Komentari na vest

Zvezda traži novog trenera: Ostavka Marka Krivokapića

T

Trpaj terzo madjijo

pre oko 3 sata

E nemoj i ovde Terza da grune lovu da vas zatvori totalno. Bolje se ne mangupirajte
1

1100

pre oko 2 sata

Gurnuce on tebi ...ali ne lovu nego nesto drugo...
G

Guh

pre oko 3 sata

MUK U ŽELEZNIKU
L

Logitech

pre oko 4 sata

Kad je to Zvezda bila sampion u rukometu? Kad god pogledam tabelu, ona nije iznad petog mesta. Da je srece da im i u fudbalu tako ide, u rukometu nema Pipera, Glodjovica, Minakovica i slicnih, tako da dzabe im da angazuju i Tonija Djironu, Vladana Jordovica, ili Veselina Vujovica, neka oni lepo urade promene u savezu, bas kao sto su sastavili kosarkaski i fudbalski savez po svom ukusu.
B

Boners

pre oko 4 sata

Nije tebi lako, u rukometu niste postojali do devedesetih i famoznih sponzora sampiona KK, RK, OK, VK i FK. Jedino je tako pravedno, da su vasi savezi, da imate vece budzete od ostatka lige zajedno, da dovodite sve talentovano i onda se hvalite kako stvarate igrace. Zvezda je bila sampion kad Partizan nije znao sta je to ali je znao sta je druga liga, jos gore nego u KK.

Dorcolac

pre oko 4 sata

Zamisli tek da niste ugnjetavani pa vi bi bili sampioni univerzuma u svakom sportu, jadni vi tako ugnjetavani prvaci u rukometu,odbocji,kosarci, desetine miliona za licence i fudbalere u fudbalu i besplatan bazen na Vaterpolu, pa ovu vlast postavio Real licno kako bi vam zabranio da budete sampioni svega svake godine
P

PAOKara

pre oko 3 sata

Boners Cele 2 titule u Jugoslaviji imate.U hokeju niti jednu.Ko je to sponzorisao dolazak Divca u Zvezdu?

Bojan Urosevic

pre oko 2 sata

Boners : Ne lupaj majke ti kad u rukomet u vreme SFRJ nikad ni Zvezda ni Partizan nisu bili prvaci i jednima i drugima najveći uspeh je jedno 2 mesto.
S

Sale84

pre 42 minute

Za tvoju informaciju: Prvak SFRJ: 2 puta Prvak SRJ/SCG : 5 puta Prvak Srbije: 2 puta Tako da informisi se malo pre nego sto lupis neku glupost!!!!
D

Darko111193

pre oko 4 sata

Kad spucas milione u mutanta a rezultata nigde tako bi i KK fmp1 prosao da nema zatvorene sudije u Krk, kls, Aba ligi. A o FK Rio zvezdi tinto da ne pričamo 150 m evra budzet godisnji a imaju 10 filijala, sudije i jos im vodja unistava partizan iznutra bruka i sramota ljubitelja litijuma sever je bezgranicna
B

Banja_Slatina

pre oko 3 sata

Ohhh, the tears of unfathomable sadness, mmm, yummy yummy you guys!
B

Barabo

pre oko 3 sata

E idi odsecaj lobanje na jna ioak je to bitnije od rio tinta
P

Prdoje

pre oko 4 sata

Veoma neozbiljno se vode i muški i ženski rk crvena zvezda. Od obećanja o ulasku u ligu šampiona do poraza 15 razlike od prosečnog Bundesligaša.
D

Djape45||

pre oko 4 sata

Bez para nema muzike.