Odel Bekam (©AFP)
Odel Bekam (©AFP)

SPECIJAL za Superboul: Pogodite granice na Staforda, Baroua, Kapa, Čejsa, broj tačdauna…

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.02.22. | 11:55

Mozzart je pripremio raznovrsne igre za 56. meč za Lombardijev trofej

Ljubitelje američkog fudbala drma groznica 56. Superboula. Centralni sportski događaj dana na programu je noćas (00.30) na Sofaj stadionu u Los Anđelesu, a snage će da odmere Remsi i Sinsinati Bengalsi. Mozzart je pripremio pravu poslasticu za one koji misle da znaju sve o NFL-u. Osim igre tačdaun – da i ne, gde je kladiocima ponuđeno 11 igrača oba tima, možete da se okušate sreću i na igre iz SPECIJALA posvećene utakmici svih utakmica u američkom sportu.

Granica na broj tačdauna je 5,5. Raspucani kvoterbekovi trebalo bi da garantuje meč na veliki broj poena, ali prošle sezone, odbrana Tampa Beja Bakanirsa je uspela da zaustavi, mislilo se, nezaustavljivi napad Patrika Mahomsa i Čifsa. Možete da igrate i ko će prvi da stigne do poena.

Izabrane vesti

Tu su i granice na igrače. U prvom planu su dvojica kvoterbekova. Slična je na broj jardi pasom – na Metjua Staforda iz Los Anđelesa Remsa je 280,5, a na Džoa Barou 273,5. Staford ima u proseku na tri meča ovogodišnjeg plej-of skoro 302, dok je Barou na 280.

00.30 (1,60): Los Anđeles Rems (14,0) Sinsinati (2,55)

Kuper Kap je tokom cele sezone bio prava napast za protivničke odbrane. Granica za ofanzivnog igrača godine u NFL-u je 105,5, dok je na prvu hvatačku zvezdu Sinsinatija Džamara Čejsa 80,5. Odel Bekam je sve bolji, pa mu Mozzart daje granicu 62,5, dok je ista tolika i na raning beka Remsa Kema Ejkersa. Ukoliko startni raning bek Bengalsa Džo Mikson stigne do 60,5+ jardi trčanjem, kvota je 1,85.

OVDE pročitajte najavu Superboula.

Kao što kaže reklama, za nekoga sve, za svakog po nešto. BUDI POBEDNIK. Kladi se na 56. Superboul.

Pogledajte kompletnu ponudu za SPECIJAL.



tagovi

NFLNFL ligaamerički fudbalSinsinati BengalsLos Anđeles Remsodel bekamMetju StafordDžo Barou

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara