Dragan Đukić (©MN Press)
Dragan Đukić (©MN Press)

Đukić opet na klupi Izraela

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.09.22. | 08:17

Srpski stručnjak vodiće ovu selekciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine

Novi izazov u bogatoj karijeri za Dragana Đukića. Srpski rukometni stručnjak opet će sedeti na klupi Izraela. Tamošnji savez saopštio je da će trener mađarske Tatabanje da predvodi selekciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvu 2024. godine. Izrael je u grupi sa Češkom, Islandom i Estonijom.

Đukiću će ovo biti drugi mandat za kormilom Izraela. Vodio ga je od 2012. do 2015. godine. Osim ove reprezentacije, bio je i na klupi Crne Gore, Švajcarske, Jordana i Velike Britanije koju je predvodio na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

Izabrane vesti

Srpski stručnjak vodio je brojne klubove. Između ostalih – Crvenu zvezdu, Vardar, PIK Seged, a u Izraelu je bio trener Makabija iz Tel Aviva gde sada radi još jedan naš trener, Akim Komnenić, prošle sezone kormilar Jugovića.

Uporedo sa selektorskim pozivom, Đukić će raditi u komšiluku, u mađarskoj Tatabanji koji je prošle godine preuzeo od Vladana Matića, sadašnjeg trenera Metaloplastike. Neće biti lako Đukiću da u konkurenciji Češke i Islanda odvede Izrael prvi put na kontinentalni šampionat.

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

---------------


tagovi

Dragan Đukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara