Đorđe Teodorović (©MN Press)
Đorđe Teodorović (©MN Press)

Teodorović preuzima Vranje

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.24. | 17:15

Doskorašnji trener Dubočice seli se samo 70 kilometara dalje u redove novog člana rukometne elite

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj samo što nije počelo, dok je većina rukometnih klubova u Srbiji krenulo sa pripremama za narednu sezonu. Trener juniorske reprezentacije Srbije, koji je sa generacijim 2002. i mlađe napravio bum prethodne dve godine, bronzu na EP i četvrto mesto na svetu, Đorđe Teodorović, sa prvim danima 2024. godine je napustio Dubočicu posle 12 meseci saradnje.

Kako saznaje Mozzart Sport, nekadašnji trener Leskovčana, pre toga i kragujevačkog Radničkog, Metaloplastike i ženske ekipe Naise, seli se samo 70 kilometara dalje, u Vranje. On će u nastavku sezone da predvodi novajliju u Super rukometnoj ligi Srbije koji se grčevito bori za opstanak u najboljem društvu. Naslediće na kormilu Aleksandra Radosavljevića koji je klub sa juga Srbije prošle godine uveo u elitni rang.

Izabrane vesti

Osam kola pre kraja prvog dela šampionata, pre plej-of i plej-ina, Vranje je pretposlednje sa samo šest bodova, koliko ima i desetoplasirani Obilić. Dva tima ispadaju direktno, a 10. ekipa igra baraž sa trećeplasiranom iz Super B lige, pa Teodorović ima zadatak da tim ostavi u najboljem društvu srpskog rukometa. Posle 14 kola, samo dve pobede na kontu, a jedino je zrenjaninski Proleter slabije plasiran.

Podsetimo, posle 22 kola šampionata, od ove sezone u Super rukometnoj ligi, u plej-autu će se igrati ekipe od petog do 12. mesta još sedam kola (jednokružni sistem).



tagovi

Đorđe TeodorovićRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara