(Reuters)
(Reuters)

Stiglo zlato u Selo: Igralo se kolo, lupali selfiji, čeka se da se primi pelcer (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.24. | 11:15

Oduševljenje u našem timu kad su se Arunovićeva i Mikec vratili sa takkmičenja

Nasmejani i zagrljeni. Kao da su znali. Takvi su bili 16. jula kad su se poslednji put obratili javnosti pred let za Francusku, tako su izgledali i tokom takmičenja, takvi su i posle prve medalje za srpski tim na Olimpijskim igrama 2024. Doneli su je Zorana Arunović i Damir Mikec u Olimpijsko selo, gde je smešten ostatak našeg tima, uz nadu da će to biti pelcer ostalim sportistima, da napadnu odličja.

Strelci koji su trijumfovali u miks dublu u pucanju vazdušnim pištoljem sa razdaljine od deset metara, tek kasno sinoć, posle prijema u Srpskoj kući, stigli su u Olimpijsko selo. I dalje vedri, nasmejani, sa dosta entuzijazma, uprkos iscrpljujućem danu, što se videlo prilikom susreta sa ostalim članovima srpske ekspedicije.

Izabrane vesti

Najpre odbojkašicama, sa kojima su „opleli“ kolo, fotografisali se za uspomenu, a bilo je tu i drugih sportista, koji su čekali da Zorana i Damir prevale put od Šaterua, gde se održavalo takmičenje, do 250 kilometara udaljenog Pariza, gde su najpre bili na prijemu, a onda u večernjim satima stigli u Selo.

Arunovićeva i Mikec planiraju da ostanu još dan-dva na Olimpijskim igrama, iako je za njih takmičenje završeno. Razlog: da se na njihovo zlato nakalemi još koje... Ta pozitivna energija nam je potrebna.



tagovi

Streljački Savez SrbijestreljaštvoZorana ArunovićDamir MikecOlimpijske igrePariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara