Radule Radulović (©RK Crvena zvezda)
Radule Radulović (©RK Crvena zvezda)

Zvezdino treće pojačanje – Radule Radulović

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.06.24. | 13:14

Iskusni golman posle Grčke i Portugalije vratio se u Srbiju i potpisao za crveno-bele

Zvezda tavori godinama. Nikako da Sunce stigne u rukometni pogon u Ljutice Bogdana. Posle skromnog šestog mesta prošle sezone u Superligi Srbije, crveno-beli žele korak više, žele konačno do plej-ofa i da stignu do Evrope koja ne stanuje na Marakani već 13 godina.

Posle novog trenera Marka Krivokapića i tandema iz Jugovića, desnog beka Nemanje Momčilovića i levog krila Alekse Skubana, boje nekadašnjeg šampiona Srbije braniće i iskusni golman Radule Radulović.

Izabrane vesti

Reč je o Vrbašaninu koji ima 35 godina. Poslednje četiri godine je proveo u Portugaliji, u Maritimu. Igrao je i za grčki AEK, za timove iz Bosne i Hercegovine Gradačac i Slogu iz Doboja. U Srbiji je osim rodnog Vrbasa branio i boje Dinama iz Pančeva i Spartaka iz Subotice.

Radulović će pojačati konkurenciju na golu. Prošle sezone gol Zvezde branili su Miloš Kovačević, Nikola Radovanović i mladi juniorski reprezentativac Aleksa Bogunović.

Crveno-bele je prošle sezone vodio iskusni strateg Nedeljko Matić koji odlazi u rumunsku Steuau. Krajem prošlog meseca klub iz Ljutice Bogdana je saopštio da Marko Krivokapić seda na užarenu klupu. Radi se o nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje kome će ovo da bude prvi samostalani posao u karijeri. Dugo godine je bio pomoćnik Huana Karlosa Pastora u PIK Segedu.

Iz Zvezde su otišli krila, levo Dušan Šmigić u Kolubaru iz Lazarevca i desno Uroš Kolundžić u Dinamo iz Pančeva.



tagovi

RK Crvena zvezdaRadule Radulović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara