""
""

Vratio se Ivan „Grozni“ Miljković! Drim tim za kraj!

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.06.15. | 17:50

Jedan od najboljih odbojkaša svih vremena je rešio da u 35. godini ponovo obuče dres italijanskog Lubea

Ivan Grozni se vraća na mesto uspeha! Posle pet godina u dresu truskog Fenerbahčea, jedan od najboiljih odbojkaša svih vremena Ivan Miljković se vratio u italijanski Lube iz Maćerate za koji je igrao u periodu od 2000. do 2007. godine.

Izabrane vesti

Za razliku od početka milenijuma kada je za Lube potpisao kao najatraktivniji igrač planete, Miljković se u Maćeratu sada vraća kao veteran koji će pomoći italijanskom klubu da se vrati na staze stare slave. Tokom osam godina u Lubeu, Miljković je osvojio sve što se moglo osvojiti: Skudeto, Kup Italije, Ligu šampiona, CEV kup i pregršt individualnih pojačanja.
Igraći za Lube naredne dve sezone. Brzo smo se dogovorili, jer su u klubu svesni važnosti mog imena za sponzore, grad i ceo region. Sa druge strane i ja sam veoma dobro upoznat šta mogu da očekujem od kluba i ljudi u njemu. Želeo sam da potpišem za klub visokih ambicija gde će moje iskustvo biti od pomoći i želja mi se ostvarila“, rekao je Miljković po parafu ugovora.

Srpski velikan nije jedino pojačanje Lubea ovog leta, s obzirom da klub iz Maćerate pravi Drim tim. Pre dovođenja Miljkovića, Lube je obezbedio dolaske kubanskog asa Oskara Huantorene, Ženje Grebenjikova, talentovanog Amerikanca Majka Kristensona, kao i Slovenca Klemena Čebulja. Ako se dodao da su ekipi i srpski blokeri, Marko Podršačanin i Dragan Stanković, kao i iskusni Alesandro Fei onda je jasno da će Lube opet imati tim za velika dela. 

(FOTO: Action images)


tagovi

OdbojkaLubeIvan Miljković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara