Komentari na vest

Silvija Popović: Srbija ima budućnost, može da se osloni na ove devojke

s

strsljen .srbenda

pre 6 meseci

Uzelac i Kurtagic su buducnost srb Odbojke
A

Auuuu

pre 6 meseci

@dali si door: Prvo poeni u odbojci se nedaju nego osvajaju ! Kurtagic je dobra nije losa u Nantu al nije ni blizu najboljeg blokera!
M

Milaaa

pre 6 meseci

Silvija kao i uvek puna hvale, drago mi je da ima takvo misljenje o nasim devojaka. Zao mi je sto nisi malo mladja pa da te gledamo u Parizu hahahah..
P

Pera BG

pre 6 meseci

Edita Nuković rođena u Turskoj a odrasla u Danskoj gde i igra i Kubina Moli mađarica su nove igračice Srbije u rukometu.Kosarka ima Amerikanku Anderson.Srbija ukoliko želi ostati u vrhu u odbojci nora dovesti neku Ruskinju,Amerikanku,Kubanku i sl.
D

Da li si dobro?

pre 6 meseci

Covece sta ti pricas? Mi za sad u odbojci imamo toliko dobrih i mladih devojaka. Na poziciji primaca za sad najvise talenata, srednjaci sve bolji. Minja Osmajic je sjajna, a Hena Kurtagic je trenutno najbolji bloker u Francuskoj ligi a tek joj je prva sezona vam Srbije. Uzelac je najbolji poenter u Brazilu, protiv Minasa u kojem igra jedna Thaisa Menezes dete je dalo 32 poena. Da bice tesko kad Tijana ode, jer takav igrac se vise ne radja nigde. Ali to ne znaci da treba odmah da vrsimo naturalizaciju, nego poraditi na nasoj deci i napraviti korektnog korektora koji ce biti dobar. Shvati da se vise ne radjaju Tijana Boskovic i Paola Egonu.
G

Gost 123

pre 6 meseci

@Da li si ti dobro Ti nisi dobro.Ni korektora ni dizaca na vidiku.Kakvi srednjaci te koje si nabrojao mogu da igraju za 8 mesto na evropskom.Bez Tijane Maje i Jovane mi nema sta da trazimo u vrhu.Ima igrača kao i ženski rukomet al nema kvaliteta.Ako zelimo ostati u vrhu jedino sa strancima mozemo.
N

Nema predaje

pre 6 meseci

Mi nemamo primaca 10 godina.O čemu vi pričate.Srbija nakon Pariza ide nizbrdo.Da uzmu medalju u Parizu i dodju do 10 uzastopne na OI, SP i EP i zdravo živo.Košarka je imala padove pa je od 4 olimpijade bila na 3.Muška odbojka takođe 4 godine bez medalje.Ženska odbojka tek u Srbiji nema perspektivu.Lajkovac, Tent, Ub i Pazova i Banovci su ti koji se pitaju.Nekad Užice i Zvezda onda Vizura.Oni su davali igrače za Srbiju.I dalje je u reprezentaciji pola iz Zvezde i pola iz Vizure.Nakon njih stiži dame iz Banovaca i sa Uba .Tamo je sada centar naše odbojke.Odbojka je kod nas mali sport a bez ulaganja nema vise igraca.Izletice po neka kao Uzelac ali ne dovoljno je to za uspeh reprezentacije i za medalje.Nema sta ni da se očekuje tamo gde se ulaže tamo treba ocekivati rezultate.Ovo je novo vreme.Koliko para toliko muzike.
č

činjenica

pre 6 meseci

Ako nemamo primača šta je bila onda Brankica Mihajlović koja je uz Tijanu nosila ekipu hm? Posle Pariza jedina pozicija koja će biti kritična jeste pozicija dizača jer će i Maja i Drča u penziju. Porediti ženski rukomet sa odbojkom kod nas je smešno jer je odbojka najmasovniji sport kod devojčica a rukomet apsolutno nikog ne zanima više, ni kod dečaka čak. Tijana i Uzelac će biti duo koji će nositi reprezentaciju bar do Los Andjelesa 2028, Hena Kurtagic ima potencijal da bude najbolji bloker sveta i ako gledamo realno(a ne po starim zaslugama) ona bi već sada morala da bude starter uz Maju Aleksic, s obzirom kako Stevanovic loše igra u Turskoj.
n

nema predaje

pre 6 meseci

Činjenica Pa Brankica jeste bila top ali je stranac u našoj reprezentaciji bila zato je nisam naveo.Treba nam jedna takva ponovo.Ona jeste Srpkinja ali je zvanično bila stranac pa Vargas zbog nje nije i zaigrala za nas.
G

Gost 123

pre 6 meseci

@činjenica jeste najmasovnija odbojka kod devojčica ali 90 /posto ih prestaje sa sportom nakon 8 razreda.Tako da ta informacija ne znači ništa.
i

ironija

pre 6 meseci

Vargas nije zaigrala za nas i bolje!Nismo mi neka Turska koja će da vrbuje Kubanke i Ruskinje(sad žele Markovu ali je ih je odbila jer želi samo za Rusiju da igra). Nema potrebe za tim jer je Uzelac budućnost našeg tima i “nova Brankica”. Igra toliko dobro u Brazilu da Brazilcima pada na pamet da je naturalizuju.