Ana Mihajlović (©MN Press)
Ana Mihajlović (©MN Press)

Ub doveo talentovanu mladu odbojkašicu Anu Mihajlović

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 17:26

Posle epizode u Sremu, čeka je dokazivanje na još većem nivou

Više srpskih klubova želelo je da vidi naredne sezone Anu Mihajlović u svom dresu, ali pobedu je mogao da odnese samo jedan. Trku je dobio Ub, pa će talentovana mlada odbojkašica od oktobra predvoditi tim Mirjane Musulin.

Tu vest je klub i zvanično potvrdio na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

"Posle nekoliko ranijih pokušaja našeg kluba da dovede jednu od najtalentovanijih igračica u Srbiji, dogovor je sklopljen. Ana Mihajlović, novi je primač Uba. Ana je rođena 11.03.2006. godine i vrlo rano je debitovala u Superligi za ekipu Srema, gde je vrlo brzo postala jedna od glavnih uzdanica. Pored nastupa za seniorke Srema, sa tim timom je prošle sezone postala i šampion Srbije u kadetskoj konkurenciji, gde je i proglašena za MVP turnira. Takođe je i članica juniorske i kadetske reprezentacije Srbije - sa kadetkinjama je postala šampionka Balkana i tada je još jednom proglašena za MVP igračicu", navodi se na Fejsbuku Uba.

Prethodno je klub objavio da su stigle srednji blokeri Tanja Stanojević i Maša Knežević. Danas je objavljeno da je drugo pojačanje na poziciji primača servisa Ivana Jeremić.

U klubu više nisu trener Marijana Boričić, kao i igračice Rada Perović, Simona Petranović, Aleksandra Cvetićanin, Anica Kutlešić i Nikolina Zarić.



tagovi

ŽOK UbSuperliga Srbije u odbojciOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara