Komentari na vest

Šest klubova iz Srbije saznalo obaveze u Evropskim kupovima 2025.

D

Dvoranski sport

pre oko 2 meseca

Milena Delic predsednik RSS koja je juce podnela ostavku imala je platu 250 000 dinara kartice kola itd od RSS. Peđa Danilović plata 700 000 kao.predsednik KSS Mešter predsednik OSS radi kao volonter u OSS
b

brat 1212112

pre oko 2 meseca

Kako radi i vidi se da je volonter!
D

Da da da

pre oko 2 meseca

brat 1212112 Radi najbolje Pravi se.nacionalni centar.Odbranili svetsko zlato.Obe ekipe idu u Pariz. Sa najmanje para od svih saveza.
A

Ahahahha

pre oko 2 meseca

A kolko ima gensek odbojkaskog saveza? I zasto je gensek. Zbog sposobnosti ili zbog drugara sa Uba?
B

BojanBGDN

pre oko 2 meseca

Pa sto je volonter? Jos ces me ubediti da nema beneficije....evo suza mi krenu
B

Bracala5

pre oko 2 meseca

Sace gensek da promeni statut pa ce da da neki dinar i Djuli.
G

Goran BG

pre oko 2 meseca

Bracala 5 Bez države nema nista Da nije Makron finansirao Olimpijske igre ili Šolc EP? Da Ostoja il Čovic ne finansiraju KK blizance možda? Samo ne moze svako da priđe Zubi kapa dole za sve sto je uradio Ostali nisu dinar doneli svi zajedno Predsednilk i zamenici
B

Brmr

pre oko 2 meseca

@Goran BG Hahahaha ..... mora da si njegov pule pa pricas gluposti. Sto ga ne pitas nesto na Nemackom da ti odgovori. Pise na sajtu Oss da govori 4 jezika......toliko o tome koliko je sposoban. Sve sto im je uradjeno, uradjeno je sa Uba. Oni su toliko sposobni da ne mogu ni vodu da obezbede
d

dolce vita

pre oko 2 meseca

"Zasto sutite", Prijatno sam iznenadjena da je neko primetio ovo izgurivanje nekih igracica sa OI i relativizaciju spiska selektora radi raznih talova sa premijama itd. O tome svi cute i prave se da ne vide..Inace vec se sve zna: umesto pet primaca, kako je selekor hteo, ici ce cetiri. Da bi umesto tri srednjaka isla četiri. A potpuno besporebno u igrackm smislu. I nije samo to. Jegdicka je izgleda pustena niz vodu, odnosno buce 13 kao rezerva umesto odbacene Bjelice. Eto. Prijatno.
t

terzacar

pre oko 2 meseca

Mina Popović umesto Bojane Milenković...I am all for it
m

ma da, sve posteno

pre oko 2 meseca

"Gost 37383 pre oko 1 sat Opusti se Gvido je placen da radi svoj posao.Non stop trazi nesto od saveza a ne da mu savez određuje igrače.Nikog iz saveza i nema sa devojkama.Tako da ne bavi se glupostima"- _____________________ A gde to zaista ima da selektor objavi spisak za OI pa ga nazove PRIVREMENIM?! Sto ga je onda uopste objavljivao? Sto nije pricekao? Mislis da je Silvija zaista zasluzila da ide kao prvi i jedini libero nakon sto je nije bilo na priprfemama zadnjih gdina (jer nije htela) ? Lova! Ogromne nagrade drzave 200 hijada evra zlato ! To je sve "mobilisalo". Ajde bre da se ne lazemo!
G

Gost 7779999

pre oko 2 meseca

Na igre idu naibolje.Ima vremena da odabere.I kakve veze ima savez sa tim.Pogotovo ti.Nije u timu Pušić kao naibolji libero SV prvrnstva 2022.Silvija je pozvana i došla je .Maja nije igrala SP 2022 i šta to znaci ne treba da igra sada.Nije igrala ni EP 2017 Maja.Glupost.Jokic nije bio 2,3 takmicenja znaci ne treba da ide u Pariz.Silvija je bila 2016 i 2020 kada smo uzeli dve medalje na OI.Njeno iskustvo i kvalitet znace timu.Da li ce je povesti il ne to je na selektoru.Kod nas samo neke teorije zavere.Valjda on najbolje vidi i zna koja je u formi i zaslužuje da ide.
S

Strsljen .srb

pre oko 2 meseca

Ako mislimo da uzmemo meku od medalja,onda treba da idu najspremnije i najbolje..Inace crno nam se pise..
S

Stvarno???

pre oko 2 meseca

Mi mislili da ce voditi losije i nespremne...
о

одбојкашица

pre oko 2 meseca

Гвидети је крив за ту смејурију, јер је селектр који пушта да га из Савеза притишћу и одређују кога да зове на припреме и кога да води. Још када је Сантарели пуштен низ воду (у питању је била новчана сића за тако квалитетан рад) јасно је било да разлог није плата већ да је твдоглав и не допушта никаква мешетарења око састава. И ето сада циркуса. Позове Гвудети на рипреме за ОИ играчицу која већ годинама не игра за репрезентацију, мада на том месту има одавно квалитетне играчице са којима је узето светско злато и европко сребро . Друга играчица максимално може бити чеврта на тој позицији, па је потребно да и иду 4 играчице, што значи да ће место да изгуби играчица са друге позиције у тиму која је већ прошла списак итд..То је већ зафрканција, а све треба да забашури медаља. Ето нам трофејног спорта и савеза.
D

Da da da

pre oko 2 meseca

Niko iz saveza mu ništa ne nameće.Da je tako i Brankica bi bila tu.
z

zasto sutite?

pre oko 2 meseca

Svi sute o tipicno srpskim anomalijama i to usred priprema za OI, na kojima se Srbija realno moze boriti i za finale. Selektor Gvideti objavio spisak igracica za OI - 12 plus rezervu. A onda je taj spisak neko (ko?) ekspresno preimenovao u PRIVREMENI SPISAk sa čak 4 moguce izmene?! Sprdacina. Sta se zaista desilo? Pa Italijan je da bi presekao pritiske i razana lobiranja za ovu ili onu igracicu (ne zaboravite da su nagrade za medalje enormne) pokusao da odmah kaze - to je to. Ali...Moćne osobe iz OSS , koje zele i same da se "ugrade" u eventualne nagrade preko nekih igracica - izlobirale su da vec otpisane igracice ponovo dobiju sansu. Pa tako u pripremnim mecevima sa Italijankama i sada u Poljskoj vise igraju neke igracice koje su prvobitno otpale sa spiska od onih koje su bile predvidjene da idu?! U sustini radi se o dve igracice koje su nekada bile nezamenjive a danas su slabije od svojih kolegica kandidata za ta mesta. Obe su skoro veteranke, a jedna zadnjih godina nije ni igrala za Srbiju. (Ne radi se o dizacima Ognjenovic i Drca). Ova smejurija i teranje selekora da se "doselektuje" mogla bi da dovede stvarno do promene spiska . Bjelica koja je ionako bila predvidjena da bude 13. sada je otpala iz svih kombinacija , jer nema jaci lobi. A ove dve, nekada veoma dobre i vazne reprezentativke, naprasno postaju favoriti za odlazak u Pariz. Upamtite to, jer ovakve stvari remete atmosferu u timu. Izazivaju nepoverenje i u slektora i u celi savez. To sto zene vesto kriju emocije kada to požele ne znači da ne vide stvari koje su im pred nosom.
G

Gost 37383

pre oko 2 meseca

Opusti se Gvido je placen da radi svoj posao.Non stop trazi nesto od saveza a ne da mu savez određuje igrače.Nikog iz saveza i nema sa devojkama.Tako da ne bavi se glupostima
B

BMV

pre oko 2 meseca

Koje su to te dve?
v

vb

pre oko 2 meseca

Jel to Pazova odustala?
G

Gost 38292

pre oko 2 meseca

Ide Tent u kvalifikacije za ligu šampiona
J

Jasno kao dni

pre oko 2 meseca

Mamuza maznuo pare i pobegao
E

Env

pre oko 2 meseca

Pazi Zvezda prijavila ekipe u obe konkurencije, neznam samo sa kojom ce ekipom da igraju,aj sto igraju nego i brukaju ime kluba .
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Sto da ne igraju izborili posteno na terenu?
P

PAOKara

pre oko 2 meseca

Partizan kao finalista ne igra,a Karadjordje i Vojvodina igraju.Jos prosle godine se videlo da se nista ne ulaze u sastav.Sramota je sta se radi.
G

Gost 37282

pre oko 2 meseca

Sa čim da igra.Nisu isplatili plate u.2024.Imaju 1 trening na dan nemaju termine.Tako se ne ide u evropu.