Igračice i stručni štab TENT-a (©MN Press)
Igračice i stručni štab TENT-a (©MN Press)

Žakić: Nismo imali karakter za nešto više, podlegli smo pritisku

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.04.24. | 23:11

"Možda sa strane deluje drugačije - da je sezona bila uspešna, ali... Moj subjektivni osećaj je da smo mogli malo više", rekao je trener ekipe iz Obrenovca

Prvi deo sezone za TENT je obećavao, ali u drugom su sve lađe potonule... Izgubljeno finale Kupa, potom i prvenstva Srbije - takvi rezultati sigurno da ne mogu da zadovolje ekipu iz Obrenovca.

Žakićev tim je u finalnoj seriji počišćen sa terena, uzeo je na tri utakmice ukupno dva seta i nije imao nikakve šanse da produži borbu sa Jedinstvom.

Izabrane vesti

"Subjektivni osećaj je neuspeha, iako to sa strane deluje drugačije - da je sezona uspešna, da smo imali dva finala, da je ipak neki iskorak napravljen i to ne mali u odnosu na prethodne sezone što se TENT-a tiče. Moj neki subjektivni osećaj je da smo mogli malo više - pogotovo u ovom drugom finalu", rekao je za OSS posle utakmice Igor Žakić.

Ukratko je pojasnio šta se dešavalo u odlučujućim okršajima u oba domaća takmičenja.

"U Kupu nismo imali za čim da žalimo. Utakmica je bila takva da je odlučila jedna lopta. Ovde se nismo pitali, apsolutno. Možda će grubo zvučati, ali nismo imali karakter za nešto više, zato što podlegli pritisku".

Imao je reči hvale za protivnika...

"Ekipa Pazove nas ničim nije iznenadila što se same igre tiče, time je pobeda njigova veća, jer su uspeli u ovome što su radili cele sezone - da budu konstantni, precizni, tačni, da dave protivnika... Nas su danas, a i ne samo danas - udavili. Možemo samo da skinemo kapu i da kažemo da je trenutno bolja ekipa šampion. Tripla kruna je velika stvar i čestitam im na tome. Ostaje da iz svega ovoga naučimo mnogo i da shvatimo da ponekad odbojka koja deluje jednostavno - može da bude izuzetno efikasna i to su devojke iz Pazove pokazale", zaključio je Žakić.



tagovi

Igor ŽakićOK Tent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara