Igor Arsić (©RK GRK Tikveš)
Igor Arsić (©RK GRK Tikveš)

Srpski golman iz Grčke u Makedoniju

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.24. | 13:02

Igor Arsić posle AEK-a nastavlja karijeru u Tikvešu iz Kavadaraca kod trenera Dragana Markovića

Tikveš je prošlog meseca doveo za trenera Dragana Markovića, protekle sezone kormilara pančevačkog Dinama, a u klub iz Kavadaraca stiže još jedan Srbin. U pitanju je iskusni golman Igor Arsić koji je dugo godina branio u Grčkoj. Stiže iz redova vicešampiona AEK-a koji je posle pet mečeva finala plej-ofa predao krunu kod Helena ljutom gradskom rivalu Olimpijakosu.

Kruševljanin ima 34 godine, a potpisao je ugovor do juna 2025. On je u Makedoniji već branio boje Eurofarm Pelistera i Rabotnika. U Grčkoj je osim AEK-a igrao i za Olimpijakos i PAOK, jednu sezonu je proveo u izraelskom Hapoel Ašdodu, dok je u Srbiji nosio dresove Partizana i kragujevačkog Radničkog.

Izabrane vesti

Tikveš je u proteklom šampionatu Makedonije bio peti, a ekipa iz Kavadaraca se prijavila za EHF kup. Prošle sezone gol ovog kluba branio je Kragujevčanin Janko Gemaljević koji se vratio u matični Radnički.

Arsić je četvrti novajlija u timu nekadašnjeg selektora Bosne i Hercegovine koji je zamenio Radeta Stojanovića, novog trenera slovenačkog vicešampiona Trimo Trebnja. Pre srpskog čuvara mreže stigli su Dario Kofiloski, Martin Dimovski i Danil Osadči.


tagovi

RK Tikveš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara