Team Liquid 3-0 pobedom osvojio The International 2024

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.09.24. | 23:06

Prva titula Liquida na The Internationalu još od 2017. godine, i prva sa evropskim sastavom stigla je na zaista impresivan način

Team Liquid je apsolutnom dominacijom bez izgubljene partije u plejofu došao do titule šampiona TI 2024 pobedivši Gaimin Gladiators u velikom finalu.

Prva titula Liquida na The Internationalu još od 2017. godine, i prva sa evropskim sastavom stigla je na zaista impresivan način. Redom su padali u plejofu Xtreme Gaming, Cloud9 u dva puta Gaimin Gladiators na putu do Aegisa.

Izabrane vesti

Najveći tragičar turnira, Gaimin Gladiators, su izgubili drugo uzastopno finale na TI i to bez uzete partije, nakon što ih je prošle godine deklasirao Team Spirit, sada je to učinio odlučni sastav Liquida koje ništa nije moglo da spreči na putu do titule, titule do koje su došli u drugom najbrže odigranom finalu u istoriji takmičenja.

Ovom pobedom je švedski trio koji čine miCke, Box i Insania nagrađen za to što su već skoro šest godina na okupu i zajedno su prošli kroz zaista mnogo toga, do svog prvog Aegisa je došao i Nisha, jedan od najboljih igrača sveta koji iza sebe nisu imali laskavu titulu TI šampiona i naravno Izraelac 33 kome je ovo druga titula u karijeri.


tagovi

esport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara