""
""

Sport za sve sutra u Pioniru

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.12.17. | 15:56

Ovaj događaj ima za cilj promociju i podsticaj značaj sporta i fizičke kulture i inkluzivni pristup kao bitan deo sistema društvenih vrednosti zajednice

Manifestacija Sport za sve održaće se u hali „Aleksandar Nikolić“ (Pionir) u sredu, 6. decembra, u 11 časova.

U pitanju je sportski događaj inkluzivnog karaktera koji će okupiti sportiste sa invaliditetom, decu i mlade svih uzrasta i vrsta invaliditeta, ali i učenike osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova, članove udruženja i klubova, korisnike usluga u ustanovama dečje socijalne i zdravstvene zaštite.

Izabrane vesti

Učesnici će se oprobati u brojnim sportskim aktivnostima (košarka u kolicima, sedeća odbojka, badminton, golf, golbal, tekvondo, veslanje, ples, stoni tenis, mačevanje u kolicima, itd...

Manifestaciji će prisustvovati i naši paraolimpijci – osvajači medalja sa najvećih svetskih i evropskih takmičenja. A prisutnima će se obratiti: Velimir Knežević, predsednik Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograd, Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta, predstavnik Grada Beograda Stefan Lazarević, direktor NCR Srbija i Mišel Sen Lo, direktor UNICEF-a u Srbija.

Ovaj događaj, koji se realizuje zahvaljujući NCR fondaciji i partnerstvu UNICEF-a i Grada Beograda, ima za cilj da promoviše i podstiče značaj sporta i fizičke kulture i inkluzivni pristup kao bitan deo sistema društvenih vrednosti zajednice.


tagovi

Ministarstvo omladine i sporta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara