Komentari na vest

Ako dobijemo Dansku, Nemačka nas čeka u osmini finala! (VIDEO)

B

Bakonja

pre 4 dana

Pustićemo Dance, hehe, evo vam sad Nemci. Nećete na nas do finala!
M

Ma.

pre 4 dana

Pa slušajte, ima tu i nekih pozitivnih stvari. Sa ovim golom Nemaca, bar Englezi neće morati da se "muče" da nameštaju da izgube protiv Slovenije. Ovako će odigrati pošteno na pobedu, da bi izbegli Nemce, što im neće poći za rukom, jer sa igrom koju imaju oni gube od Slovenaca. Tako da ako slučajno, ali baš slučajno pobedimo Dansku, eto nas na 3-ćem mestu.
D

Dejček

pre 4 dana

Ako prodjemo dalje sa 2 boda, preimenovati Piksija u ministra finsnsija. Upadne u Katar ponistenim cistim golom Ronalda. Upadne na Euro posle 2decenije prosirenjem broja repki - upadne jedva. Jos ako prodje grupu sa boda, to je to. Daj postavite ga tamo gde je bitno, uz novac, da nam svima svane.
G

Gott

pre 4 dana

Kako god,nismo se obrukali bez obzira što smo izgledali kao grupa građana.Potencijala ima ali nikako da se posloži
Д

Доколенко

pre 4 dana

Штета!Ударисмо баш на домаћина.Очешљали би ми њих,него ће да их гурају ови из УЕФА.😎
G

Gost 94

pre 4 dana

Čeka ove letovanje, a nas rad.
1

1000 ako

pre 4 dana

A ako ne dobijemo, Nemacka nas ne ceka
0

015

pre 4 dana

A sta ako Slovenija dobije Engleze a mi Dance onda smo treci.😁
V

Vdusan

pre 4 dana

Nagelsman je hteo da nas izbegne, zato je namerno gubio do poslednjeg minuta, ubacio Filkruga i covek zaboravio na dogovor, dade gol… I eto, sad moraju da spremaju taktiku za nas.
Т

Тузор

pre 4 dana

Е, вала, слатко ме насмеја! Џабе се спремају, нас нико не може да прочита, као некада Шестићев дриблинг.
M

Maxom

pre 4 dana

Vece su sanse da ja potpisem za real madrid.
0

090

pre 4 dana

hahahahh
t

tacticmasterclass

pre 4 dana

malo vise o "zdravoj prici" sto kaze piksi. iz prvih redova kazu da jako lepo komuniciraju na klupi, biranim recnikom. a u svlacionici je jos bolje.
j

jsd.

pre 4 dana

Drzavo upomoc ovi su se oteli kontroli.
N

Noco

pre 4 dana

Ako...
I

Iz sljivika

pre 4 dana

Opa, postali ste humoristički sajt?
j

jojo

pre 4 dana

Sjecam se jedne utakmice KK kada je Raduljica vise zagledao tetovazu da nije nedaj boze ostecena nego kos. Isti je slucaj sad sa Vlahovicem nedaj boze daga slucajno pogodi lopta u glavu i osteti mu frizuru. Donekle je zasticen ako Zivkovic niska veza bude igrao. Njegovi centarsutevi padaju na ivicu sesnaesterca. Nikad na 11 valjda nemoze da dobaci.
G

GostNezvani

pre 4 dana

Lepo bi bilo da nas Aca informacija batali uvodne lirike, kanda je degutantno.
j

jsd

pre 4 dana

Mozda bi dobili Dansku ali ako ne budu igrali. Zivkovic. Gudelj. SMS. Vlahovic. Mitrovic. A obavezno naci mjesto za Srdjana Miailovica. Decko je igrao na vrhunskom nivou protiv Sitija. Lajpciga Janf Bojsa ipak je to veliko iskustvo.
t

taktika G-6

pre 4 dana

Hajde da izgubimo od Danske, i tako se ratosiljamo Nemačke.
V

Vicdana

pre 4 dana

Ako dobijemo šta.... !!! Hahahahah
G

GETAFIX

pre 4 dana

Najnebitnija vest dana.
G

Gost233

pre 4 dana

Igraće za Zvezdu ili na Marakani?
n

nikola1222222

pre 4 dana

Mi ako dobijemo Dansku ja cu prestati da gledam fudbal, posto ovo sto mi igramo nije fudbal.
u

unpamozzart

pre 4 dana

E pa Nemci džaba se radujete...
P

Pesimista

pre 4 dana

26 juna mi se vraćamo kući. Nismo mi za ovaj sport. Licno bih voleo,da se više ni na jedno prvenstvo ne plasiramo,bolje sedeti kući,nego da se neko čitav život sa nama sprda!!!
v

vroom

pre 4 dana

kako to mislite, ako dobijemo Dansku?

Jagg86

pre 4 dana

Nisam ni želeo da pročitam članak. Džabe ste se cimali da napišete ovakav članak. Prosto SE NEĆE DESITI. Sve van pobede Danske je domen naučne fantastike, nivo kao kad bi San Marino pobedio Brazil na SP.
F

Fontana9

pre 4 dana

Ako Iko moze pobediti Nemacku to je Kiksi i njegova hajducka druzina.Ljudi ce umirati od smeha na nasu igru i Kiksi tu vidi sansu,to nikome od trenera nije palo napamet,jedini problem je da dodje do utakmice sa Nemackom.
D

Dejanii

pre 4 dana

Polako sa prognozama. Šta ako Slovenci dobiju Emgleze, a mi Dance? Zvuci smijesno, ali Slovenci igraju borbeno, a Englezi su opušteni. Ako im se pogodi dan da Englezima uz to sve ništa ne ide, a Slovencima sve polazi za rukom i da Slovenci pobijede, onda se sve mijenja.
M

Miladin Surla

pre 4 dana

A ako ne dobijemo, idemo kući. I šta onda?
D

Delija penzioner

pre 4 dana

Pobedi ćemo i Dance i Nemce ...
g

gost101

pre 4 dana

Taman da izgubimo 5:0, samo da dobijemo Dansku. Bio bih zadovoljan. Nista vise.
n

nemaaa

pre 4 dana

sta da brinemooooo,necemo mi nidje 😂
e

esklb

pre 4 dana

ako pobedi danska
S

Smislov

pre 4 dana

Ne možemo proći dalje ni u ludilu. Ako prođemo, bolje da ispadnemo i od ove Njemačke koja je nikakva i neće biti prva da se na glavu nasadu nego da nas izbace neki slepci.
B

Bok

pre 4 dana

Najlošija ekipa Njemačke ikad u istoriji i kosmosu od njegovog nastanka. Na žalost i ovakvi kakvi su, dovoljno su dobri za nas.
D

D90

pre 4 dana

Jel iskreno ima neko da misli da nije blamaža proci dalje sa 2 boda,mada kada se realno pogleda izgleda da je i to nemoguća misija za nas..Došli smo do toga da čekamo rezultate tipa dvanaest utakmica da bi otišli dalje bez da pobedimo ikoga,jedva se kvalifikovali u najslabijoj grupi ikada,jedino na EP fale samo San Marino i Estonija
Х

Х Х

pre 4 dana

Жао ми је само што није могуће да прођеш даље са 0 бодова, као једна од 4 најбоље трећепласиране екипе. Пикси би се бусао као да смо освојили 3 Мундијала заредом.
Y

Yashin

pre 4 dana

Danci se vec Vide kao sigurni pobednici. Mitrovic me iznerviro umesto da puca prema podu on preko, a umesto oblaku kroz noge on Lob. Nadam se da ce protiv Danske da proradi sa 2 gola. Gacinovic je totalno nebitan. Nebi ga pustio nikako da igra. Nadam se da cemo od pocetka igrati a ne Tek drugo poluvreme. Slovenija sigurno uzima bod protiv engleske.
P

Pjer

pre 4 dana

Mislim da nema sanse da ni slucajno dobijemo Dance a ako se to nekim cudom desi Nemci ce nam dati 5 ,tako da bolje da zavrsimo pricu sto pre.
B

BL 10

pre 4 dana

Besane noci za Nagelsmana. Nije racunao na nas prolaz pa umjesto 10 pomocnika trazi jos 10 ne bi li procitao nasu igru. Ludilo. Gluvo doba noci, Piksi okruzen praznim kriglama piva razmislja da ako Fullkrug pocne utakmicu onda Mitrovic igra stopera i Pavlovica,zbog brzine, gurne u napad da izdominira protiv Rudigera.
G

GorostasAteistaAlbanski

pre 4 dana

Andrija Žila Živkovic 50+ utakmica za reprezentaciju učinak nula. Ali igrao je za Partizana pa ga gotivim. Napred partizanovci bivši uz vas smo i ako ispadnemo, drazi ste nam vi od uspeha.
G

GostNezvani

pre 4 dana

Levak igra desno ful beka što nije igrao nigde, ostaje pozadi sam, pokriva vezne koji se ne vraćaju nazad, pritiska napred sam jer Mitrović i Vlahović nisu u fazonu da to rade i onda ne valja.
G

GhosRiderrrr

pre 4 dana

Spanija za mene najbolja reprezentacija i igraju najlepse.Ova dva klinca po bokovima Yamal i Nico ubise kako igraju,a sta tek reci u vezi za dva osiguraca Rodriga i Ruiza.Nikad nisu imali toliko fizicki dvadominantna veznjaka koji uz sve to imaju fudbal u malom prstu.Nadam se da ce osvojiti zbog stila koji forsiraju jer to nije vise dosadna tiki-taka.

Banatski Rendžer

pre 4 dana

Teško će biti protiv Danske ali Piksi je rekao da baš voli takve utakmice i ne zavisi od drugih.
S

Statler

pre 4 dana

Tako je govorio i u Kataru pa nas Švajcarci naduvaše.
2

295856

pre 4 dana

Matematički Srbija i dalje može sa 2 boda kao treća da prođe i onda ne bi išla na Nemačku već na prvog iz grupe gde su Belgijanci, potrebno je da u grupi gde su Hrvati Albanci izgube od Španije a Hrvati ne pobede Italiju, kao i u grupi gde su Portugalci da Česi ne pobede Tursku a Gruzija izgubi od Portugala, kao i u našoj grupi da Slovenija izgubi od Engleske sa 2 razlike, u tom slučaju i remi protiv Danske bi nam odgovarao, ovo je sve vrlo realno sem da mi izvučemo bod...
T

Tp

pre 4 dana

Gruzini ne moraju da izgube, mogu i nerešeno jer imaju lošu gol razliku
P

Pero P.

pre 4 dana

Može li ikako sa ovim bodom da ne razbijaš glavu!!!
P

Pero P.

pre 4 dana

Isto tako ako Slovenci uzmu bod Englezima a Danci dobiju dva razlike oni su prvi ,a Englezi idu na Njemce,Slovenci prolaze kao treći !
G

Gost RS

pre 4 dana

Svi upisali pobjedu Engleza protiv Slovenije, za mene to nije sigurna opklada. U svakom slučaju zavisimo samo od sebe. Samo što još ne znamo pravu formaciju ni idealnih 11.
V

VoSeOslanjaNaVolaAčovek...

pre 4 dana

Lepo ste rekli "AKO"
K

Kalkulator

pre 4 dana

Mi koliko smo polupani, proći ćemo i tu Nemačku,ali ćemo onda u narednoj rundi izgubiti od na primer, Turske, Češke, Švajcarske ili tako nekoga.
E

Epp

pre 4 dana

A sta ako dobijemo gol razlike I mi I slovenija? Onda smo mi treci, znaci pobeda nas ne vodi sigurno na Njemce
I

Ivan...

pre 4 dana

Prolaz grupe za nas bi bio kao da smo osvojili EP, jer grupu nikada ne prolazimo. Tako da ako dodje do tog meca sa nemackom to bi bio samo bonus u kojem bi uzivao.
B

Bl rs bih

pre 4 dana

U kojem bih uzivao…
Т

Тузор

pre 4 dana

@ivan, тако и ја мислим, кад успем да одбацим оптерећујуће емоције. Чист добитак и велики успех, ако прођемо групу, после толиких година посртања и разочарења. Не могу да заборавим претходне квалификације, када головима СМС-а добисмо Норвешку у гостима у баражу, а затим нас у Београду на пенале избаци Шкотска (Митровић промашио пенал, боље речено - његов ударац одбранио шкотски голман). Додуше, тада је селектор био Тумбаковић. Нека нам се сада врати добрим, па нека буде и да Пикси има више среће него памети!
M

Milan Guberinic

pre 4 dana

Ovo je ozbiljno takmicenje za Dansku da bi sebi dozvolila poraz of tamo neke Srbije.
G

Golst

pre 5 dana

Ako pobedimo sve do kraja mi smo evropski prvaci
D

Djuro Pucar

pre 5 dana

Mi mozemo samo da dobijemo od Danske
k

knezz

pre 5 dana

ako odigramo X nemamo vise nikakve sanse?
D

Delija NBGD

pre 5 dana

Daj ajde polako sa tom Nemackom. Prvo moramo da vidimo kako ce odlucujucu tekmu sa Danskom da pripremi vrsni strateg i majstor taktike Pikseto iz Pasi Poljane.
M

Makedonski analiticar iz centra Beograda

pre 5 dana

Auuu....da Madjari nisu pobedili Skote mi bismo isli i sa neresenim rezultatom i to na Portugalce. Interesantno je da komentator RTS , ovaj HRT Krivokapic nije ni navijao da bude nereseno u toj utakmici.
S

Sa porazom

pre 4 dana

Od 4 razlike idemo na Poljsku
К

Куп је битан

pre 4 dana

Шта има да навија, његов посао је да коментарише. Као да би нешто помогао навијањем.
g

gargamel89

pre 5 dana

Veca je sansa da se sunce ugasi za sva vremena,nego da mi dobijemo Dansku .
Т

Тузор

pre 4 dana

@gargamel89, а чувени инат си заборавио? Јој, кад крене наша добро подмазана машинерија, генијални стратег Пикси само намигне, а СМС спремно, попут вихора, као лажна "деветка" утрчи у противнички шеснаестерац и велемајсторским лоб-ударцем постигне гол (као против Норвежана пре четири године). Пикси дигне леву руку, а Андрија изломи несрећног Данца по десној страни, два пута му протури лопту кроз ноге, центрира десном ногом, а Митар скочи са својих 120 кила небу под облаке и закуца лопту под пречку! Пикси дигне десну руку, а Павловић невиђеном брзином истрчи 50 метара, дода лопту Лукићу, овај Илићу, па опет Илић-Лукић-Илић-Лукић-Илић-Лукић ... док се Саши није досадило, па он трже дропку из колена, гађа лоптом баш у саме рашље, оста Шмајхел на трави плачући, јер Србија посла Данску кући!
l

lipovetsky

pre 5 dana

ako šta...?
Z

Zabrinuti 2

pre 5 dana

Spavas li mirno Nagelsmane…?
m

mastif

pre 4 dana

hahahahhahahah, najjaci komentar burazerce
t

turbo struja

pre 5 dana

Samo vi stavite Acu struju i ne sekirajte se 3 voda nema da bude za Srbiju nikad. Najveći domet sa njim kao komentatore je nerešeno.
k

kakva nemacka

pre 5 dana

spanija osvaja ovo sa pola gasa
A

Auslenda

pre 5 dana

Ko to kaze ? Mi ako izvucemo X Slovenija izgubi od Engleza sa 2 ili vise golova Ceska i Hrvafi kiksnu mi idemo dalje sa Dva poena
K

Kazablanka

pre 5 dana

Srbija ako odigra kao protiv Slovenije tesko da ima sanse. Ali znam da mozemo 5 puta bolje da odigramo. Bilo bi lepo kada bismo konacno bili najbolji kad je najpotrebnije.
B

Bilo bi dobro da zabrane

pre 5 dana

komentarisanje za ove mladje od deset godina
I

Imas li vise od 11

pre 5 dana

godina?
U

UrkeCar

pre 4 dana

Kao sto mozemo i pet puta gore. To je sustina. Ajde da kazemo da je ono protiv Slovenije nesto najgore sto mozemo pa da se taj pozitivan osecaj poveca i preovlada. Kao ne mozemo gore od toga. Eh…Medjutim kada znas da mi mozemo i 5x gore (realno i vise od 5x) e onda te glava zaboli. Nasim igracima ce sve da zasmeta osim ako Danci ne daju sami sebi autogol u 1 minutu, sve van toga je sok koji ih izbacuje iz takta koji ih je presekao i trebalo im je 2 poluvremena da povezu konce i da se razmrdaju…
s

samo me zanima

pre 5 dana

kad ce komentatori shvatit da oni nisu treneri i fudbalski analiticari nego komentatori koji prenose utakmice?hvala bogu pa ke arena stavila filipa markovica da prenosi nemacku da nisam morao slusat onog nemanju matica koni svoj posao radi kao da se za*ebava sa nama
a

aman za aman

pre 4 dana

Komentatori RTS-a su bez konkurencije daleko najgori deo citavog prvenstva ! Toliko dranja,lupetanja i "tehnike" radio reportera (kao da nemamo sliku) uzasno dekoncentrise ali prava enigma je ko ih postavlja na mesto odakle su nekada govorili Vladanko Stojakovic,Boris Mutic ili Mladen Delic?! Kada slusam ove diletante ,to deluje kao najlepsa bajka?!
O

Orao

pre 4 dana

Bas sam to komentarisao veceras. Leb te... Sta je ono.
N

Nista novo

pre 5 dana

Ako igraju SMS i nas najbolji igrac…sigurno gubimo! Onaj glumi neku zvezdu, onaj drugi misli da je Krojf i Gvardiola u jednom. A pogotovo sto oboje ne trce ni km!
F

Fakti

pre 5 dana

Nemoj tako za naseg najboljeg igraca. On to covek stvarno misli za sebe. Problem je sto on ima 0 golova i 0 asistencija do sada. Ali vazno je da prica, to sto prica. Nije ni cudo sto ga ljudi ismevaju kao egomanijaka.
G

GorostasNwuki

pre 4 dana

Jel problem sto Andrija Živković ima nula golova i nula asistencija na 60 utakmica ili Sašo Lukić ? To nije problem jel tako?
D

Delija penzioner

pre 5 dana

Tekstovi se pišu , kao da smo već prošli grupu , i sad nas čeka meč sa Nemačkom ...
K

Kkk

pre 5 dana

Sta je gegenpres?
a

acozvzvzvz

pre 5 dana

gegen znaci na njemackom protiv , a press je pritisak .
S

Spartakus

pre 5 dana

Nećemo dobiti, bez brige.
D

Delija penzioner

pre 5 dana

Orsato se puno obrukao ovo je kraj negovw , Nemačkoj nije svirao čist penal , Nemci su prvi u grupi čekaju 2. iz naše grupe
J

Jaa

pre 5 dana

Zar nije Portugal?
U

Ujka Zitko

pre 5 dana

Nemci najavili autobus,ako im Srbija zapadne.😂😂😂😂
D

Džukela klasična

pre 5 dana

Nemci znaju da ih 1. mesto u grupi vodi na Španiju koja je najviše pokazala i opet daju gol. Tako igraju prave ekipe
P

Pique

pre 5 dana

i da su bili drugi u cetvrtfinalu engleska pa ti vidi
D

Džukela klasična

pre 5 dana

Španija daleko bolja i nezgodnija od Engleske
k

kakone

pre 5 dana

Propade nam jos jedna sansa kako da prodjeno a ne dobijemo nikoga, opet ti Madjari.
s

spiritus movens

pre 5 dana

Madjari dali gol a komentator kaze "cekamo da se sve isproverava". Na sta je spao fudbal, svaki gol se proverava po nekoliko minuta.
g

gost1978

pre 5 dana

cekaj me, ja sigurno necu doci
m

mi

pre 5 dana

ajde sto smo vec dansku dobili,nego i sa nemcima umemo,opa jos malo pa lagano mozemo i do polufinala,ako i na portugal naletmo i sa njima mozemo dobili ih skoro,ma idi bre,daj boze da dobijemo bod sa dancima...
S

Simicmacan

pre 5 dana

Ma Švajcarci i kao drugi iz grupe idu do polufinala. Ukrštaju se sa Italijom ili Hrvatskom, tu se ne zna ko je gori, a Švajcarska igra ozbiljan fudbal, može svakog da otrese. U četvrtfinalu može da se ukrsti sa Engleskom, a po prikazanom mogu da kažem da je Engleska malo iznad proseka
s

siguricca

pre 5 dana

sve pare na Dansku
I

Iskren

pre 5 dana

Mi Dance ne možemo pobediti ni u PES-u, level begginer.
U

Ujka Zitko

pre 5 dana

Svabe kazu da vise prizeljkuju Dance nego nas.Nate,lakse ce im biti protiv Danaca😂😂😂😂
D

DidierDrogba11

pre 5 dana

Danska će na poluvremenu voditi 3:0, a do kraja 4:1.
s

sasa48

pre 5 dana

pobeda i nista vise
D

Dusi

pre 5 dana

Koga bre da pobedimo MI? sa onakvom igrom, nismo u stanju ni Maltu ili San marino da pobedimo.Piksi strucnjak, arapi mu igraju sa dve leve noge.
V

Vrbas

pre 5 dana

Ja sam prvi to rekao protiv Portugala, pa se pokajao. Sačekajmo
V

Vrbas

pre 5 dana

Mansaft se pise
N

NN3

pre 5 dana

Ne čeka nas ako Slovenci pobede Engleze he he
R

Realnooooooo

pre 5 dana

Sad cemo mi da zeznemo Nemacku pa cemo izgubiti od Danske
K

Ka

pre 5 dana

da Madjari nisu dobili nama bi vrv bod bio dovoljan
K

Kakav bre bod

pre 5 dana

Najbolje da idemo dalje sa nijednim bodom.
M

Makks

pre 5 dana

Kakav probem. Mi cemo svakako dobiti Dansku hahahaha

Пол Џорџ

pre 5 dana

Данска ако игра своју игру даје нам три комада. Вршиће пресинг на задњу линију и ту ћемо да грешимо јер имамо цепанке и позади, али то још није дошло до изражаја, тек ће.
Z

Zeleznik

pre 5 dana

Bitno je da nam je napad odličan. Toliko ste navijački ostrašćeni da vam mržnja zaslepljuje oči. Prozivaš tu odbranu koje je na iznanađenje mnogih najkorektniji deo tima na ovom prvenstvu. Ali ipak je "drže" grobari Pavlović i Milenković, pa mora da se popljuju.
@

@Zeleznikbot

pre 5 dana

Ti pises o ostracenosti?
k

kiss

pre 5 dana

najbolji u odbrani Švajcarske je bio Haverc.
M

Manfašt?

pre 5 dana

Ili Manšaft?
R

Rubikova kocka

pre 5 dana

U ovom trenutku je Švajcarska preozboljina reprezentacija u odnosu na Nemačku 🤷‍♂️
m

molim?

pre 5 dana

Ako budemo drugi protiv Nemaca, a ako se nekim čudom sve poklopi i kao treći prođemo, onda protiv Portugala (pod uslovom da iz grupe B Hrvati i Albanci ispadnu)?
V

Vrbas

pre 5 dana

Teško, jer mora i grupa gde je Gruzija da se poklopi, Mađari dali u stotom minutu gol, da nisu, šanse bi bile objektivne
M

Marinjo1

pre 5 dana

Posle Madjarske, nema vise sanse za to trece mesto
R

Realista1389

pre 5 dana

Samo jako! Nemacka nam odgovara bolje od Svajcarske. Momci, pobedite Dansku pa da se opet napalimo. Napred Srbija!
K

Kalabasas

pre 5 dana

Bez brige nemci su naše stare mušterije,pa lane kad ih je u africi odjavio, od tada nismo dobili ni jednu ozbiljnu reprezentaciju,nećemo ni Dansku...
B

Brundo

pre 5 dana

Ako dobijemo...Nisu uspeli u cetiri utakmice da pobede Madjarsku i Bugarsku a kamoli da pobede Dansku.Protiv Bugarske se spasili poraza golom u zadnjih 30 sekundi sudijske nadoknade.
G

Gostimirko

pre 5 dana

O Nemačkoj neka brinu Danci. Ovi nasi rezervisali vec more i odmor, kakva crna 1/8 finala 🤣🤣🤣
B

Brion

pre 5 dana

Ko ne veruje u pobedu protiv Danaca nije Srbin
B

Brattt moooiii

pre 5 dana

Mlad si ti jos druze, polako naucices
E

Eseks

pre 5 dana

U boga se veruje a fudbal se ume ili ne ume.Mi ga slabo igramo,mozda i najlosije do sada od svih na euru...Priznajmo,bice nam lakse
П

Пис+кавица

pre 5 dana

Све нам се отвара до финала!
A

Aleksandar FR

pre 5 dana

Nadam se da nas nece kostati taj gol Madjarske u 100. minutu... Napred Srbija
t

tsss

pre 5 dana

ako izvučemo bod sa Danskom bice dobro i da nekom srecom budemo medju ta 4 Trećeplasirana, budite malo realni samo!!
V

Vrbas

pre 5 dana

Šanse još postoje, ali su minimalne

FC President

pre 5 dana

Da ipak pošaljemo avion ...
P

Pricaa

pre 5 dana

Prvo da POBEDIMO dansku pa da pricamo o narednom rivalu !!!
P

Pwetar1989

pre 5 dana

Sta se desava ako odigramo x sa Dancima? Ja zaista vise ove kalkulacije ne mogu da popamtim...
m

molim?

pre 5 dana

Hrvatska ne sme da pobedi Italiju, Španija da pobedi Albaniju, Engleska da pobedi dva gola razlike Sloveniju i da Turska pobedi Češku, ili čak da odigraju nerešeno ali sa što manje golova dok u isto vreme mi da odigramo nerešeno sa Dancima sa što više golova. Recimo, Danska-Srbija 2:2 a Turska-Češka 0:0. Mi bismo imali gol razliku 3:4, Česi bi imali gol razliku 2:3 pa zbog više datih golova bi prošli dalje sa bodom. U prevodu, nikakve su nam šanse. Da ga Mađari nisu dali u zadnjem napadu, imali bismo veće šanse, jer ne verujem da će Turci da dobiju Češku.
Г

Гиле

pre 5 dana

Само је проблем што ми данску нећемо победити...
V

Vinega

pre 5 dana

Nemanja Matic 89. minut “Nagelsman je dzaba uvodio Filkruga, trebao je da proba sa Milerom” Nemanja Matic 91. minut (gol) “O tome sam vam pricao, sjajna reakcija Filkruga”
S

SkromanMegaloman

pre 5 dana

Bolje nego mukica sa Arene koji vrišti u ekstazi celu utakmicu, a onda pred kraj: "osim dva šuta, utakmica koja nije donela previše uzbuđenja"..
D

Delija penzioner

pre 5 dana

To sam i ja primetio , koji vo , nema blage veze sa fudbalom ...
Б

Блок

pre 5 dana

Супротност њему је мајстор Филип Марковић "Гиндоган,али код нас је дуго Гундоган ,па ћемо га тако и звати." Има коментатора које не можемо да слушамо ,а има и ретких који су мајстори.
T

Tuzno

pre 5 dana

Pa nije tacno i ne znam ko ti lupa pluseve. Covek je rekao da ne vidi poentu uvodjenja Filkruga ako se ne ide na centarsut i igru glavom i da je u tom slucaju bolje bilo za Nemce da udje Miler jer iz drugog plana bi imao vise sansi. Posle je rekao eto jedan centarsut i odmah gol, o tome je pricao. Znas, jako je ruzno izvlaciti iz konteksta neke stvari od nekih ljudi pokusavajuci da ih napravis budalama. Ne kazem, nasi komentatori su generalno losi, ali ovo sto ti radis je mnogo gore. Kolicina “podrske” koji dobijas jos je tuznija. Zivimo i kriticnom drustvu prepunom sociopata i pljuvaca.
V

Vinegar

pre 5 dana

@Tuzno, ajde Nemanja salimo se malo, javni posao, mora da se nosis s tim. Nema zle krvi, ti si nas napaceni sportski brat :)
A

Auslenda

pre 5 dana

@Vinega meni je najace kad se napali i dere se auuuuuuuu kakav start maestralno uuuuuuu a ono na sredini terena obicam duel, ili Srbija napada nemamo sanse da pridjemo golu on prica i dize tenziju kao da smo barca ...covek pogresio profesiju em je talican do mojega
D

DraganKojic

pre 4 dana

Al ti ga je lik zavuko a ti odma salimo se. heeheh
t

trudi se

pre 4 dana

Gundogan vraća loptu do Kimiha, ja sam Nemanja Matić. Švajcarci vode 1:0, ja sam Nemanja Matić. Bila je ovo utakmica Švacarske i Nemačke, moje ime je Nemanja Matić. Pobrinuo ae da ga upamtimo.
n

ništa

pre 4 dana

ti baš ništa nisi razumeo voditelja, muko jedna
B

Baneee

pre 5 dana

Niko nas nece cekati jer cemo izgubiti od Danske.
f

fdasf

pre 5 dana

HAHAHAHHA MANFAST HAHAHAHHAH DAJ NE glumi nemca nisi nemac nemas pojma......
B

B.C

pre 5 dana

Al nećemo dobiti Dansku !
h

halo

pre 5 dana

Ako ja pobedim na lutriji, biću milioner :D
o

ok

pre 5 dana

Sane je igrac za Bundesligu 2.Mi gubimo od Danaca lagano,dok je kvota 2.25 treba iskoristiti to.
т

то

pre 5 dana

је баш српски патриотизам. Стави кућу на Данску ако си тако сигуран.
M

Makks

pre 5 dana

@to, stavi ti na Srbiju onako "baš patriotski". Ne smes? Tako sam i mislio

The Intersect

pre 5 dana

Ako mi uradimo šta???? Dajte deco nemojmo da se zajebavamo.