Komentari na vest

Svetsko srebro i mnogo razloga za veru u bolje sutra: Srpski vaterpolo ima svetlu budućnost

M

Mynx

pre oko 2 meseca

Baš tako objasnio je Kosingas poentu cele priče,oni su imali najjaču školu šezdesetih i sedamdesetih,a ovo devedesetih i dvehiljaditih je sve što je valjalo poteklo u drugim klubovima ili je oteto pa dovedeno u Partizan sem Filipovića,Nikica,Jakšića,i Udovičića koji su istinski vrhunski igrači prvi čak i najbolji svetski svih vremena po meni,ostali su sve dovedeni u Partizan redom Prlainovic,Mandic,Dusko Pijetlovic,Gojko Pijetlovic,Bane Mitrovic,Soro,Sefik,Cuk,Radjen,Vico,Aleksic,Drasovic i td i td
К

Косингас

pre oko 2 meseca

Људи који коментаришу ВК Партизан немају везе са ватерполом, или га гледају површно. Никада нису били унутра, у неком од клубова. Хајде, да разјаснимо. ВК Партизан имао је врхунске резултате, али из неколико разлога. Прво, био је државно мезимче, друго, имао јенбесплатан базен за све категорије, треће, имао је монопол да покупи све најбоље играче који би се појавили у Србији и Црној Гори, да их доводи разним уценама, а једна од њих је играње за репрезентацију. Прави расадник талената је ВК Војводина, а са младима се добро радило у Београду, Бечеју (док је постојао) и Звезди (на махове, док је могло мало пара да претекне, јер је Партизан узимао све), и у новије време крагујевачки Раднички и Шабац, мало и Ваљево, Гоч је добро почео, али се све угасило због беспарице. Сада се појавио Шапићев Нови Београд, раде исто што и Партизан, узели су њихову мат
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Чуј уништавањем ВК Партизан се уништава српски ватерполо. Па како иста логика није важила за српски фудбал док се радило на гашењу ФКЦЗ. Ето пусте среће да их угасе тако лицемјерне али улетиће опет држава, па ће опет кукати како су вјечита опозиција и тако у круг.
l

lol12

pre oko 2 meseca

Sad ce grobari da oplakuju ovaj rezultat.Od kad partizan nije klub u koji se sav novac ulaze u odnosu na ostale VK oni navijaju za sto gore rezultate reprezentacije i uvek isti komentari da je to zato sto se rusi VK partizan (koji je nekad imao besplatno bazen za koriscenje i dovodio koga je hteo).A u sustini samo je jedna najtalentovanija generacija otisla u penziju i normalno je da ce biti slabiji rezultati i da ce se sacekati neki novi sampioni bar neko vreme.

'Ivan Stefanovic'

pre oko 2 meseca

Da, po toj tvoj logici, verovatno je i u vreme SFRJ, sav novac išao u VK Partizan. Toliko ti je komentar glup, da nemam reči. Ko ste i kad ste bre vi ikad bili pojam u jugoslovenskom i srpskom vaterpolu kroz istoriju????
"

"Звездини бисери"

pre oko 2 meseca

Уништавањем Вк Партизан директно се уништава српски ватерполо.Онај ко то несхвата... Битан је Вк Нови Београд и Шапић и СНС штеточине.
@

@"zvezdini"

pre oko 2 meseca

Kad igraci dolaze iz Nbgd onda je unistavanje a ako dolaze iz Partizana onda je to razvoj vaterpola??!! Isfrustrirani zbog fudbala i kosarke pa se mrzi sve sto nije iz crno bele mrziteljske familije.