Komentari na vest

Umesto medalje, poraz na prvom koraku: Olimpijski san Sare Ćirković moraće da sačeka

L

Laba

pre oko 1 mesec

Ova manekenka beše bila sigurna u medalju
t

terzacar

pre oko 1 mesec

jašta, umislila da moze ko Ali da boksuje bez garda
L

Ladislav

pre oko 1 mesec

Što mi je muka od tih medija koji oko tih sportista iz malih sportova naprave hajp jer osvoje neke medalje na evropskim i svetskim prvenstvima i koješta i onda redovno puknu na Olimpijskim igrama koje su jedino važne u tim sportovima
F

Filippppppp

pre oko 1 mesec

Biće bolje, velika podrška za Saru !
P

Pjer Karden

pre oko 1 mesec

Nekad su se bodovali udarci i to se moglo videti na ekranu ko zada više čistih udaraca taj je pobednik ovo sada skroz bezveze.Što se tiče borbe za medalju ja ne znam odakle ta priča kada u njenoj kategoriji i da je dobila ovaj meč ima bar 5 boljih bokserki.
d

djomladjomla

pre oko 1 mesec

bice bolje, ima dana za megdana, bez veze sebi nabila pritisak za medalju. A u boks se ne razumem toliko, ali mi nije jasno sta su sudije gledale i bodovale, svaki ponovljeni snimak sara nabada zutu
G

Gost13

pre oko 1 mesec

Sportovi gde pobednik 75 posto zavisi od sudije su cirkus i to je tako.
Г

Гост

pre oko 1 mesec

Ко је одгледао меч-јасно му је..Крађа...🤬
Z

Znik

pre oko 1 mesec

Najveci problem srpskog borilackog sporta su trener. Boks, Kik boks, mma. Sve same neznalice i egomanijaci. Prodaju price deci kako ce od njih napraviti svetske sampione, a cim pridju nekoj vecoj sceni ide poraz. Mala Sara nije nista kriva, ali svaki nas borac mora da napusti zemlju i da ode negde ako zeli veliku karijeru. Toliko talenata koji na kraju nista napravili nisu i svi njih krive, a trenere niko ne spominje. Nasi treneri nemaju kapacitet da naprave zlatnu medalju ili svetskog profi sampiona.
D

DraganKojic

pre oko 1 mesec

Klasicno napunjena glava kako je ona najbolja naj ovo naj ono , i onda dodje random riba sa tajlanda i pocisti je na keca .
l

lol12

pre oko 1 mesec

Kebo random riba sa Tajlanda?Izguglaj malo bolje
s

samo

pre oko 1 mesec

Ovo "ciscenje"je jedna od najvecih kradja u istoriji zenskog boksa.Realno je bilo 30:27 za nasu,bas kako je glasao jedan od sudija,ovi drugi neka se poktiju usina ili neka promene sport.To nije ni do takmicarke ,ni do trenera,nego do nasih funkcionera u bokserskoj federaciji.

The Intersect

pre oko 1 mesec

nema rendom boraca na olimpiskim igrama, ne lupaj vise.
N

No.1

pre oko 1 mesec

Gledao sam njen intervju pre OI pomislih to je to, sigurna medalja! Verovatno da sam ikada pogledao neki njen meč rekao bih tada: šta prića ova?
R

Rh3

pre oko 1 mesec

Sudjenje je bilo skandalozno lose.Jeste Tajladjanka favorit bila ali ovake odluke su bas dno dna.Jako lose za sport generalno ! Saro,napred dete drago. Bices ti veliki sampion olimpijade kad tad !!!
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Nema nista gore nego kad je neko previse nabedjen. Sigurna sam da cu osvojiti medalju, ma jel, pa gde ti je? Nisan cuo nikad ovako nesto od djokovica recimo.
S

Soichiro

pre oko 1 mesec

Ono bes bokserski savez minira ninu.. Prvo ne pozivanje na evropsko a zatim ne obavestavanjem o promeni mesta menjenjana kvalifikacijama... Borovcanin dominira.
g

gost123456

pre oko 1 mesec

Kroz ove OI pametan mnogo toga može da shvati...
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Mozda je bio preveliki pritisak za Saru ipak su ovo Olimpijske igre bice bolje sledeći put.
l

lol12

pre oko 1 mesec

Jesam li subjektivan ili je Sara bila bolja 3:2 a ne losija 4:1 kako su sudije presudile?