©Reuters ©AFP
©Reuters ©AFP

Skandal u taboru Brazilki: Lažni profil, ljubavni jadi i odlazak sa priprema

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.24. | 11:43

Šejla Kastro oklevetala Gabi na društvenoj mreži X

Selektor Brazilki Žoze Roberto Gimarais, daleko poznatiji kao Ze Roberto, nije ni sanjao da će u jeku priprema za Olimpijske igre morati da se bavi i bizarnim skandalom zbog objava na društvenoj mreži. Međutim, da nevolja bude veća u zavrzlamu su uključene članica stručnog štaba Šejla Kastro, koja je svojevremeno ostavila dubok trag u dresu nacionalnog tima, i trenutno najbolja odbojkašica Gabrijela Braga Gimarais.

Sve je počelo kada je jedan od korisnika na platformi X, bivšem Tviteru, optužio popularnu Gabi da je više zainteresovana za nastup pevačice Ane Karoline nego da bude spremna za predstojeće takmičenje u Parizu i da je potpuno izgubila fokus. Objava je raspalila masu na internetu, pa su pojedini „tviteraši“ ušli u diskusiju sa profilom koji je bio upisan pod imenom „Pierogi93“. Verovatno ne bi ni došlo do razrešenja čitavog slučaja da Šejla u jednom momentu nije zaboravila da promeni nalog i na kraju je odgovorila sa zvaničnog umesto lažnog. Kada je shvatila da je napravila lapsus i da se praktično sama odala, brže – bolje je izbrisala komentar, ali i profil.

Izabrane vesti

Bivša reprezentativka je posle optužbi da je oklevetala Gabi napustila pripreme nacionalnog tima i izvesno je da neće putovati u prestonicu Francuske. Kako prenose mediji u ovoj zemlji, neplanirana situacija stvorila je nelagodnost među ostalim igračicama. S druge strane, Odbojkaška federacija Brazila stava je da Šejla ostaje deo stručnog štaba, ali da uopšte nije ni bilo planirano da ide na Olimpijske igre. A da skandal ima pozadinu i na privatnom planu, potvrda je stigla kada su mnogi podsetili da su pomenute dame zapravo bile u emotivnoj vezi više od dve godine, odnosno da su se prošlog meseca rastale.

Piše: Uroš Selenić


tagovi

Gabi GimaraešŠejla Kastro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara