Zvezda projektilom Kneževića sa devet metara do pobede vredne opstanka

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.03.22. | 20:55

Snažni srednji bek fantastičnim udarcem tri sekunde pre kraja doneo pobedu Beograđanima u Subotici - 30:29

Rukometaši Crvene zvezde ostvarili su izuzetno vrednu pobedu protiv Spartaka u Subotici, koja bi na kraju mogla da bude i presudna u borbi za opstanak - 30:29 (14:15).

Beograđani su do velikog slavlja stigli topovskim udarcem srednjeg beka Marka Kneževića svega tri sekunde pre kraja meča. Spartak je devet sekundi pre kraja izjednačio rezultat zahvaljujući golu Uroša Radosavljevića iz sedmerca, ali su crveno-beli brzo organizovali poslednji napad, Subotičani su ostavili mnogo prostora u defanzivi što je iskoristio Knežević i svojim osmim golom na meču doneo pobedu svojoj ekipi.

Izabrane vesti

Veoma važnu ulogu u Zvezdionoj pobedi imao je i Mirko Đurović, koji je takođe dao devet golova, dok je Viktor Matičić postigao šest. Kod Spartaka je Uroš Radosavljević dao 11, a Vučko Mrvović pet golova.

Crvena zvezda je u prvom poluvremenu bila konstantno u minimalnom zaostatku, ali je daleko bolje otvorila drugi deo meča. Do trocifrene prednosti gosti su prvi put stigli u 43. minutu, kada je bilo 23:20, a minut i po pre kraja bilo je i 29:27 za goste. Međutim, domaćin ke sa dva vezana sedmerca, koje je Radosavljević pretvorio u golove, stigao do izjednačenja, ali je sve ubrzo razrešio Knežević.



tagovi

RK SpartakRK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara