Slavlje Uba (OK Crvena zvezda)
Slavlje Uba (OK Crvena zvezda)

Ub osvojio turnir na Banjici, Slađana Erić podigla pehar

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.10.22. | 22:08

Izabranice Marijane Boričić u finalu Memorijala "Dragan Šakota Šale" savladale Crvenu zvezdu - 3:1

Podigla je večeras na Banjici pehar Slađana Erić, novi kapiten ekipe Uba. Izabranice Marijane Boričić su u finalu Memorijalnog turnira "Dragan Šakota Šale" savladale Crvenu zvezdu - 3:1 (25:21, 25:13, 21:25, 25:18).

U pobedničkom sastavu najbolja je bila Bojana Čelić Marković sa 20 poena. Ona je stigla u klub tokom letnjeg prelaznog roka, a sad je dala lep nagoveštaj da će biti pravo pojačanje.

Izabrane vesti

Na drugoj strani u finalnom susretu po 11 poena postigle su Božica Marković i Tara Taubner.

Pre finala na Banjici je odigran i meč za treće mesto u kome su odbojkašice Jedinstva iz Stare Pazove ubedljivo savladale TENT - 3:0 (25:9, 26:24, 28:26).

Kod pobednica najbolja je bila Branka Tica sa 20 poena, pratila je Jovana Zelenović sa 11. U poraženom sastavu najefikasnija je bila Ana Malešević sa 11 poena.

Za najboilju odbojkašicu turnira proglašena je igračica Uba Anet Barbara Alfon Benitez, koja je imala učinak od 19 poena, a trofej joj je predao sportski direktor Crvene zvezde Nikola Rosić.

Trofeje pobedničkoj i ekipi Crvene zvezde predala je Vera Šakota, supruga pokojnog Dragana Šakote, po kome i ovaj prestižni turnir nosi ime.


tagovi

Slađana ErićŽOK Crvena zvezdaŽOK Ub

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara