(©Instagram Karađorđe)
(©Instagram Karađorđe)

Velika radost u Topoli: Igraće Karađorđe na evro-sceni naredne sezone

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 21:50

Majstorovićevi momci će ligaški deo završiti u najgorem slučaju na četvrtom mestu

Šta god uradili u nastavku sezone, sigurno da će zaključak biti da je ova takmičarska godina veoma uspešna.

Pre godinu dana su momci iz Topole u foto-finišu izborili opstanak u Superligi, a sada su u gornjem domu i imaju lepe šanse da u plej-ofu poremete planove glavni favoritima.

Izabrane vesti

Večeras su izabranici Nevena Majstorovića zabeležili maksimalnu pobedu protiv Takova - 3:0 (25:21, 25:18, 25:22) i tako obezbedili najmanje četvrto mesto na kraju ligaškog dela. Ujedno u Topoli se slavi ulazak u Evropu - što takođe predstavlja veliki uspeh za ovaj tim.

Miloš Nadaždin je protiv Milanovčana zabeležio 15 poena, Alija Bekrić je doprineo sa 13, a Nikola Vujović je upisao deset. Za Takovo je Nemanja Božić postigao 13 poena, dok je Miloš Terzić imao devet.

Na ovom meču tim koji vodi Aleksandar Mitrović bio je daleko od prethodnog izdanja - kada mu je jedna lopta nedostajala da sruši aktuelnog šampiona Partizan. Sada gotovo da nisu imali šanse da izbegnu 13. poraz.

U poslednjem kolu Karađorđe će igrati sa Crvenom zvezdom na Banjici narednog vikenda. Takovo na domaćem terenu igra sa Spartakom iz Subotice.

Majstorovićeva četa trenutno ima skor 14-7 na trećem mestu, Takovo je sada sedmoplasirano sa 8-13. Identičan skor imaju i Ribnica, Mladi radnik, Jedinstvo i Niš. Sve te ekipe će u poslednjem kolu da se bore za plej-of, kao i za izbegavanje baraža.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠE

21. kolo

Radnički - Mladi radnik 3:1

Ribnica - Jedinstvo 0:3

Spartak - Niš 3:0

Subota

Borac - Vojvodina 3:2

Karađorđe - Takovo 3:0

Nedelja

18.00: Partizan - Crvena zvezda




tagovi

OK KarađorđeSuperliga Srbije u odbojciOK Takovo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara