"Tajson Fjuri"
"Tajson Fjuri"

Tajson Fjuri „okačio rukavice o klin“

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.16. | 15:14

„Ja sam u penziji, a sada svi da pušite ku...c, srećni dani“ napisao je na svom Tviter nalogu sada već bivši vladar teške kategorije

Tajson FjuriČudesni Tajson Fjuri, čovek koji je uspeo da pobedi Vladimira Klička i preotme mu šampionske pojaseve u teškoj kategoriji, sada ih je predao bez borbe. I to na kakav način – preko Tvitera.
Poruka na ovoj društvenoj mreži doslovce glasi ovako:
„Boks je najtužnija stvar kojom sam se bavio, sve je to gomila gov...a, ja sam najveći i ja sam takođe u penziji, a sada svi da pušite ku...c, srećni dani “.
Ko ne veruje može da je pogleda  i u originalu.
Samozvani Ciganski ratnik je čak dva puta odlagao revanš sa mlađim Kličkom, da bi se na kraju ispostavilo da mu je nađen kokain u doping testu urina. Zbog toga, a i zato što je odbio da dá uzorak drugi put, nalazi se pod istragom britanske Antidoping agencije.
Prošle godine u novembru Fjuri je jednoglasnom odlukom sudija u 12 rundi bio bolji od Ukrajinskog gorostasa preuzevši mu šampionske pojaseve u WBA, IFB, WBO i IBO verzijama. Ubrzo nakon toga krenula je Tajsonova spirala ka dnu, počevši od oduzimanja IBF titule pošto nije bio ustanju da je brani protiv izazivača Vjačeslava Gazkova. Taj pojas sada drži Britanac Entoni Džošua. Najcenjenji, šampionski pojas u tešku kategoriji u WBC verziji u vlasništvu je Amerikanca Deonteja Vajldera.

(foto: Action Images)

Izabrane vesti


tagovi

boksEvropaTajson FjuriUkrajinaVelika BritanijaVladimir Kličko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara