"Silađijev dobitni tiket"
"Silađijev dobitni tiket"

Silađijeva “koš za sreću“ - imamo drugi dobitan humanitarni tiket, Čaba podigao lestvicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.06.16. | 09:14

Srpski plivač pokazao zašto listu treba listati i posle fudbalskih strana

Silađijev dobitni tiketMrtav dan kažete? E pa, Čaba Silađi je dokazao suprotno. Poznati srpski plivač se, naime, upisao u MOZZART-ovu dobrotvornu akciju "humanitarni tiket" kao drugi prognozer sa zaokruženim tiketom!

Podsetimo, led je probila voditeljka Sport Kluba Marija Sekulović, uhvativši kvotu 9,86 na remi u sudaru Slovačke i Engleske i pobedu Velsa nad Rusijom, ali je Silađi podigao letvicu nešto. Čaba je pogodio kvotu 16,452 i to u danu kada nije bilo utakmica ni na Evropskom prvenstvu ni na Kopa Americi.

Izabrane vesti

Čaba Silađi tipuje u humanitarne svrhe: Hajmo malo odbojku i vaterpolo

Štaviše, na Silađijevom tiketu samo jedan fudbalski meč. Koritiba i Internasional. I hrabar tip na iks za najveću kvotu na tiketu - 3,05. Pre toga zicer na srpske vaterpoliste protiv SAD (10:8), a potom i dva odbojkaška para. Fiks na Iran protiv Bugarske i "navijački" na Srbiju protiv Brazila za kvotu 2,90. I u oba meča 3:1 u setovima!

Imamo prvi zaokruženi humanitarni tiket! Izdominirala je - Marija Sekulović!

Silađiju čestitamo i kažemo veliko hvala što je učestvovao u našoj humanitarnoj kampanji. Čaba je, inače, dobitak namenio projektu "Koš za sreću" koji pomaže višečlane, socijalno ugrožene porodice.


tagovi

humanitarni tiketČaba Silađi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara