Komentari na vest

Srpska kolonija na Apeninima sve brojnija: Rada Perović novo pojačanje Valefolje

M

Menadzerske varijante

pre 11 dana

Majko mila,pre dabi igrao u Italiji morao si biti baš dobar. Bila dobra u Ligi Nacija????? Miljević izmislila odbojku za nju,samo što se preziva Miljević a ne Perović ili Kijac.
O

Odbojkas 2025

pre 11 dana

Eto ode u najaču ligu na svetu a klub nema dinar obeštećenja.
O

Odličan Vic

pre 11 dana

Pa istekao joj je ugovor sa klubom?! Da li u fudbalu klub dobije obeštećenje kada igraču istekne ugovor? Naravno da ne. I ovo je isključivo zato jer se Nemica povredila a sve što je valjalo je već uveliko potpisano, pa ostao samo škart na izvolte. A ne još neko da plaća obeštećenje za nju.
S

Smesno da smesnije ne moze da bude

pre 11 dana

@Odličan Vic pa mnogima u nasoj ligi kad istekne ugovor, trazi se obestecenje. To se zna. Taj ugovor nema svrhu. Kaze se neces biti u reprezentaciji, i eto ja imam pravo da ti trazim obestecenje. Najnoviji slucaj igracice Tenta.
M

Mali sport

pre 10 dana

Odličan Vic Ma svi i dovedu na godinu dana i sve te malo kvalitetnije su alobodne uvek.Nema zarade i obestećenja u odbojci.Proda se 5 igračica godišnje iz cele Srbije.
B

Brmrdr

pre 10 dana

Mozhe mu se. Shef Shmrka, a cuva ga Sherif od Ub!
I

Ima

pre 10 dana

obestecenje.. to je irena ranije radila sa terzom.. kaze igracici, moras tamo da ides, ako ne odes nema reprezentacije. To je bilo tako. Ili.. kad igracica dobije nagradu od drzave za neku medalju kaze se.. to su moje pare i deli ih sa terzom.. da nije bilo mene da kazem terzi da te pozove ti nebi sad bila evropski prvak.. Zar ima neko kome to nije jasno I sad je tako .. mladje kategorije, wnl..