Belingem: Ne znam da li bih imao snage za još pola sata, hvala Oliju

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.07.24. | 01:35

Zvezda Engleske smatra da sva slava večeras ide strelcu pobedonosnog gola

Nije Gordi Albion igrao lepo, atraktivno, a još je manje plenio prevelikom elegancijom. Sve to nikoga na Ostrvu večeras ne zanima.Engleska je ušla u finale Evropskog prvenstva drugi put zaredom i u nedelju će se sa Španijom boriti za osvajanje prve titule šampiona Evrope u istoriji.

Niz srećnih okolnosti za Engleze krenuo je od makazica Džuda Belingema protiv Slovačke na minut i 15 sekundi pre kraja utakmice, a sada je mladi igrač Reala zahvaljivao saigraču što je izbegao da igra produžetke u polufinalnom okršaju protiv Holandije.

Izabrane vesti

"Mnogo sam zahvalan Oliju, jer ne znam da li bih imao snage za još pola sata. Ušao je i uradio je to za nas. Ljudi ne razumeju da dođeš da igraš za reprezentaciju, da ti nedostaje odmor, da si daleko od porodice, ne počinješ svaku utakmicu kao u klubu, a Oli je večeras uprkos svemu bio blistav kada je ušao. Takve stvare mogu da te slome, ako nemaš čvrst karakter. On je naš heroj, naš spasilac".

Samo reči hvale imao je Belingem za rivala u finalu.

"Igraju neverovatno. Zaista su dobri, ali je u jednoj utakmici sve moguće. Sešćemo da ih posmatramo, da ih detaljno razumemo kako igraju. Znamo da imaju puno oružja, ali imamo ih i mi".


tagovi

reprezentacija EngleskeDžud BelingemOli VotkinsEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara