Trenutak kada je Sem Habard krenuo ka end zoni Rejvensa (Foto: AFP)
Trenutak kada je Sem Habard krenuo ka end zoni Rejvensa (Foto: AFP)

Trči Foreste, trči: Habard ukrao loptu, pa pretrčao 98 jardi za pobedu Sinsinatija nad Baltimorom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.23. | 06:01

Rejvensi sa ivice tačdauna do poraza

Sinsinati Bengalsi su zahvaljujući neverovatnom sprintu Sema Habarda nastavili poteru za Vins Lombardi trofejom, dok će Baltimor Rejvensi dugo sanjati izgubljenu loptu s početka odlučujuće deonice. Na kraju 24:17 za tim iz Ohaja, koji će se sa Bafalo Bilsima boriti za konferencijsko finale.

Sve je stalo u 98 jardi na utakmici između Bengalsa i Rejvensa. Pri rezultatu 17:17, na samom početku odlučujuće deonice, Baltimor je bio na pragu tačdauna, ali je usledio neverovatan rasplet. Na liniji od dva jarda su Rejvensi izgubili loptu, Habard ju je pokupio i krenuo u stilu Foresta Gampa ka end zoni rivala. Ništa nije moglo da ga zaustavi.

Izabrane vesti

Nije sve baš išlo kao po loju ekipi Sinsinatija. Gubila je na poluvremenu 9-10, izborila se za nerešen rezultat pred poslednjih 15 minuta, ali jedna sjajna defanzivna reakcija promenila je kompletan tok susreta.

Džo Berou i drugovi su tako nastavili neverovatan niz mečeva, pošto su vezali devetu pobedu i još od prvog novembra ne znaju za gorčinu poraza.

Kvoterbek Bengalsa je odradio solidan posao sa 215 jardi, ali i jednim tačdaunom. Trčanjem je Sinsinati došao do još jednog tačdauna, iako Džo Mikson i trkačka linija nisu sakupili ni 60 jardi. Ipak, dovoljan je bio Habardov sprint da tim iz Ohaja nastavi da sanja o još jednom plasmanu u veliko finale.

PRVA RUNDA PLEJ-OFA

Subota

San Francisko Fortinajners - Sijetl Sihoks 41:23

Nedelja

Džeksonvil Džeguars - Los Anđeles Čardžers 31:30

Bafalo Bils - Majami Dolfins 34:31

Minesota Vajkings - Njujork Džajants 24:31

Ponedeljak

Sinsinati Bengals - Baltimor Rejvens 24:17

Utorak

02.15 (2,30) Tampa Bej Bakanirs (13,0) Dalas Kaubojsi (1,75)

***kvote su podložne promenama


tagovi

NFLSinsinati BengalsBaltimor Rejvens

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara