Komentari na vest

Zvanično: Jovanović Vojvodinin do 2026.

V

Vosasampion

pre 4 meseca

Bilo kuda, Aziz svuda.
K

Klisssssaaklis

pre 4 meseca

Aziz MVP je kljucni faktor u osvajanju titule RK Vojvodina. Njegovi leprsavi padovi, sinhronizovano batrganje nogama poput antilope i valjanje/rolanje po parketu kao John Deer kombajn automatik, su presudili u borbi za pehar.
K

Klisanski

pre 4 meseca

Azizeeee ostaaaniiiiiiii 😭😭😭
B

Belgrano

pre 4 meseca

Kako je ovaj decko igrao na EP 2018 u Hrvatskoj, gde je bio jedina svetla tacka tada uzasne (jos gore nego danas) reprezentacije pod Cvetkovicem. Ja sam mislio bice nova mega zvezda, nije se dalo jbg
K

Krevet bracni

pre 4 meseca

Da da gora nego ona , a ta reprezentacija prosla u drugi krug a to je misaona imenica za ove sada
H

Hjsjna

pre 4 meseca

Taj Vujin i Jeftic nemaju pojma
Š

Šabac grad rukomet

pre 4 meseca

Opsednutost sa dovodjenjem igrača Metaloplastike!Pogledajte koliko ima bivših rukometaša koji su ponikli u Metaloplastici.Prošle sezone su na sve načine bušili da dovedu Aziza koji im nije trebao!Neko će reći da je Jovanović ponikao u Vojvodini a istina je kako i on kaže da su mu oni uništili karijeru.Da nije došao u Šabac on više nikada ne bi igrao rukomet.Šta mislite da Metaloplastika ima državne sponzore ,političko guranje ,višestruko veći budzet od drugih,da li bi pravila iste rezultate kao Vojvodina?
7

79

pre 4 meseca

Ponikao je u Crvenki
U

Uff

pre 4 meseca

Toliko mu je bilo lose da se vratio u Vojvodinu gde su ga unistili. Svako normalan kada ovo procita ,pita se kakvi ovo plitkomozgovi pisu.
i

i tako i te price

pre 4 meseca

Nesto se niste bunili kad su Partizan i Zvezda imali te pare u rukometu,a o kosarci i fudbalu da ne pricam. Btw sto je vratio u Vosu?
H

Handball Fan

pre 4 meseca

Srećno Milane!