engleskoj, počeli smo loše utakmicu protiv nje. Posle primljenog gola Srbija je trebalo da izjednači, ali nije uspela. Što se tiče utakmice sa Slovenijom, hvala bogu da je Jović postigao gol na kraju. Slovenija je takođe odigrala veoma dobro. Šteta što naša reprezentacija ima samo jedan bod iz dve utakmice, ali na Evropskom prvenstvu svi timovi se bore za što bolji rezultat“, kazao je Bogosavac.

Ovaj 27-godišnji defanzivac je potom iskreno izgovorio ono što je svaki srpski navijač pomislio kada je video sastav C grupe posle žreba.

Ako Srbija ne prođe u osminu finala, naravno da će biti neuspeh i katastrofa. Stojković je bio sjajan igrač, zna kako da pripremi ekipu, jer ova utakmica je za igrače i navijače veoma važna“.

Ruski mediji su primetili da na mečevima Orlova na tribinama ima i dosta ruskih zastava. To nije promaklo ni Bogosavcu.

Ima mnogo ruskih i srpskih navijača na mečevima Srbije. Znam da Rusi podržavaju Srbiju, mnogo njih je otputovalo u Nemačku. Znao sam da će da bude tako, zato što smo mi braća. Veoma sam srećan kada vidim da su Rusi uz nas. Svaki fudbaler u srpskoj reprezentaciji zna za podršku iz Rusije“, konstatovao je Bogosavac.

Srbija odlučujuću utakmicu sa Danskom igra u utorak od 21.00 časova.



tagovi

Miroslav Bogosavacfudbalska reprezentacija SrbijeEURO 2024reprezentacija DanskeEvropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara