Angelina Topić (©AFP)
Angelina Topić (©AFP)

Topićeva posle odustajanja od finala: Nije bilo suđeno, ali vidimo se uskoro

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 18:24

Mlada atletičarka širi optimizam posle razočaravajućih vesti

Pokušavala je da se smeje, a jasno je bilo da bi najradije da se isplače. Fenomenalna mlada atletičarka Angelina Topić je ovog petka izborila plasman u finale Olimpijskih igara u skoku uvis, ali zbog povrede je definitivno nećemo gledati u nedelju. Prvo je to saopštio Srpski atletski savez, a potom se oglasila i 19-godišnja Beograđanka.

Topićeva je svoju izjavu okačila na svoj profil na društvenoj mreži Instagram, potvrdila je da uprkos svoj dobroj volji jednostavno nije moguće da izađe na stadion za dva dana. Skočni zglob desne noge je naprsao i predstoji joj duže mirovanje.

Izabrane vesti

To znači da na debitantskim Igrama mora da se zadovolji samim plasmanom u finale, što znači da je jedna od najboljih 13 atletičarki u Parizu u svojoj disciplini. Zbog činjenice da je i tako, sa teško povređenom nogom uspela da preskoči 192 centimetra donelo joj je hvalospeve medija širom planete.

Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je ipak došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu i neće biti moguće da se pojavim na velikom finalu u nedelju. Zaista sam verovala da ću moći da uprkos svemu izađem opet na borilište, dala sam sve od sebe da se izborim za njega, ali eto… Izgleda da na kraju nije bilo suđeno. Vidimo se uskoro, neću daleko“, napisala je Topićeva.

Srebrna sa ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u Rimu sada ide na odmor, pa polako počinje pripreme za novu Olimpijadu koja kreće veoma brzo. Uostalom, brzo će i ta 2028. godina i Igre u Los Anđelesu... Tek će svet čuti za Angelinu Topić.


tagovi

atletikaAngelina Topićskok udaljOlimpijske igreOlimpijske igre 2024Pariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara