(CEV)
(CEV)

Sve se menja samo šampion u Italiji ne - Koneljano ponovo na tronu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 23:16

Maja Ognjenović završava sezonu kao vicešampionka sa Skandićijem

Od 2018. godine Koneljano ne planira da siđe sa trona. Sve se menja samo šampion u Italiji ne. Ponovo su odbojkašice Danijelea Santarelija završile sezonu kao najbolja ekipa, a veoma dobar otpor u finalu pružio im je Skandići.

Maja Ognjenović je sa saigračicama uspela da dobije prvi meč u seriji, ali je Koneljano uzvratio u naredna tri i odbranio titulu.

Izabrane vesti

Poslednji duel u nizu ekspedicija koju vodi bivši selektor Srbije pobedila je posle četiri seta - 3:1 (23:25, 25:17, 25:17, 25:21).

Sem u prvom činu, Koneljno je držao sve pod kontrolom. Drugi i treći set završio je bez neizvesnosti, a u poslednjem je prelomio kad je bilo najpotrebnije.

Nije Izabel Hak uspela da ponovi partiju iz prošlog meča, kad je prešla granicu od 40 poena, ali je i ovog puta bila izuzetno raspoložena. Završila je duel sa 29 poena, uz 51 odsto prolaza (53-27).

Ketrin Plamer je pratila sa 18, Marina Lubijan je osvojila 12, a Kelsi Robinson Kuk deset.

U poraženom taboru Antropova je brojala do 22, Brit Herbots je stala na deset. Žu Ting ovog puta samo osam. Maja Ognjenović je postigla jedan poen i to iz napada.

Iako srpska odbojkašica završava sezonu kao vicešampionka ipak može da bude zadovoljna, Skandići je uzdrmao Koneljano i u prva tri meča vodio ozbiljnu borbu. Večeras je odlično startovao, ali više nije bilo snage... Svakako sjajna sezona za Maju, čija se magija ponovo širila celom Italijom.


tagovi

Imoko KoneljanoŽOK SkandićiMaja Ognjenovićdanijele santareli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara