""
""

Svetska liga: Obe utakmice u Nišu

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.05.14. | 19:37

Ministarstvo omladine i sporta Srbije obavestilo je granske saveze da je najavljeno ukidanje vanredne situacije, pa bi u tom slučaju organizacija sportskih takmičenja u Srbiji mogla da se sprovodi od naredne nedelje

Obe utakmice prvog vikenda B grupe Svetske lige za odbojkaše između reprezentacija Srbije i Rusije biće odigrane u dvorani Čair u Nišu, saopštila je danas Svetska odbojkaška federacija (FIVB).

FIVB je odlučila da se i druga utakmica odigra u Nišu, a ne u Beogradu, kako je prvobitno planirano, s obzirom na vanrednu situaciju u Srbiji izazvanu katastrofalnim poplavama i činjenicom da je ugroženo stanovništvo smešteno u sportskim dvoranama širom zemlje.

Izabrane vesti

Utakmice protiv Rusije u Nišu biće odigrane 30. i 31. maja od 20 sati.

Ministarstvo omladine i sporta Srbije obavestilo je granske saveze da je najavljeno ukidanje vanredne situacije, pa bi u tom slučaju organizacija sportskih takmičenja u Srbiji mogla da se sprovodi od naredne nedelje.

U B grupi Svetske lige Srbija će igrati sa Rusijom, SAD i Bugarskom, dok će se u grupi A takmičiti Brazil, Italija, Poljska i Iran.

Finalni turnir jubilarne 25. Svetske lige biće održan od 16. do 20. jula u Firenci, a na njemu će učestvovati šest reprezentacija: Italija, po dve ekipe iz A i B grupe, kao i pobednik završnog turnira druge divizije, koji se igra od 11. do 13. jula.

(FOTO: MN press)


tagovi

SrbijaRusijaodbojkaška Svetska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara