"Emir Bekrić"
"Emir Bekrić"

Transfer bomba u atletici: Emir Bekrić napustio Partizan - bira između Zvezde i Radničkog

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.11.14. | 09:33

Predsednik Kragujevčana tvrdi da najbolji srpski preponaš prelazi na Marakanu, ali...

Emir BekrićEmir Bekrić odlazi iz Partizana! Najbolji srpski atletičar podneo je čelnicima crno-belih zahtev za promenu kluba i tako poslednjeg dana prelaznog roka ozvaničio želju da napusti Humsku 1. Osvajač bronzane medalje na poslednjem Svetskom prvenstvu u Moskvi 2013. obratio se tokom utorka rukovodstvu Partizana sa željom da dobije ispisnicu i njegova namera biće ispunjena, mada još nema potvrde gde će nastaviti karijeru.

Sportski žurnal tvrdi da će to biti Radnički iz Kragujevca, gde bi naš rekorder u trčanju na 400 metara sa preponama nastavio saradnju sa dugogodišnjim trenerom Mirajnom Stojanović, a isti list navodi da bi mu u srcu Šumadije društvo pravili doskorašnji članovi Vojvodine Miloš Čović (kladivo) i Petar Đurić (troskok).

Izabrane vesti

S druge strane, Sport prenosi reči predsednika Radničkog Ivana Pavlovića u kome nagoveštava da bi Emir Bekrić mogao da se vrati u Crvenu zvezdu iz koje je 2011. godine došao u Partizan.
Ne znam ko vam je to rekao (da Emir dolazi u Radnički), ja imam informaciju da Bekrić prelazi u Crvenu zvezdu“, rekao je Pavlović.

Podsetimo, Emir Bekrić je nacionalni rekorder u trčanju na 400 metara prepone (48.05), a u zavidnoj kolekciji medalja ima i srebro sa Evropskog prvenstva u Helsinkiju, zlato i bronzu sa evropskih prvenstava za mlade (do 23 godine), kao i najsjajnije odličje sa Mediteranskih igara u Mersinu 2013, kad je postavio rekord Igara (48.03).

Podsetite se trke Emira Bekrića sa SP u Moskvi kad je osvojio bronzanu medalju.

(FOTO: Action images)


tagovi

atletikaEmir Bekrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara