Marko Krivokapić (©srl.rs)
Marko Krivokapić (©srl.rs)

Veleobrt u Ljutice Bogdana: Krivokapić, zasad, ostaje na klupi Zvezde

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.10.24. | 08:44

Pošto je u petak uveče rukometašima rekao da odlazi, tokom vikenda se kormilar crveno-belih predomislio posle razgovora sa čelnicima kluba

Turbulentna jesen u rukometnom pogonu u Ljutice Bogdana. Očajan start sezone, samo pet bodova posle pet utakmica, krah u petak uveče protiv Dubočice u Šumicama (26:30) upalio je alarm u nekadašnjem šampionu Srbije koji godinama tumara, u krizi je, bez nekog jasnijeg plana, strategije kako da se vrati u vrh srpskog rukometa.

Marko Krivokapić je posle meča sa Leskovčanima rekao u svlačionici igračima da odlazi, besan zbog očajne partije, o čemu ste mogli u subotu da čitate na stranicama Mozzart Sporta.

Izabrane vesti

Jutro je pametnije od večeri, pa je tokom vikenda došlo do veleobrta u Zvezdi, pa će Krivokapić, kome je ovo prvi samostalni posao u karijeri, posle dugo godina rada kao pomoćnik Huana Karlosa Pastora u PIK Segedu, i dalje da nastavi da radi sa crveno-belima.

19.00: (1,12) Lajpcig (13,0) Erlangen (7,75)

U dogovoru sa čelnicima kluba, predsednikom Draganom Škrbićem, generalnim direktorom Nenadom Peruničićem i sportskim direkterom Ognjenom Kajganićem (suspendovan iz rukometa na godinu dan jer je povukao ekipu s parketa prošle sezone u Leskovcu), odlučeno je da ostaje, zasad, na klupi. Danas će da vodi trening, a očekuje se da bude na uzavreloj klupi za vikend kada crveno-beli gostuju Obiliću na Banjici u malom gradskom derbiju.

Došlo je i do prvog odlaska iz kluba. Iskusni golman, letnja akvizicija iz Portugalije, Radule Radulović, u dogovoru s klubom je napustio Ljutice Bogdana. Nisu u Zvezdi bili zadovoljni njegovim odbranama na startu šampionata, vukao je i povredu, pa će teret u nastavku da padne na iskusnom Milošu Kovačeviću i mladom Aleksi Bogunoviću.

Krivokapić je posle prvog meča i mršavog remija sa Vranjem poslao najtalentovanijeg igrača crveno-belih Savu Radovanovića na dvojnu registraciju na Ub u Super B ligu, dok već mesec dana nema u timu kapitena Draška Nenadića koji se povredio na premijeri prvenstva protiv Vranjanaca.



tagovi

RK Crvena zvezdaMarko KrivokapićRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara