Za ljubitelje rukometa - 2.000 freebeta

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.01.23. | 13:29

Besplatno se registruj i osvoji bonus 2.000 dinara

Uradi verifikaciju i spreman si za akciju. Prvih 200 igrača koji se uspešno registruju i verifikuju svoj novi nalog na Mozzartbet sajtu dobija 2.000 dinara za klađenje.

Igraj na Orlove!

Izabrane vesti

Bonus se dodeljuje u freebetu, koji se može iskoristiti za uplatu svih tiketa, a dobitak ostvaren od freebeta umanjen za iznos uloga se prebacuje na račun igrača.

Pravo na bonus ostvaruju samo igrači koji se registruju 15. januara 2023. i u istom danu uspešno verifikuju svoj nalog. Ukoliko igrač 15. januara 2023. kompletira proces registracije i verifikacije, bonus u iznosu 2.000 dinara će mu biti dodeljen 16. januara 2023. i biće raspoloživ na kartici Freebet za uplatu svih tiketa.

Promocija je ograničena na prvih 200 igrača. Pravo na bonus možeš ostvariti samo jednom. Promocija je ograničena na jednu osobu, jednu e-mail adresu i jednu IP adresu.

Promocija ne isključuje sva važeća pravila klađenja. Organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promeni promociju. U slučaju sumnji na zloupotrebu pravila ove promocije ili drugih faktora koji su van nadležnosti organizatora promocije, a tiču se pravilnog funkcionisanja promocije – organizator zadržava pravo da ukine promociju ili blokira bonus igraču, za čiju se igru sumnja na zloupotrebu pravila, bonusa ili prevare.

Za proces registracije možete da odgledate video tutorijal OVDE, ili da pratite uputstva po koracima OVDE. Kako da uradite proces verifikacije pogledajte OVDE.


tagovi

bonus tiketsportsko klađenjeSvetsko prvenstvo u rukometu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara