Milan Vujko, Milan Gršić i Nikola Rosić (OK Crvena zvezda)
Milan Vujko, Milan Gršić i Nikola Rosić (OK Crvena zvezda)

Smena na klupi Crvene zvezde: Gršić zamenio Vladisavljeva

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.12.21. | 20:52

Crveno-bele odbojkašice nastavljaju borbe na domaćoj sceni sa novim trenerom

Odlično su odbojkašice Crvene zvezde započele sezonu, ređale su pobede, držale vodeću poziciju, uspešno koračale kroz kup... Međutim, nešto slabiji rezultati u poslednje vreme bili su znak da mora nešto da se promeni. I to što pre.

Uprava kluba je odlučila da Aleksandra Vladisavljeva na klupi zameni Milan Gršić, koji je danas i zvanično promovisan.

Izabrane vesti

"Prvo bih se zahvalio ljudima koji vode ovaj klub na ukazanom poverenju i drago mi je što misle da mogu da im pomognem", rekao je Gršić na promociji. "Znamo svi da bez obzira na to koju ekipu imamo da su uvek ciljevi najveći - osvajanje Kupa i Prvenstva, kao i odlazak posle i u Evropu. Pokušaćemo posle dobrih rezultata u prvom delu sezone, još bolje da odradimo posao u nastavku".

Milan Gršić je već bio deo Crvene zvezde kao asistent u stručnom štabu. U klub iz Ljutice Bogdana vraća se sa iskustvom rada iz reprezentativnih selekcija Srbije, ali i klubova: TENT-a, Novog Pazara i Pafosa. Stručnom štabu se priključio i Vanja Banković kondicioni trener ženske reprezentacije Srbije. Reč je o stručnjaku svetskog renomea za koga svi u Zvezdi veruju da će pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Generalni direktor OK Crvena zvezda Nikola Rosić istakao je da je rastanak sa Vladisavljevim bio prijateljski i iskoristio priliku da se bivšem treneru još jednom zahvali na dosadašnjem radu, rezultatima, i na tragu koji je ostavio u Crvenoj Zvezdi u kojoj je radio pune tri godine.

"Mi moramo da krenemo dalje i mislimo na naše ciljeve, a to su sigurno oba trofeja ove godine u ženskoj ekipi, potrebna nam je nova energija. Želeli smo da šansu damo Milanu Gršiću lepu šansu da zajedno sa nama ostvari ambicije".

Član UO OK Crvena zvezda Milan Vujko veruje da će sa Gršićem Zvezda biti na pravom putu koji vodi ka trofejima.

"Mislimo da Milan ima pozitivnu energiju kao mlad trener koji se već dokazao i da će nam on pomoći da napravimo još bolje rezultate nego do sad", zaključio je Vujko.

Debi na klupi seniorskog tima Zvezde Gršić će imati u petak u poslednjem meču u 2021. godini kada će crveno-bele na Banjici ugostiti Inđiju (18.30).

Crveno-bele su se plasirale u finale Kupa Srbije, u kome će se sastati sa Železničarem iz Lajkovca. U domaćem prvenstvu zauzimaju treću poziciju sa 27 bodova i skorom 9-3.


tagovi

Aleksandar VladisavljevŽOK Crvena zvezdaNikola Rosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara