Komentari na vest

Sara grmi na sudije: Uskratili mi mogućnost da ostvarim svoj san

P

Pazi

pre oko 2 meseca

Nije samo tebe evo i vaterpoliste kradu sudije. Izgleda da smo im se ozbiljno zamerili.
S

Sherlocked

pre oko 2 meseca

Za ovo "grmi" i "zagrmela" bi ti takav otkaz dao da mi ne bi radio nikad vise ni u jednim sportskim novinama. Tako ne pise ni jedan sportski novinar , a ni normalan covek , nego ovi iz tracerskih rubrika na nivou "Zadruge" i ostalih uzasa. Sramota u sta se pretvarate.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Vi di se da si planinar, ostani na planini i ne mrdaj!
G

Gost1991

pre oko 2 meseca

Mala previse poletela Vreme je bilo sa te neka spusti na zemlju Jos je toliko arogantna i nekulturna da se jedva pozdravi sa protivnicom na kraju Ako, zasluzeno kuci!
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Ne moze svako da izdrzi pritisak.Nagrada za zlato od 200.000 evra nije za njih motivacija vec teret i pritisak.Nekome je zlato oko vrata veca nagrada nego pare.Ne gledaju svi kroz prizmu para.Olimpijsko zlato ne moze da se kupi.Ono se osvaja.Mora da se zaradi.Zato ako hocete potpuno da unistite sportiste neka nagrada u Los Andjelesu 2028 bude 500,000 evra za zlato.
B

Brundo

pre oko 2 meseca

Prvo skoci pa reci hop.Posto je mlada neka joj ovo bude zivotna skola.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Da me neko pogrešno ne shvati ali mislim da boks nije sport za nežniji pol i da postoje mnoge druge opcije, npr.karate,džudo pa i tekvondo.Treba reći i da ovaj poraz nije smak sveta i sigurno boli našu takmičarku ali to znači samo jedno a to je više rada,treninga,posvećenosti i uz to više realnosti i gledanja istini u oči.I drugi se bore i drugi imaju svoje ciljeve i svoje snove.Ne sviđa mi se to što primećujem da glAVni postavlja previsoke ciljeve pred naše takmičare i licitira o broju medalja.Ne ide to tako nego srce na teren,ring,strelište, bazen itd,bori se maksimalno i pošteno pa kako bude.
Z

Zigmund

pre oko 2 meseca

Zamisli kad taj glAVni prica da je zvao Jokica i zamolio ga da se odazove. Od kada je kosarka individualni sport? Dal je moguce da BIA nena Dedin, Vanjin, Aleksin, Dobricev,. . broj?
d

deki5

pre oko 2 meseca

Problem je sto si ti sebe videla sa medaljom prene nego sto su i krenule OI. Ipak su tu takmicari sa mnogo boljim skolama boksa, da se ne zavaravamo.
D

Dušan011

pre oko 2 meseca

Boks je po meni jedan od najgorih sportova, upravo zbog ovakvih manipulacija sa ocenjivanjem. Koliko je do sada bilo skandala na OI, poraženi takmičari par puta nisu želeli da napuste ring, ne verujući da su izgubili. Kako bre bodovanje sudija? Umesto da kao u tekvondou, svaki udarac nosi određenu broj bodova, staviš im kacige sa senzorima i udri, šta pokaže senzor to je rezultat, takmičar i trener mogu da prate kretanje. A ne ovo, ti ubijaš protivnika, misliš da vodiš, a sudije drugačije "boduju". Smešno.
Z

Zigmund

pre oko 2 meseca

Ko je gledao i prati boks video je da je Sara dobila prvu i trecu rundu, druga protivnici. Nijedna runda nije bila jednoglasna i nije tu bilo velike razlike. Problem boksa su sudije i veoma je realno da ga nece biti na sledecim OI iako je boks u programu od prvih OI. Upravo zbog sudija razmislja se o izbacivanju. Inace, Saru pratim vec 2-3 god i ovo je njen najlosiji mec, video se grc jos pri ulasku u ring. Da je sara boksovala kao na EP u BG ovde bi bilo 5-0 i imala je Sara slicnu protivnicu u 1/2. Gledao sam mnogo meceva gde je losijem podignuta ruka na kraju, a bila je i veca razlika nego juce. Sari je tek 20g i ovo je samo jedna velika skola.
P

Pouka

pre oko 2 meseca

Ne snimaj OnlyFans.
A

Ajao

pre oko 2 meseca

Zezaš da ima to?
G

GostPa

pre oko 2 meseca

Saro, najbolji takmičar pobedi i protivnika i sudije! Moraš još očiglednije sledeći put da prebiješ protivnicu!
D

DraganKojic

pre oko 2 meseca

Manje tik-toka vise treninga.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Често у животу мораш горке ствари пробати, ште него ли на слатке наиђеш и добијеш их... Ово ти је школа, следећи пут ћеш знати шта да радиш, како да се поставиш и награда ће доћи.
S

Stvarnost zove

pre oko 2 meseca

Mene je blam dok ovo čitam....

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Sine ako nisi gledao ne ostavljaj komentar u prve dve runde Tajlandjanka joj nije zadala ni 1 udarac a ona je bila zadala nekoliko ozbiljnih direkta a treća runda izjednačena očigledna kradja sudija
r

rea

pre oko 2 meseca

@Bojan Urosevic, opet nas sudije mrze zato što su ljubomorni jer smo srbi? Pih...
n

nadrealnooo

pre oko 2 meseca

Ocemo li ikad ista i igde izgubiti i ruku pruziti protivniku i čestitati bez da pominjemo sudije?Ocu li to doziveti pa da umrem!!!
B

BH

pre oko 2 meseca

To ti je,prijatelju,na Balkanu vrlo rijetko,endemsko ,čast nekima koji znaju časno izgubiti i čestitati protivniku a ne svaliti krivicu na nekog drugog, trećeg
I

Ivan OL 91

pre oko 2 meseca

Priznajem da se ne razumijem u ocenjivanje boksa, ali onako laički što sam gledao mogu da kažem da je prebila protivnicu. Više puta direkt u lice. E sad šta se traži, ne znam.
N

No.1

pre oko 2 meseca

Jel i zlatno doba po tvom laičkom gledanju?
N

No.1

pre oko 2 meseca

Fatamorgana.

Dorcolac

pre oko 2 meseca

Bice prilike za 4 godine pa ce ti se Boze zdravlja san obistiniti samo vredno treniraj i bices nasa medaljistkinja, ziva bila!
B

Boks OI

pre oko 2 meseca

Mislim da za 4 godine boks nije deo igara u Los Anđelesu..
L

Ljanmi88

pre oko 2 meseca

Gledao sam mec, stvarno nisam stekao utisak da je protivnik bio bolji. Sve u svemu, mnogo je bitnije kako prilazis mecevima. Neka ti ovo bude iskustvo, nemoj da preteras sa sigurnoscu u sebe, citao sam i tvoje izjave pre olimpijade, imao sam osecaj kao da ces da se prosetas do zlata, kao da si sama i da nemas protivnike. Sledeci put budi skromnija, ali sama sanjaj velike stvari i donesi medalju, koju god. Veliki pozdrav
N

NN3

pre oko 2 meseca

Ko je gledao, mogao je sve videti.. Skandal nad skandalima. I još bez srama ni 3:2 ne stave za Tajlanđanku, nego 4:1. Ne pamtim kad su veću lakrdiju gledao.
z

znik

pre oko 2 meseca

Au mala vec su ti napunili glavu. Nemas ti jos devojcice kvalitet za OI medalju. Tajlandjanka te je skolovala, radila je tacno koliko joj treba bez da se umara i upusta u rizik, zato se i smejala citav mec. Ako zelis nesto, bezi u Evropu, Rusiju, da radis s pravim trenerima, a ne tim nasim manipulatorima sto misle u babinom podrumu da naprave svetske i olimpijske sampione. Al klasika za vas preko Drine, nije vam pamet jaca strana.
Z

Znas kako

pre oko 2 meseca

Ne znam ko te nalozio da si bila bolja , da mozes do medalje i tako to, mozda to i moze,ali realno si izgubila mec , protivnica je bila za udarac bolja skoro stalno...tako da, nastavi da radis, talenat je tu ali promjeni razmisljanje.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Nemoj se nervirati lutko, ti si nas ponos iz Republike Srpske
P

Planinar

pre oko 2 meseca

Jagnjeci entitet. Cast izuzetcima, ali nasa je nesreca sto ste odmah pored nas, vas vecina.
2

2929

pre oko 2 meseca

@Planinar Idi planinari nemoj ni silaziti sa te planine. Probaj i da osnujes neku zajednicu, nadji sebi kozu npr., deluje da cete se lepo slagati.