Miloš Terzić (©MN Press)
Miloš Terzić (©MN Press)

Servisima doneo zlato Srbiji na EP 2011, sada stiže u Gornji Milanovac

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.22. | 12:25

Odbojkaš Miloš Terzić je novi član Takova

Ljubitelji odbojke u Srbiji dobro se sećaju Beča 2011. kada su odbojkaši osvojili zlato. Izgubili su prvi set protiv Italije, a onda uzeli naredne tri. Junak iz senke na ovom finalnom obračunu bio je Miloš Terzić. Primač servisa je imao specijalan zadatak, da ulazi na servis i taktičkim udarcima poremeti protivnika. Ne da je to uspeo više puta, nego je čak i na meč lopti odservirao as. Italijan je procenio da će lopta u aut, a ona je ipak pala u polje. Slavlje Srbije je moglo da počne.

Prošlo je 11 godina od toga... Mnogi verovatno i ne znaju gde je sada Terzić. Odgovor su dali iz Takova objavom na mrežama u kojoj se navodi da je bivši reprezentativac stigao u Gornji Milanovac.

Izabrane vesti

"Jedno od najvećih imena srpske odbojke, braniće grb našeg kluba. Bivši reprezentativac, sa dugogodišnjim iskustvom, nastupao je za razne strane, tako i domaće klubove. Osvajač mnogih medalja, kao i priznanja, biće veliko pojačanje za našu ekipu. Njegov nastup, biće velika čast za Gornji Milanovac, predstavljamo vam primača servisa - Miloša Terzića. Dobrodošao", navodi se na društvenim mrežama kluba.

Miloš Terzić ima 35 godina, igra na poziciji primača servisa i visok je 202 centimetra. Profesionalnu karijeru započeo je u dresu Crvene zvezde. Posle toga je igrao za francuski Tou VB, Tomis iz Konstance, francuski Šamon, Nicu, Cuprun Lubin iz Poljske, rumunsku Arkadu, Banat i CSKA iz Sofije.


tagovi

Superliga Srbije u odbojciOK TakovoMiloš TerzićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara