""
""

Zvezda dovela Bobeka, pregovara i sa Amerikancem Manom

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.13. | 08:55

Šampion Evrope u vaterpolu pravi još jači tim za narednu sezonu

Osvajanje triple krune minule sezone očito je delovalo inspirativno po čelnike Crvene zvezde koji pokušavaju da oforme što jači tim za narednu takmičarsku godinu. Poslednji novajlija koji stiže na Tašmajdan je Nikola Vukčević (28 godina, 202 centimatra), reprezentativac Crne Gore i bivši vaterpolista Jadrana i Budve, poznat po nadimku Bobek.

Talentovani centar je potpisao ugovor na jednu godinu, uz mogućnost produžetka saradnje na isti period, ako obe strane budu zadovoljne.

Izabrane vesti

Osim Vukčevića, crveno-beli planiraju još jednog novajliju na centarskoj poziciji. Reč je o Džonu Manu (28 godina, 198 centimetara), reprezentativcu Sjedinjenih Američkih Država.
Dok se ne potpiše ništa nije govoto“, oprezan je u izjavi za „Sportski žurnal“ Viktor Jelenić, predsednik Crvene zvezde.

Inače, crveno-beli su posle osvajanja šampionata Srbije, nacionalnog kupa i Lige šampiona uspeli da sačuvaju okosnicu tima. Na Tašmajdanu su ostali Andrija Prlainovć, Denis Šefik, Nikola Rađen, Boris Vapenski i Marko Avramović, ali će svi oni čudnom odlukom LEN odbranu trofeja prvaka Evrope početi iz kvalifikacija.

 

(FOTO: Star sport) 


tagovi

SrbijaVaterploViktor Jelenić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara