Komentari na vest

Ub ostao bez važne igračice: Ljubica Kecman od leta na Santoriniju

O

Odbojkaška pijaca

pre oko 2 godine

Aleksandra Cvetićanin (1993, 186cm, primač) novo pojačanje Uba. Igrala za: Klek, Spartak, Lugoj (Rumunija), RK Jászberény (Mađarska), LP Vampula (Finska), Volunatri (Rumunija), HAOK Mladost (Hrvatska).
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Ne znam kakav je utisak ostalih ali Ub ove sezone ako nastave ovako se nece naigrati odbojke.Pitanje je sa Ljiljom sta ce biti,Kubanku cemo videti na delu,necu ja da pricam o njoj jer ne znam kakva je a kako vidim Ub se interesuje za dosta odbojkasica Srema,uz svo postovanje Sremu i tim devojkama (pogotovo sto mislim da je Ana Tadic dosta dobra za nase uslove bar) takav potez ne obecava mnogo za ekipu koja je igrala finale i branila titulu.Ljubica je odavno prevazisla nase prvenstvo,Grcko nije nista posebno takodje,imaju par ozbiljnijih ekipa ali pitanje je posle onih povreda koliko ona moze iznad toga i kakve su njene ambicije.Tituli ni blizu nece prici svakako,AEK je tu najvise izgubio odlaskom Sofie Kosme u Olimpijakos i vratila se Olga Vergidu u PAOK,Olimpijakosu je otisla Sasi u Voluntari,stigle amerikanke Bel i Vinters,ostala je Salas ali opet je tu Panatinaikos najjaci,ostala im je Atina Papaofotiu,ostaje im Grothojs i samo je pitanje koga ce sve dovesti mada mogao bi i PAOK ozbiljno sad da zapreti bez obzira na odlazak sestara Li iz Juzne Koreje,definitivno bomba prelaznog roka je Olga Strancali a pre toga im je dosla iz Poljske Zaroslinska-Krol,ostaje im i mala Maria Klepku a znacice im i ostanak Merteki.
O

Odbojkaška pijaca

pre oko 2 godine

Koliko para toliko i muzike, očigledno je gazda zavrnuo slavinu (u nekoj meri). Gligorić i Erić su produžile ugovor, Kubanka je stigla na korekciju, Čelić Marković na mesto primača. Jakšić ide u menadžerskoj kombinaciji Saveza (Milojević, Klisura, Bošković, ona, trener Musulin, fizioterapeut Mladenović) u Kinu na tri meseca, Vrcelj je bila na pozajmici iz Zvezde, Kecman je otišla, Djurdjević ide u Zvezdu, Lukić čeka inostranu ponudu, Medić završila karijeru, Ranković verovatno završila, Veselinović upitno. Traže dizača, libera i primača.
O

Odbojkaška pijaca

pre oko 2 godine

I Rada Perović je stigla, zaboravih.
J

Jaka liga Grčke

pre oko 2 godine

I još jača naša...