Odbojkašice TENT-a (OSS)
Odbojkašice TENT-a (OSS)

Sara Carić: Bolje od protivnika u svim elementima, sad sledi Crvena zvezda

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.12.21. | 16:17

Odbojkašice TENT-a slave plasman među osam najboljih ekipa Kupa izazivača

Obrenovčanke su napravile još jedan korak u Evropi. Odbojkašice TENT-a su preskočile češki Šelmi iz Brna i igraće u četvrtfinalu Kupa izazivača. Hena Kurtagić i drugarice su prvo kod kuće dobile utakmicu - 3:2, a onda su sinoć u gostima posle 72 minuta igre slavile maksimalnim rezultatom - 3:0.

Izabrane vesti

"Čestitke ekipi na pobedi i na plasmanu u četvrtfinale. Bili smo na ovom meču jedna ozbiljna ekipa, igrali smo onako kako treba, kako smo želeli i rezultat ni u jednom trenutku nije bio upitan", poručio je posle pobede trener tima iz Obrenovca Vladimir Vasović.

Korektor Sara Carić je u pobedi učestvovala sa osam poena.

"Drago mi je zbog plasmana u četvrtfinale. Bili smo bolji od protivnika u svim elementima igre. Pravili smo manje grešaka nego u prošloj utakmici i dobro je što smo pobedili maksimalnim rezultatom", istakla je Carićeva posle pobede u Češkoj. "Sada nam sledi dug put, nakon čega počinjemo sa pripremam za utakmicu sa Crvenom zvezdom, koju ćemo odigrati u subotu“.

Najbolji poenter celog susreta bila je Jovana Cvetković, koja je brojala do 14.

"Mnogo bolja utakmica nego što smo odigrale kod kuće. Držale smo koncentraciju od početka, nismo dozvolile da nam uzimaju lake poene. Držale smo servis i prijem, sve pohvale za moju ekipu", zaključila je Cvetkovićeva.

TENT će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela osmine finala Hapoel Kfar Saba (Izrael) – Medžidija (Rumunija). U prvom meču, odigranom u Izraelu, Medžidija je slavila sa 3:0 (25:17, 25:22, 25:19). Revanš je na programu danas od 17.30.

Utakmice četvrtfinala će se odigrati 26. januara u Rumuniji ili Izraelu i 2. februara u Obrenovcu.


tagovi

Sara CarićOK Tentkup izazivača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara