Novak Đoković i Angelina Topić
Novak Đoković i Angelina Topić

Srbi u Parizu, 2. avgust: Novak za medalju, kreće i Angelina Topić

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 01:03

Sa njom i Armin Sinančević

Radovali smo se pobedama basketaša, kao i Novaka Đokovića, koji je još jednom pokazao da je jači i od povrede. Ali bilo je i tugovanja usled prerane eliminacije Aleksandra Kukolja, prilike koju je Lazar Kovačević propustio da se okiti medaljom, kao i novog poraza vaterpolista…

Prethodni dan na Olimpijskim igrama bio je kao i svaki dosadašnji, pomešan raznim emocijama, ali pred nama je još jedan poprilično sadržajan pošto naše reprezentativce očekuju izazovi na šest sportskih događaja.

Izabrane vesti

Teško je proceniti ko će prvi na borilište. Po rasporedu to bi trebalo da bude Milica Žabić pošto će program u džudou krenuti od 10.00, međutim, naša borba naše reprezentativke protiv Italijanke Asje Tavano u konkurenciji preko 78 kilograma sedma je po redu.

Od 10.15 kreću i kvalifikacije u skoku uvis gde će nas predstavljati Angelina Topić, a onda ‘rupa’ u rasporedu sve do 19.00 kada će na Filip Šatrije izaći Novak Đoković. Prvi nosilac turnira će se u polufinalu sastati sa Lorencom Muzetijem, a u slučaju trijumfa nad Italijanom već će imati osiguranu medalju.

Samo pet minuta kasnije trebalo bi da počne meč basketaša protiv Letonije, jedine ekipe koja je dobila sve četiri dosadašnje utakmice. Od 20.10 trebalo bi da počnu i kvalifikacije u bacanju kugle u kojem će boje Srbije braniti Armin Sinančević.

I za kraj programa ponovo basketaši, ovog puta sa Poljacima, koji su posle uvodna četiri meča na učinku od dve pobede i isto toliko poraza.

SRBI U PARIZU, 2. AVGUST

10.00: Džudo, Milica Žabić, preko 78 kilograma, 7. borba po redu

10.15: Atletika (skok uvis), Angelina Topić, kvalifikacije

19.00: Tenis, Novak Đoković – Lorenco Muzeti, polufinale

19.05: Basket 3x3, Srbija – Letonija

20.10: Atletika (bacanje kugle), Armin Sinančević, kvalifikacije

22.05: Basket 3x3, Srbija – Poljska


tagovi

Pariz 2024Angelina TopićArmin SinančevićNovak ĐokovićBasket 3x3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara