"Jovana Risović"
"Jovana Risović"

Sjajna Jovana Risović: Sudije su pomogle Švedskoj, ali nismo dale da nas slome!

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.12.16. | 23:49

"Nisu sudile ono što je trebalo. Održavale su Švedsku u igri na sve načine", kaže golman srpske selekcije

Jovana Risović

Fenomenalna Jovana Risović zabeležila je čak 13 odbrana, od čega su tri bile sedmerci, na večerašnjoj utakmici sa Švedskom i bila jedna od najzaslužnijih za osvajanje vrednog boda u okršaju sa domaćom selekcijom.

Izabrane vesti

Izabranice Dragice Đurić su na ovom meču imale i šest golova prednosti, ali su na kraju morale da jure jedan bod, pa su u drugu fazu prenele ukupno tri.
"Neverovatna utakmica, fizički i emotivno teška. Ostavile smo poslednji atom snage na terenu. Imale smo i igru i vođstvo, potom pale. Pomogle su im i sudije, nisu sudile ono što je trebalo. Održavale su Švedsku u igri na sve načine. Čestitala bih svojim devojkama jer smo igrale jako dobro odbranu. Malo se u napadu nismo snalazile, ali sve u svemu sam jako ponosna, jer smo napravile veliki rezultat i nismo nam dali da nas slome. Znam da mnogi nisu verovali da možemo da prenesemo tri boda, ali mogli smo i sva četiri. Idemo dalje. Nastavićemo da igramo ovako i u Geteborgu i sigurna sam u pozitivan rezultat", rekla je sjajna Jovana Risović.

Srbija prvi meč u narednoj fazi igra protiv Nemačke 10. decembra.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Rukometašice SrbijeJovana Risović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara