"Tajson Fjuri"
"Tajson Fjuri"

Tajson Fjuri: Kokain mi pomaže kod depresije!?

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.16. | 10:04

Ciganski ratnik izjavio da mrzi boks i da pati od psihičkih poremećaja. Otkrio da zbog porekla ima još više problema u životu od kako je šampion

Tajson FjuriOsramoćeni svetski profesionalni šampion u teškoj kategoriji, Tajson Fjuri u intervjuu za magazin „Roling Stons“ otkrio je da pati od ozbiljnih mentalnih problema i da se godinama bori sa depresijom. Upravo zato se, tvrdi latio kokaina i alkohola poslednjih meseci, to jest od kako je savladao Vladimira Klička i preuzeo mu šampionske pojaseve.
„Nekada sam, kao klinac obožavao boks, a sada ga mrzim! Pijem svaki dan, izlazim od petka do nedelje i uzimam kokain. Teško se nosim sa depresijom i jedini način koji mi pomaže je da se razvalim do besvesti od akohola. Kažu da sam šizofrenik, bipolaran, a ja sam manično depresivan. Nadam se da će me neko ubiti pre nego što to sám uradim“ – surovo je iskren popularni Ciganski ratnik.
Fjuri pripada romskoj manjini u Engleskoj, poznatoj pod nazivom „travellers“, što bi u slobodno prevodu značilo čergari, nomadi. Široj javnosti su poznati pre svega po britanskom filmu „Sneč“ u kojem Bred Pit upravo igra romskog boksera. Naravno, kao i kod nas i tamo su „traveleri“ na društvenoj margini.

Poziranje pred novom kućom u bundi od činčile

Izabrane vesti

„Ja sam svetski šampion, a dešava mi se da meni i mojoj porodici ne dozvole da uđemo u restoran. Kažu mi – dečko, travelerima je ovde ulaz zabranjen“.
Fjuri, koji je već dva puta odlagao revanš meč sa mlađim Kličkom obećao je da će potražiti profesionalnu pomoć. Njega u novembru čeka i saslušanja pred Antidoping agencijom Britanije pošto mu je u uzorku iz juna nađen trag kokaina.
Ako želite da vidite kako je i gde Tajson Fjuri živeo pre nego što se obogatio pogledajte sledeći video

(foto: Action Images)


tagovi

Velika BritanijaTajson FjuriBred Pitboks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara