""
""

Škola sportskog novinarstva ponovo od kraja januara

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.01.16. | 13:34

Zainteresovani nek se prijave

Udruženje  sportskih novinara Beograda i treću godinu u nizu počinje edukaciju svih onih koji bi da se bave ovom profesijom. Škola udruženja, koja radi po programu Svetske asocijacije sportskih novinara (AIPS), ove godine počinje sa radom krajem januara, tri dana nedeljno po tri školska čaša.

Nastava se odvija dva radna dana posle 16 časova , a subotom od 11 do 13.15 časova. Održaće se ukupno 100 časova, od čega će više od trećine časova biti praktičan rad u eminentnim TV i radio-stanicama , štampanim medijima i agencijama. Po planu i programu rada Škole, polaznici prisustvuju utakmicama,  konferencijama za novinare i ostalim sportskim događajima, a gostovaće i vrhunski sportisti.

Izabrane vesti

Predavači su: dr Slađjana Mijatović (Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu),  dr Rade Veljanovski (Fakultet politickih nauka), mr Ivan Cvetković (Politika),  mr Vera Milosavljević,  Snežana Pantović (Radio Beograd),  mr Slaviša Veselinović (Sportnetwork),  Aleksandar Simić (Studio Bi Cvijetin Milivojević (direktor PR agencije Pragma), uz brojne gostujuće predavače, poznate sportske novinare i komentatore  RTS, Radio Beograda, Politike, Sportnetvorka, Studija B, Agencije Beta, Sporta, Sport kluba, Sportskog žurnala…

Zainteresovani mogu da se prijave preko e-maila skolasportskognovinarstva@gmail.com ili na telefon 065/41-47-618,  detaljne informacije mogu se dobiti na i na sajtu www.skolasportskognovinarstva.com.


tagovi

Udruženje novinara Srbijenovinarstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara